Näitä asupostauksia ei hirveästi tässä blogissa näy. En tiedä pitäisikö? Mutta koska vaihtelu on vaihtelua, niin menköön ainakin tämän kerran. Eli aiheena se, että pukeuduin mekkoon ja menin blogijuhliin.

Ei tarvinnut yhtään miettiä, mitä laittaisin päälle The Blog Awardsiin, tiesin saman tien, että pistän tämän koltun.

Meikki Jenni Jungman, huulipuna H&M sävy Ablaze (saatu). Henkkamaukan uudistuneessa meikkivalikoimassa on muuten satoja värikosmetiikkatuotteita, jos on joku tietty sävy haussa, niin sieltä saattaa löytyä.

Tämä mekko on Uffista, muistaakseni joltain tarjouspäiviltä. Se on ihan lempparini: älyttömän mukava päällä, avoimen selän ansiosta näyttävä ja noiden tupsukoiden ansiosta vähän seko. Mukava, näyttävä ja vähän seko on tyyli-ideologiani noin muutenkin. (Joskin keskimmäinen tuppaa jäämään vähän paitsioon mikäli sporttispurgumeininkiä ei lasketa näyttävyydeksi.)

Kengät taas ovat näköjään liian isot. Oho. Ei ihme, että ne eivät oikein ole koskaan pysyneet jaloissa... Alkoivat muuten sattua ristuksen paljon varsinkin sen jälkeen kun niillä tanssi. Kieltäydyin pitkään ottamasta niitä pois, ajattelin että se on hyvä kivunsietoharjoitus. Ihme urpoilua, taisin olla huppelissa.

Varmaan siksi, että drinkit olivat herkullisia. Vedin samalla taktiikalla kuin Krista: niin monta kuin ehdin. Takanani pilkistävä pysti on Kohtaamistoimisto Innastuksen Nordic Bloggers' Experiencesta pokkaama, se jos joku meni oikeaan osoitteeseen!

***

I went to a blog party and wore a dress and heels.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012