Juu olen...tai sitten en!

Sain Globalilta testiin liikkumiseen tarkoitetun skeittilaudan, eli kruiserin. Erona tavalliseen skeittilautaan on ymmärtääkseni se, että kruiseri on enemmän matkantekoväline ja skeittilaudalla taas tehdään temppuja.

Lautoja oli muutama erilainen, ja otin testiin parhaimman näköisen. Eikö sillä perusteella kulkupelit valita? Ja katsokaa nyt miten nätti se on! Vähän himoitsin muovista kruiseria, mutta ne ovat kuulemma lapsille ja minä niihin liian painava!

Kruiseri tuntui alkuun ihan mahdottomalta vehkeeltä. Pidin seinästä kiinni ja meinasin kaatua. Kadulla se oli yllättäen helpompi.

Tasapaino alkoi löytyä muutamissa minuuteissa. Ei nyt kovin vakaaksi, mutta löytyi! Varovainen hiissaus laudalla eteenpäin sujui, mutta heti kun vauhtia otti yhtään lisää, iski paniikki. 

Kun hoksasin mihin jalat kannatti asettaa, sekä sen, että polvista oli hyvä joustaa, skedeily helpottui huomattavasti. Vauhti epäilytti silti edelleen, koska kaatuminen peljoitti.

Mikään superhaastava juttu kruiserilla skeittailu ei ole, aika vähällä pääsee eteenpäin mitenkuten. Treeniä se vaatisi, mutta hiukan aloin tässä haaveksia siitä, kuinka rullailen laudalla auringonlaskun lisäksi kaikkiin muihinkin kesän rientoihin. Voi tosin olla että en pääse. Pistin nimittäin myös lapset laudalle, ja hehän kruisasivat sillä saman tien menemään.

Siitä alkaa täti muuten miettiä maailman muuttumista. Kun minä olin nuori, kaikki pojat skeittasivat. Tai ainakin kaikki varteen otettavat pojat..! Tytöt eivät, meidän osamme oli töllistellä ja ihastella. Mutta nyt nuo alakouluikäiset tytöt viilettävät kruiserilla kouluun jokainen. Mahtavaa!

***

Maybe I'll start to skate.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012