Terässika. Taas se on ovella. Taas se pelottaa. Tänään kun puhuin Terässiasta, tuli vähän kyyneliä silmään, niin kauhuissani olen. Painajaisiakin on nähty.

En ole oppinut aiemmista vuosista, joten en ole taaskaan treenannut uintia. Enkä pyöräilyä. Enkä juoksua. Enkä edes kaljan juontia - nopeustreeninä siis.

Viimeiseen olen mentaalivalmentautunut. Kysyin vinkkejä kovilta, kaljamailissa kunnostautuneilta juomareilta. Salaisuus on kuulemma se, että EI PELKÄÄ.

Taidan olla pulassa.

Lisäkannustimeksi katsoin Beerfest-elokuvan Netflixistä. Siinäkin oli hyviä vinkkejä. Kuten kurkun rentouttaminen ja pässin virtsan juominen. Tuota noin niin.

Kaksi kertaa olen ostanut litran Karhun. En ole uskaltanut juoda sitä nopeasti. No oikeastaan en ole uskaltanut juoda sitä edes yksin.

Tänään kävin hakemassa Lotalta pyörän lainaan. Tsygä kantaa nimeä Musta Kostaja. Ehkä siitä tarttuu minuun jotain badass-henkeä. Samoin kuin teema-asuumme kuuluvista sormitatuoinneista...mutta niistä lisää lauantaina!

***

It's Terässika-time once more! My feelings: Morituri te salutant.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012