IL teki sen taas. Paavo Nurmi -yleisurheilukisoihin osallistuvista naisurheilijoista ei näemmä tarvinnut välittää muuta tietoa kuin heidän rusketuksensa sävy ja timmiytensä aste. Näköjään tällainen juttu pitää tehdä vähintään kerran vuodessa.

Erona viime kertaan tosin on se, että näiden daamien kroppia ei arvostella. Vaikeaahan se olisikin, sillä upeita ilmestyksiä jutun kuvissa on. Mutta se ei muuta sitä, että urheilijoiden pakaroiden kuvaaminen ja kroppien hehkuttaminen on kelvotonta journalismia. Turussa oli jälleen kerran esillä sinivalkoista naiskauneutta, kun yleisurheilun Paavo Nurmen -kisoissa kilpaili tukku näyttäviä daameja., kerrotaan ingressissä. Jos tuo sana "yleisurheilun" olisi tipahtanut taitossa pois, luulisi puhuttavan missikisoista. Kyse on kuitenkin urheilukilpailusta, jossa luulisi muiden avujen kuin sinivalkoisen naiskauneuden olevan pääosassa.

Leidit valmiina starttiin. Toimittajat valmiina kuolaamaan. Kuvakaappaus Iltiksen sivuilta.

Tavallaan on ymmärrettävää, että tällaisia juttuja julkaistaan. Kuvien "yleisurheilunaiset" ovat viehättäviä ja kivahan heitä on katsoa. Iltalehden toimituksessa myös tiedetään, että tämänkaltaiset jutut ja otsikoinnit tuovat klikkauksia. Varsinkin se aikaisempi, mitä en ehtinyt nähdä. "Yleisurheilunaiset tiukassa kunnossa" on muutettu otsikko, aiemmassa puhuttiin seksistä. Jos yhtään iltapäivälehden toimittajan otsikointityyliä tunnen, niin veikkaan, että "daamit tihkuivat seksiä kuumissa kuvissa". Mutta nyt laitan sanoja muiden suuhun. Se ei ole lainkaan tarpeen, sen verran asiaan liittymättömällä linjalla kuvateksteissäkin liikutaan: Aitajuoksija Lotta Haralalla on kaunis rusketus. Aitajuoksija Elisa Leinosella on keho kunnossa. Pikajuoksija Hanna-Maari Latvalalla on todella tiukka kroppa.

Eihän näihin käy vastaan väittäminen. Mutta olisiko urheilujournalismin tehtävä kuitenkin kertoa, että millaisia suorituksia nämä urheilijat kisoissa tekivät ja mitä saavuttivat, vaikka kuinka nätit pakarat ja timmit vatsalihakset pistäisivät toimittajan päätä sekaisin? Jotenkin kun minulla on sellainen käsitys, että nämä naiset olivat siellä ihan muissa hommissa kuin ulkoisia avujaan esittelemässä ja toimittajalla olisi kenties ollut muutakin raportoitavaa?

Jos sinun tähtäimessäsi on palautteen anto tästä jutusta, niin osoite toimittajalle näkyy kuvassa. Urheiluosion esimies on Karri Lehtiö ja lehden vastaava päätoimittaja Kari Kivelä. Sähköpostit samaa muotoa. Kuvakaappaus Iltiksen sivuilta.

Yllä olevassa kuvassa on Iltalehden näkemys Sandra Erikssonin esiintymisestä kisoissa.

Hän selvästi kiinnostaa kuvaajia, ja Iltiksen mielestä on olennaista näyttää meille, että hän kiinnostaa kuvaajia: miksiköhän. Mutta mitä Eriksson kisoissa teki, jää kertomatta. Tuskin sillä hirveästi merkitystä on, vai mitä luulette: Naisten 3000 metrin estejuoksun Suomen ennätyksen haltija IK Falkenin Sandra Eriksson voitti naisten 3000 metrin juoksun ilman esteitä loistavalla ajalla 8.55,13. Erikssonista tuli seitsemäs suomalainen, joka on juossut 3000 metriä alle 9 minuutin. Tämä tapahtui siis samana päivänä, jonka iltana tämä ulkonäköesittelyjuttu julkaistiin. Onneksi arvojärjestys uutisten välityksessä on kohdillaan.

Varsinaisten suoritusten sivuuttaminen ei kuitenkaan ole se ainoa ongelma tässä. Iltalehden toimituksessa - ja muuallakin - olisi ihan suotavaa lopultakin herätä siihen, että naisten (eikä sen puoleen miestenkään) kroppien saati niiden osien esittely tällä tavalla ei ole asiallista. Se, että nämä naiset ovat kiistatta myös ulkonäöllisesti hyvässä kunnossa, ei ole uutinen eikä siitä kirjoittaminen kelvollista urheilujournalismia. Tällaiset jutut halventavat näiden urheilijoiden suorituksia, heidän tekemäänsä työtä, heidän työvälinettään sekä koko (nais-)urheilua. Lisäksi ne ylläpitävät kulttuuria, jossa naisen ruumiin ja sen osien latistaminen objektiksi on hyväksyttävää.

Kun se ei ole hyväksyttävää, oli kohde miten viehkeä tahansa.

MUOKATTU 26.6. klo 12:46: Iltalehden sivuille on tullut seuraava ilmoitus: Juttu poistettu 26.6. kello 12.28.

***

Sports journalism at its best. Photos of buttocks and some brilliant texts about how fit these female athletes are and how pretty their tan is. Oh, did they actually attend to these games? I don't think so, since there's no news regarding their performances.

Kommentit (48)

Suvi K.
1/48 | 

Mietin vaan että paljonkohan noiden leidien keskittymistä lähtöhetkellä häiritsee, että toimittajat on räpsimässä kuvia niiden takapuolista...

(Sivuhuomiona: Siis toi tyyppi juoksi kolme kilsaa alle 9 minuutissa? Mä en pysyis edes pyörällä perässä. :o)

Lilanna
3/48 | 

Hyvin kirjoitettu!

Ihastuttaa tosiaan tämä uutisarvo. "Aitajuoksija Elisa Leinosella on keho kunnossa." Kas kummaa... Ja ammattikitaristin sormet eivät olekaan kankeat. Kirurgin käsi on vakaa. Rekkakuski ajaa selvinpäin. Kätilö ei pelkää verta.

Keho kunnossa taitaa olla aikalailla edellytys aitajuoksulle. Siinä olisi jotain uutisoitavaa, jos minun kokoiseni ja näköiseni pärjäisi aitajuoksussa. Silloin sitä ulkonäköäkin voisi vähän ehkä hämmästellä. Vaikka toissijaistahan se silloinkin olisi, todella poikkeuksellista vain.

Anis
4/48 | 

Mainio kirjoitus! Suoritukset ne pitäisi painaa, ja tämä urheilu = ulkonäköä parantaaksemme tehtävä suoritus-muoti saisi jo loppua. Makeita kroppia toki, mutta mikäli niitä halutaan esitellä, soisi sen tapahtuvan urheilijan omasta tahdosta.

Huvittavaa tässä on kuitenki on se, että juttu on ilmeisesti poistettu! Liekö alkanut Iltistä kaduttaa tämä ala-arvoinen journalismi?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/48 | 

Oho, niinpäs onkin! No ihan syystä kyllä.

Joo todellakin, onhan urheilun kroppaa muokkaava vaikutus ollut tärkeää jos joskus antiikin aikaan, mutta onhan tämä ihan överiksi mennyt. Monet eivät ehkä edes tajua että liikunnasta voi saada muutakin kuin kroppaa muokkaavaa vaikutusta tai kalorien kulutusta kun muusta ei juuri puhuta. Mikä on hirveä sääli.

empuska
6/48 | 

Härregüd, sepäs lähti pois ja vähän äkkiä! Kerrankin koalitiomaiseen palautteenanto näytti auttavan!

Mutta kuten jo GWU:ssa sanoin, mielestä nuo kuvat juttunsa kanssa alentaa koko touhun creep shoteiksi kuin ihmisiä yksilöinä millään tavoin arvostavaksi. On siinä nyt vain pikkasen eroa journalismikuvaamisen ja "Hyvä tissipersekombo"-kuvaamisessa, ja nuo nyt olivat jälkimmäistä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
7/48 | 

No nimenomaan -_- Plus että toi keho kunnossa oli nähdäkseni vaan ulkoista puolta käsittelevä ilmaus, mulle ei jutusta selvinnyt että millaisessa kunnossa Leinonen suoritustensa osalta oli.

Joo, kyllä sen ymmärtäisi jos olisi todella poikkeuksellisen näköinen aitajuoksija. Tai sellaisenkin jutun, missä mietittäisiin että millaiset ominaisuudet jollakulla on, koska hän on niin ylivoimainen tms. Mutta ei näin!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/48 | 

Joo :D

No siis todella, monet näistä oli nimenomaan tota creepyilyä vaikka urheilu on nimenomaan sellainen alue, mistä usein tulee niitä upeimpia oikeasti journalistisia kuvia...

Miia_pau
9/48 | 

Onneks tajusivat sentään poistaa. Kaveri linkkasi tän eilen illalla Facebookiin ja siitä asti on harmittanut, että menin edes klikkaamaan moista "urheilujournalismia". Gaah. Vaan koskahan IL oppii olemaan julkaisematta tällaista objektifioivaa, seksististä roskaa ihan oma-aloitteisesti?!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/48 | 

Mun on vaikea käsittää että miten ne jatkaa ja jatkaa tätä? Onko se vaan tärkeintä että tulee niitä klikkauksia, ihan sama mitä se sisältö on? Ilmeisesti. Vai meneekö se tosiaan näin: Kuvaaja: Nyt on kuumaa kamaa mulla täällä, katopa. Toimittaja: No nyt on, kuumaa on! Näistä tehään juttu, valkkaa sä ne missä on eniten persettä ja mä teen sit tekstit et nyt on kuumat kankut. Kuvaaja: Joo, nyt tulee niin helmi juttu! o_O

Pitäis aina muistaa käyttää donotlinkkiä joka tilanteessa, mutta tuohduksissaan ei välttämättä muista :D

annepa
11/48 | 

Kylläpäs arvostellaan, joskin kaikki arvostelut ovat positiivisia ja kehuvia. Arvostelu on eri asia kuin negatiivinen, "huono" arvostelu. Muuten olen kanssasi samaa mieltä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/48 | 

Joo totta. Tarkoitin siis että niitä ei arvostella siinä mielessä kuten viimeksi, että kropissa on jotain ylimääräistä tai että ne ovat vääränlaisia. Arvioidaan ja arvotetaan toki.

minttumari
14/48 | 

Tää juttu on kirjaimellisesti PERSEESTÄ. :D

Joo joo, kyllä joskus ihaillaan myös miesurheilijoiden kireitä paitoja, mutta HALOO, sentään samalla sivulla on yleensä myös jotain uutisia siitä urheilusta mitä se miesurheilija teki. Ja yleensä sentään näkyy myös naama eikä pelkkä aivoton lihakimpale.

Joku kolumnisti tästä kirjoitti, että jos yksityishenkilö olisi mennyt ottamaan tuollaisia kuvia nuorista naisista näiden tietämättä ja julkaissut ne somessa, kyseessä olisi poliisiasia. Mutta näköjään IL:n pressikortilla voi sikailla miten huvittaa. Kiva osallistua naisena kisoihin tai antaa esim. tyttärensä kilpaurheilla, kun meininki on tällaista...

Tärkein oppitunti: jos IL:n jutut, lööpit yms ärsyttävät, ÄLKÄÄ OSTAKO ILTALEHTEÄ ÄLKÄÄKÄ KLIKKAILKO LINKKEJÄ. Myynti ja klikkaukset kun ovat ainoa asia, mikä näitä "laatujournalisteja" oikeasti kiinnostaa.

empuska
16/48 | 

DotNotLink generoi linkin, jossa se alkuperäinen linkki (tässä tilanteessa se Iltalehden sivu esmes) avautuu niin, ettei sitä näy liikenteenä ko. sivulle ainakaan hakukoneissa. Nyt kyllä jäi mietityttämään, näkyykö se liikenne sitten sivun omistajalle vai ei, mutta tämän perusteella ihmiset sitä ovat käyttäneet.

_kaneli_
17/48 | 

Katson juuri MM- jalkapalloa. Julkaisisiko Iltalehti jutun, jossa arvioitaisiin vain pelaajien ulkonäköä ja miten hyvältä pelaajan x reidet ja takapuoli näyttivät tässä potkussa. Ja kas, tässä pelaaja y on jostain syystä riisunut paitansa ja näyttääkin erittäin hyvältä ja timmiltä, nam!
Loppukaneettina ehkä tulokset, vaikka eihän niillä niin väliä ole (paitsi jos hyvännäköisen pelaajan z turnaus loppuu). :D

Vierailija
18/48 | 

Jep. Mua ärsytti tämä myös. Samalla tapaa mua ärsyttää miesjalkapalloilijoiden, jääkiekkoilijoiden ym. urheilijoiden seksikkyysrankkaukset, persekuvat, heruttelut jne.
Toisaalta, miesten lajeissa yleensä mainitaan myös tulokset, eli ei keskitytä pelkkään lihaan.

MinttuNörtti
19/48 | 

Muistaakseni ne Yleisurheilijanaiset tihkuivat seksiä siinä ekassa otsikossa. 

Onko IL vastannut kenellekään palautetta antaneelle?

Kiitos hyvästä jutusta. 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
20/48 | 

Niin on :D

Joo onhan niitäkin juttuja, ja toki osa urheilun viehätystä on katsoa niitä treenattuja kroppia. Mutta en kyllä tähän hätään muista yhtäkään ihan vastaavaa miehistä. Kyllä ne on yleensä siellä viihdepuolella ja urheilu-uutiset tuloksineen ja analyyseineen muualla.

Toi on hyvä pointti, kyllä siitä nousisi helvetinmoinen haloo jos joku tällaisia ottaisi huvikseen ja se kävisi jotenkin ilmi. Ja nämä jantterit miettii, että on loistoidea tehdä tästä oikein juttu :O

Totta. Koskaan en noita ole ostanutkaan, ja yritän käyttää tota donotlinkkiä jos vaan mahdollista. Tosin en ole sen toimintaperiaatteista ihan varma...mutta parempi kuitenkin antaa jotain klikkauksia kuin olla vaan hiljaa tämmöisestä.

A. Sinivaara
22/48 | 

Vau. On toki mahdollista, että luen vääriä (oikeita) lehtiä, mutta mä en ole tähän samaan ilmiöön törmännyt täällä USA:ssa. Siis toki superjulkuista, urheilijoistakin, kirjoitetaan yhtä sun toista, mutta että jutussa, jonka tarkoitus olisi kuvata urheilijan urheilusuoritusta, puhuttaisiin tiukoista pakaroista ja seksikkäistä kropista, sitä en ole koskaan täällä nähnyt. 

Voisin nyt oikeastaan tähän samaan syssyyn avautua muutenkin tästä suomalaisen median nykymeiningistä. Jotenkin aina ajattelin, että täällä USA:ssa vedetään asiat överiksi, mutta ihan oikeasti nyt, tuo fitness-vaahdonta, jota nyt sullotaan jo yleisurheilu-uutisointiinkin, saa voimaan pahoin, kun lueskelen suomalaisia verkkojulkaisuja, saati kun tulen siellä käymään. On perkele fitness-tanssiryhmää, fitness-mallikilpailua, fitness-voileipiä, fitness-Hennaa ja ties mitä. Keskittyisivät johonkin oleellisempaan. ARGH.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
23/48 | 

Epäilen :D Onhan noitakin juttuja, jossa pointtina on miesurheilijoiden ulkonäkö, mutta ne eivät silti tarkoita sitä, etteikö myös tuloksia kerrottaisi ja kirjoitettaisi asiastakin. Eivätkä ne minun silmiini osuneet ainakaan ole olleet näin törkeitä. Samasta esineellistämisen kulttuurista toki on kysymys.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
24/48 | 

Joo just näin. Samasta jutusta siinäkin on kyse, mutta miehistä sentään julkaistaan muutakin.

Toki tämä on vähän ongelmallinen juttu siltä kannalta, että katsotaanhan urheilua myös silmänilon takia, eikä se ole paha asia. En mä suoranaisesti pidä huonona juttuna jos joidenkin urheilijoiden ulkonäköä kehutaan mediassa tai heistä halutaan julkaista kauniita kuvia, kunhan sitä ei tehdä itse asian kustannuksella eikä epäkunnioittavasti. Tässä jutussa kävi molemmat.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
25/48 | 

Joo mä onnistuin jostain bongaamaan sen alkuperäisen otsikon, mutta en muista enää. Jotain sellaista se oli. Kuulemma myös kuvat oli nimetty tyyliin "kissat.jpg", mikä vituttaa tässä ehkä eniten. Että se oli todellakin tarkoituksellista meininkiä eikä ajattelemattomuutta.

En ole kuullut, että olisi vastannut. Viime kerralla ei ainakaan kovin tyylikkäästi hoidettu vastaamista, tuskin nytkään.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
26/48 | 

Joo mulla on kanssa sellainen käsitys, että muuallakin on kyllä näitä "kuumat urheilijat" -kuvia, mutta ne ovat sitten muissa yhteyksissä. Että on ihan erikseen kuvattu juttu tms.

Kyllä musta on ihan käsittämättömäksi mennyt tämä touhu. Muistaakseni entisaikaan urheilijoita katsottiin vähän ylöspäinkin ja ihailtiin ihan median tasollakin. Nyt mennään ottamaan kyyläyskuvia perseistä kun toiset ovat töissä/ velvollisuuttaan/ edustustehtäväänsä hoitamassa! Ja julkaistaan ne ilman, että tajutaan koko hommassa olevan mitään vikaa...

Niinhän sitä sanotaan, että Suomeen mahtuu aina yksi ilmiö kerrallaan :D Vähän aikaa sitten karpattiin ja nyt ollaan sitten niin fitnesstä että! Ja mullakin on tämmöinen Fitness Führer -blogi :P Mutta kai se on niinkin, että nyt sitten fitnessi myy, joten se etuliite lyödään joka paikkaan mihin pystytään... Parasta tietysti on, että fitnessiin liittyy takamuksen rakennus, niin saadaan samalla ne hanurijututkin tehtyä!

KMT
28/48 | 

Alkuperäinen otsikko oli muuten Seksiä peliin kentällä. Lennätti kulmakarvat hiusrajaan täälläkin.

Itse en ole IL:n palkkalistoilla, mutta media-alan ihmisenä haluan tehdä nyt myös sellaisen havainnon, että myös iltapäivälehtien toimittajat (niitä itseasiassa tunnen) ovat ihan ihmisiä vain. Niihin ei siis ole kerääntynyt mitään haaskalintujen pohjasakkaa, jotka nauttivat kaikesta tekemästään. Tiedän niiden olevan monilel työpaikka muiden joukossa ja vaikka kaikista ratkaisusta ei olisikaan samaa mieltä (esim tuosta klikkijournalismista) niin työntekijän on hommansa hoidettava ihan sen työpaikkansa säilyttääkseen. Ja ihan kuin melkein kaikissa työpaikoissa, osa hommisat ei välttämättä ole tekijällekään mieluisia.

Plus se tärkeä havainto, että kaikki saman talon työntekijät eivät jaa yhden jutun tekijän näkemyksiä aiheesta.

Siihen en nyt ota kantaa miten ko. juttu on syntynyt, etsään siinä emntiin kyllä pahasti. Itsellä vain aina pistää silmään se, kun vähemmistössä olevien ääliöjuttujen vuoksi haukutaan sitten kaikki ip-lehtien työntekijät ja lytätään sinne samaan kuraojaan. Iso osa niissäkin tekee hyvää työtä ja asiallisia juttuja. Etenkin sinna printtiversioon, jossa niistä (ikävä kyllä nettimaailassa pakollisista) klikeistä ei tarvitse välittää.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
30/48 | 

Nojoo onhan se noinkin, mutta joku nämä ratkaisut tekee ja jostain syystä nämä jutut jatkuu. Toki rivitoimittajan mahdollisuudet vaikuttaa lienevät rajalliset. Ja voihan olla, että nimenomaan tällaisia juttuja kiitellään esimiesten taholta kun on tavoitteet saavutettu, tykkäsi toimittaja itse näitä tehdä tai ei. Kukapa sitä haluaisi työnsä huonosti hoitaa. Sekin vielä, että valitettavan harvalla työpaikalla pääsee aina ihanteidensa ja arvojensa mukaan työtä tekemään, melkein joka paikassa sitä joutuu tinkimään esimerkiksi taloudellisista syistä.

Mä olen itsekin toimittaja, ja eka asia mitä mulle koulussa opetettiin oli se, että omat asenteet ei koskaan saa tulla läpi journalistisesta tekstistä. (Toisena sitten se, että Matti Nykästä ei saa koskaan pilkata, koska Matti tuo leivän pöytään :P) Osa voi olla mun tulkintaa, mutta tässä mentiin mun mielestä sille linjalle, että ne omat asenteet tulee läpi, ja siitä on hyvä huomauttaa ja niitä voi arvostella. Pitää toki erottaa, että arvosteleeko (julkista) työtä vai ihmistä sen takana.

Vähän ikävästi vihjailin postauksessa kyseisestä toimittajasta, mutta en mä ole koko toimituskuntaa tarkoittanut lytätä, toivon mukaan sellaista kuvaa ei tullut. Lehteä taas mun käsityksen mukaan sopii kokonaisuutena suomia kun tällaisia juttuja tulee tuon tuostakin.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
31/48 | 

Joo toi oli ihan loistojuttu. Todella toivon, että siellä toimituksessa luetaan ajatuksella miltä se tuntuu kun tuollaisiin kuviin päätyy.

empuska
32/48 | 

Mua silloin nauratti, kun sitä viime vuoden(ko se oli?) Wimbledonin voittajaa kritisoitiin, miten niin hirveän näköinen nainen voi voittaa, kun taas yksiä parhaiten palkattuja miehiä jalkapallossa, Lionel Messi, ei nyt ole lähellekään mikään Hollywood-komistus. Oh those double standards!

( Disclaimerinä nyt vielä, että mun mielestä Messi on ollut aina just symppiksen näköinen. )

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
33/48 | 

Joo kyllähän mies saa olla ihan rauhassa ruma, naiselta se on ihan helvetin törkeää. Miten kehtaa, mokoma akka.

En viittaa Messiin tässä vaan ihan yleisesti.

Nii
34/48 | 

Mieki tulin tuomaan tuota Noora Toivon blogitekstiä, mutta edellinen kommentoija oli ehtinyt ensin!

Ja olihan tämä juttu nyt aivan kamala. Mie käsitin siitä "Seksiä peliin kentällä"- otsikosta, että siellä nyt joku oli oikeesti kohauttanut ja kävellyt tyyliin yläosattomissa aikansa kuluksi tai jonkun kampanjan puolesta tms. (eipä sillä että olis ollut yhtään fiksumpaa toimintaa) ja siksi klikkasin. Nähtyäni jutun meinasin eka oksentaa ja sitten rupes vaan ärsyttään aivan hulluna. Mitä hemmettiä oikeesti?!

Ja joo kyllähän tämä toki itseäkin tavallaan koskee, kun meiän pitäis tilata ens kaudelle uudet peliasut ja onhan ne shortsit nyt niin tajuttoman lyhyitä. Meidän perseitä nyt ei kukaan kuvaa kun pelataan vain kakkossarjaa, mutta kyllä silti ahistaa vähän pelata shortseissa jotka on suunnilleen yhtä peittävät kuin mun yhdet urheilubokserit :D Huoh. Onhan sekin toki tullut koettua kun urkkatalon valvoja jää vähän huomiota herättävän pitkäksi aikaa katselemaan meiän reenejä......... siinä on oikeasti vaikea olla kun pitäis keskittyä tekemiseen ja samalla koko ajan tiedostaa että kentän laidalla joku tuijottaa.

Nii
36/48 | 

Nokun shortseilla on oikeasti helpoin pelata, mutta mitkään jalkapallo-/koripallotyyppiset shortsit taas ei oikein hommaan sovellu. Ainakaan itse en oo onnistunut löytämään mitään välimuotoa lähes polvimittaisten pyöräilyshortsien ja sitten taas noiden bokserimallisten välistä. Parit löysänmalliset mutta silti lyhyet shortsit oon löytänyt Nikeltä, mutta sellaisia "kun minä olin nuori"-shortseja (:D) eli tiukkoja mutta ei hävyttömän lyhyitä ei kertakaikkiaan tunnu olevan!

Hem Buggah
37/48 | 

Mä jotenkin jopa ajattelin, että otsikko olisi viitannut johonkin seksuaaliseen kanssakäymiseen urheilukentällä, mutta 'luonnollisesti' seksi nyt nykydiskurssissa tarkoittaa paljasta (naisen) ihoa.

Oon miettiny, että kuinka paljon mahtais vituttaa, jos voittaisin vaikka jonkun "Vuoden nuori tutkija" -palkinnon, ja kaikki noteerais sen ansiosta pelkästään meikäläisen hanurin tms. Mutta sitten mua käy aina naurattamaan, kun kuvittelen yhteiskunnan, jossa ihmisen henkisiä avuja arvostettais ja fanitettais fyysisiä enemmän. :P /sarkasmi

MariK
38/48 | 

Huhhuh mitä kuvajournalismia. Kuvakaappauksen ensimmäisessä kuvassa kuusi nuorta naista kuvattuna niin ettei päätä näy ollenkaan, takapuoli kuvassa etualalla. Ja myös viimeisessä kuvassa etualalla takapuoli. Kuvista tulee kyllä hyvin esille jutun pääsanoma :O

paivikki
39/48 | 

Iltalehden toimittaja mokasi aika pahasti. Paitsi ala-arvoista toimitustyötä, myös ilmiselvää laiskuutta, kun ei vaivautunut edes urheilutuloksia laittamaan lehteen. Ns. toimittaja-kuvaajan esimies ehkä lähtenyt lomalle, ja kesätyöläinen tms. innostunut vapaudestaan. IL.n uskolliset kannattajat kokeilkoon itse haalareissa urheilemista.

phocahispida
40/48 | 

Hahah, vähänkö olisi uutisen aihe, jos pääsisin yhdenkin aitajuoksuaidan yli kiipeämättä!

Mun kiireellisessä sektiossani viittä vailla valmis kätilö kylläkin pyörtyi. Tarina ei kerro, johtuiko reaktio vatsamakkaroistani vai verestä. :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
42/48 | 

Jumankauta juu nääs päivää O_O Joskus ainoa, millä kykenee kommentoimaan on Kummeli-sitaatti, kun koko juttu on niin käsittämätön.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
43/48 | 

Mä pysyn kaukana niistä aidoista, näyttävät pelottavilta. Nehän yltää mua johonkin vyötäröön, en todellakaan ikinä pääsisi sellaisen yli :D

Voi tuleva kätilö parkaa! Mutta ehkä hän oli vaan syönyt huonosti tai jotain...? Itse muuten pyörryin tutustumisretkellä synnärille, ja sitten pyörryin vielä kahdesti synnyttäessä :P

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
44/48 | 

Niinpä... Sitä tässä mietin, että onko se kuvaajakin oikein varta vasten kuvannut näistä kulmista, vai ovatko nämä sellaisia sattumalaukauksia isossa joukossa "normaaleja urheilukuvia"? Toivon tuota jälkimmäistä, mutta vähän tästä tulee sellainen olo, että ihan tarkoituksella otettuja ovat :/

phocahispida
46/48 | 

Joo ja vesiestettäkin lähestyn vaan jos olen varustautunut snorkkelilla ja bikineillä.

Mun piti vetää tästä blogipultit, mutta kun olin justiinsa raivonnut siitä Veikkauksen MM-kisavideosta niin ei riittänyt höyryt enää kirjoitusriehua tästä. :D

Kaenuulaenen
48/48 | 

"Nojoo onhan se noinkin, mutta joku nämä ratkaisut tekee ja jostain syystä nämä jutut jatkuu."

Ratkaisun tekevät lukijat. Johto käskee tekemään rahaa, pomot käskevät työntekijöitä tekemään rahaa, rahaa tehdään seksillä.

Lehdillä menee erittäin huonosti. Laatua on yritetty, mutta se ei myy. Kustannustehokkain tapa saada lukijoita on seksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012