Eivätkö tavalliset juoksutapahtumat kiinnosta? Ei oo henkevää yhtään, eväät on pahoja ja vaatteet hiertää? Ratkaisusi on vaihtaa tapahtumaa, jossain on ajateltu juuri sinua!

Terve sielu terveessä ruumiissa, mutta terve sielu ennen kaikkea, niinkö? Sinun tapahtumasi on Jeesus-maraton! Herran nimessä vedetään rinkiä Malmin lentokentän ympäristössä. Tämä sopii myös sinulle, jota ei tavallinen vappuhulina innosta.

Entäs kulinaristit sitten? No kunnon gourmandhan lähtee Ranskaan. Marathon du Medoc ei jätä janoiseksi eikä nälkäiseksi, mutta eipä siellä ennätyksiäkään taida syntyä. Itse asiassa "ennätysten tavoittelijoita ei ole kutsuttu", toteaa järjestäjäorganisaatio. Keskiverto osallistuja viettää matkalla viidestä kuuteen tuntia, eikä ihmekään että kestää. Reitin varrella on nimittäin reilu neljäkymmentä pistettä, joissa tarjoillaan Bordeauxin alueen viinejä ja herkkuja.

Jos taas meinaat, että ilman vaatteita on aina hauskempaa, suuntaa Nakukympille. Täällä ei paita hierrä eikä trikoo purista. Aavistuksen hämmentävää sen sijaan on, että "Täyden matkan suorittaneista kolme nopeinta miestä ja naista palkitaan pokaaleilla, ja lisäksi paras kokonaisuus palkitaan pullolla kuohuvaista." Paras kokonaisuus? Jos itikoitten syötävänä oleminen Suomen kesässä ei innosta, niin Jenkeissä voit viuhahtaa tämän hilpeästi nimetyn organisaation tapahtumissa, tsekkaa B.A.R.E. Butts A’runnin Race Enterprises!

Itse olen niin villi, että harkitsen josko kokeilisin pohjoista eksotiikkaa Tampereen joulumaratonilla.

***

Bored to normal races? Run in the name of Jesus in Jeesus-maraton, wine & dine at Marathon du Medoc or take of all your clothes at Nakukymppi. I think I'll settle for Christmas run in Tampere. How exotic is that?

Kommentit (3)

Kimmo
4/3 | 

Huisia. Medoc saattoi juuri mennä ensi vuoden lomamatkasuunnitelmien kärkeen. Kiitos tästä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012