Joulu on mennyt melko lailla tasapainoillessa. Makaamisen ja treenaamisen välillä nimittäin!

Lomassahan on parasta se, että silloin ehtii treenata normaalia enemmän. Ja jaksaakin paremmin. Onneksi ei muutakaan tekemistä ole ollut paljoa, joten makoiluunkin on jäänyt runsaasti aikaa.

Tähän astinen saldoni on kolme aamuyöhön venynyttä iltaa, jotka olen viettänyt sohvalla lukien ja olutta siemaillen. Suklaarasioita olen tyhjentänyt neljä, mutta on pakko myöntää, että en ihan itsekseni. Lenkkejä on takana kaksi, ja hyvin on konvehdeilla kulkenut! Perinteiseen joulukylpyynkin ehdin, ja olin erittäin urhea. Paitsi että harjoittelin vapaauintia, tein jopa kuperkeikkoja ja seisoin käsilläni pohjassa!

Jouluaaton lenkille kerkesin aikomaani myöhemmin, silloin oli jo melkoinen sää.

Lähtiessä lunta oli pohkeisiin asti. Lisää satoi niin, että takaisin päin tullessa ei enää näkynyt omia jälkiä. Enkä ollut käynyt kuin muutaman kilsan lenkillä!

Ohiajavista autoista katsottiin aika pitkään. Muita juoksijoita ei jostain syystä tullut laisinkaan vastaan. Mikä oli hyvä, saatoinpa laulaa joululauluja samalla!

Ainakin näyin hyvin pimeässä! Pipo, heijastinliivi ja trikoot Asicsin talvijuoksumallistosta (saatu blogin kautta).

Juoksemisen jälkeen kelpasi syödä. Jossain vaiheessa alkoi ottaa vähän koville, mutta minä olen kestävyysurheilija, enkä luovuta kun vaikeudet alkavat!

Syömisen jälkeen siirryin pankotusasemiin, enkä siitä toviin irronnut.

Joulupäivänä jatkoin makoilua pitkälle päivään, ja kävin sitten uimassa. Tapanina haaveksin kahden tunnin spinningmaratonista, mutta eihän sinne mahtunut mukaan. Muuten paikallinen sali oli kiinni. Päädyin jälleen juoksentelemaan, ja kyllä kannatti!

En ole mikään intomielinen luontoihminen, saati laisinkaan talvi-ihminen, mutta tällaisina päivinä saattaa joutua tarkistamaan käsityksiään.

Maisemat tekivät osansa, mutta ennen kaikkea valon takia oli mukava juoksennella ulkona.

En ole oikein syksyn aikana saanut lähdettyä ulos treenaamaan, vaan olen korvannut juoksun pitkälti spinningillä ja muulla sisäliikunnalla. Paitsi että pimeys on ottanut kupoliin, olen halunnut varmistella jalan kestävyyttä kevään juoksutapahtumia ajatellen. Nyt se vaikutti olevan oikein hyvässä kunnossa!

Eikä ulkoa voi pysyä poissa juoksemasta jos sää on tällainen!

Mitenkäs siellä on joulu mennyt?

***

My Christmas holidays: Eat, read, run, swim, sleep, repeat.

Kommentit (3)

Suvi K.
4/3 | 

Täällä oli kanssa tänään just tollanen keli, ja käytiin pitkällä lenkillä. :) Oli kivaa, varsinkin kun eilinen meni paukkupakkasen ja yleisen nuutumuksen vuoksi kokonaan sohvalla maaten ja suklaata syöden - ei sillä että siinäkään olisi mitään vikaa. :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Joo eilen ei kyllä uskaltanut ulos! Mut vietiin autolla kylpemään, muuten en olisi irronnut sohvalta ollenkaan :D Mutta tänään oli kyllä tosiaan huippusää, pidempäänkin olisi ollut kiva juosta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012