Sain pari päivää sitten joulublogipostipaketin! (Joulupostiblogipaketin? Blogijoulupostipaketin?) Paitsi paketin sisältö, toki myös lähettäjä kiinnosti kovasti.

Paketti oli asianmukaisesti nimikoitu:

Tutkiskelin postileimaa, sillä ajattelin että siitä saan tietää lähettäjän. Mutta ehkä lähettäjä oli ovelampi, ja postitti sen jostain muualta kuin asuinpaikkakunnaltaan? (Olisinpa itse tajunnut saman!) Mietin myös käsialaa, olisinko nähnyt sitä jossain?

Kääntöpuolelta ei paljastunut vihjeitä. Vai kertooko tuo teippikoristelu jotakin?

Kääreestä paljastui itse paketti, samalla tavalla teippikoristeltuna. Kortti kuvaa Muumilaaksoa. Onko se vihje?

Mietin ensin, että avaan paketin vasta jouluna, mutta sitten keksin perustella itselleni, että jouluna olen maalla heikkojen tietoliikenneyhteyksien päässä. Silloin en ehkä kykenisi tekemään postausta, joten avasin samoin tein.

Paketista paljastui:

Adidaksen juoksuvyö, kuulokereiällisellä säilytystaskulla ja juomapullon paikalla! Tulipa tarpeeseen! Minulla ei ollut juomavyötä, joten pitkillä lenkeillä olen joko juossut juomatta tai yrittänyt ryystää suoraan Lauttasaaren vesipostista. Kumpikin omalla tavallaan tukala vaihtoehto...

Olen pidemmän aikaa harkinnut myös musiikin kuuntelua juostessa, mutta se on jäänyt (edelleen vaikka hankinkin 5 euron kuulokkeet Tigerista) koska minulla ei ole ollut puhelimelle paikkaa. Sen verran tarkasti on salainen blogiystävä lukenut, että myös merkki on valittu ihan oikein!

Voisin koeajaa tämän heti tänään. Vai saakohan tätä kokeilla jo ennen joulua?

Lisäksi paketista paljastui Nivean klassikkorasva. (Josta muuten kohkattiin aiemmin syksyllä sen toimivan ryppyjen ehkäisyssä paremmin kuin Creme de la Merin...)

Ja suklaata! Tummaa luomusuklaata karpaloilla! (Saako tämäkin "koeajaa" jo ennen joulua?)

Kurkataan vielä kortin kääntöpuolelle:

En ole avannut pientä lisäluukkua, vaikka kovasti halusin! Olen syynännyt ja pohtinut, että kuka mahtaa olla salainen blogiystäväni, mutta en keksi. En sitten millään! Keksitkö sinä?

***

I got a Christmas present from a secret friend. I have no idea who she is, but I'll find out soon. In the meantime I'll try out this running belt I got!

Kommentit (9)

miakuusisto
10/9 | 

hmm.. tuo teippi :) jotenkin tuttua ?? vois olla aavistus.. uuh, onpas jännää :DD

Mindeka
11/9 | 

Mun mielestä myös teippi on tutun näköistä... Ehkä siis se vihje?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/9 | 

Samaa katsoin, mutta arvaa vaan saanko mieleen missä sitä olisi ollut. Eikä hakukaan toimi!

phocahispida
14/9 | 

Rattoisaa joulua ei-enää-niin-salaiselle blogiystävälle!

Katie
15/9 | 

Heiiii, kiitos ihanasta joululahjastani, FFFifi! :) Nyt olen ehtinyt kiittää vain kommentissa, mutta yritän keretä kirjoittaa kunnolla blogiinkin. Huomenna tosin lähdetään reissuun, joten en lupaa olla hollilla ihan heti. Mutta aivan ihana lahja ja just mun tyylinen - kiitos! :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/9 | 

Kiitos! Ja kiitos osuvasta lahjasta, meni heti käyttöön :) Mietin lähetyspaikan perusteella, että se olet sinä, mutta siten mietin, että ehkä mua huijataan tai että en tiedä missä kaikki muut asuu... Ja teipi tosiaan vaikutti tutulta, mutta en saanut sitä päähäni, että mistä :D

phocahispida
18/9 | 

Oli hieman vaikeaa hommata näin sängynpohjaurheilijana jotain sopivaa paketin täytettä, onneksi oli blogi apuna...

Meni lähettämisen kanssa sen verran tiukoille (17.12 lähetin kun 18.12 piti lähettää, että ehtisi aatoksi) etten ehtinyt kikkailemaan postileimojen tai lähetyspaikan kanssa. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012