Männäviikolla testasin Erimoverin SUP fit & balance tuntia. Se oli sen verran hauska kokemus, että näin jouluisessa hengessä haluan saattaa muitakin lajin pariin. Arvon siis osallistumisen SUP fit & balance -tunnille kahdelle hengelle; voittaja voi antaa tunnin vaikka kaverilleen tai perheenjäsenelleen joululahjaksi ja mennä itse mukaan.

Erimoverin SUP fit & balance tarkoittaa siis sup-laudan päällä (ja osittain myös vedessä) tapahtuvaa lihaskunto- ja tasapainoharjoittelua. Tunti sopii kaikenkuntoisille uimataitoisille henkilöille. Laji kehittää tasapainoa, ja minulla ainakin tuntui seuraavina päivinä niin sisä- ja takareisissä kuin jalkapohjissakin! Tunnit järjestetään hotelli Haagassa Helsingissä.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa onko sup tuttu laji, ja jos niin missä muodossa olet sitä harrastanut - meloen, joogaten, jumpaten? Aikaa osallistua on torstaihin 11.12. klo 24.00 saakka. Huomaathan, että arvonta-aika on melko lyhyt, eli kannattaa vastata saman tien! Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.

Onnea arvontaan!

MUOKATTU: Arvonta on päättynyt, ja sen voitti nimimerkki KL.

***

I liked SUP fit & balance class so much that I want to raffle one for two persons. Participate by leaving a comment: tell me have you ever tried sup, and was it sup paddling, sup yoga or something else? Leave your comment latest on 11.12. at 24.00. Remember to give your e-mail address!

Kommentit (79)

MutiNa

SUP ei ole millään tasolla tuttu laji, kovasti kyllä on kiinnostanu, muttakumuttaku en oo vaan saanu aikaseks. Eli toivottavasti onni potkasee ja vihdoin pääsen kokeilemaan!

Suvi K.

Noita näkyi joella kesällä, mutta itse en ole kokeillut. Uima-altaassa (lämmin vesi, pienempi hukkumisvaara) voisi olla kivaakin. :)

Eve V

Kokeilin suppausta viime kesänä Töölönlahdella. Perinteistä melomista siis. Sekin tuntui ihan oikealta urheilulta, tätä olis mukava päästä kokeilemaan! :)

TaruA

Ei ole tuttu eikä ns. perinteisessä muodossaan kiinnosta mutta tää vaikuttais just mun lajilta.

annika123

Mukana arvonnassa! Rakastan suppausta merellä ja joogaa on tehnyt mieli kokeilla laudan päällä jo pitkään, ja huipulta kuulostaa tämäkin vaihtoehto.

jolielaide

En ole vielä valitettavasti päässyt testaamaan Suppailua, vaan olen tähän asti tyytynyt katselemaan muiden suppailua laiturilta :) 

ae

Laji on itselleni ihan uusi. Monet lajit on jäänyt kokeilematta kun mahdollisuudet päästä niiden pariin on olleet sijainnin tai budjetin vuoksi olemattomat. Tätä olis kuitenkin kiva kokeilla!

Shadou

Itselleni laji on täysin vieras, ihka ensimmäistä kertaa edes kuulen siitä blogisi kautta, mutta kovin jännältä vaikuttaisi. Mukana arvonnassa siis ollaan!

Hanna / Sporttaillaan

SUP ei oo tuttua puhaa, mutta osuipa arvonta hyvin, kun olemme ajatelleet Parempia polkuja -blogin Tiinan kanssa mennä kokeilemaan tätä lajia! Kuulostaa mahtavalta... joogaa laudan päällä ;) Ehkä allaskokeilun jälkeen uskaltaisi kesällä myös merelle! :)

jansu

Kävin viime kesänä kolme kertaa suppailemassa Helsingin edustalla ja huippua oli! Luin tästä sup fitistä sun blogista ja laji vaikuttaa kiinnostavalta.

Uraäidin Ruuhkavuodet

Jee - ilman muuta mukana arvonnassa! En ole kokeillut lajia vaikka olen jo pitempään kovasti halunnut. Jooga ja melominen kyllä tuttua.

Mammukka

enpä ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta vaikuttaa niin hauskalta, että mukavaa varmasti olisi!

jnk

Kävin viime kesänä suppaamassa Hakaniemessä perinteisesti meloen ja oli todella hauskaa! Saatiin turisteiltakin kivasti huutoja ja peukkuja :D Aluksi pelkäsin aivan älyttömästi ja jalat tärräs hyvän aikaa mut pikkuhiljaa alko luottoa löytymään ja tasapaino palasi. Olen itse vesi-ihminen ja tykkään tosi paljon eri vesilajeista, ihan parasta olis saada sup-lauta mökille!

Iina Salmi

Oon kokeillu suppausta meloen kesällä ja rakastuin siihen! Tää kuulostais kyllä tosi hauskalta! :)

Vips_

Kokeilen suppausta meloen viime kesänä ja sehän oli täydellinen aurinkoisten kesäpäivien laji! Aallokossa melominen tuntui myös lihaksissa seuraavana päivänä, vaikka ensimmäisillä kerroilla laji tuntui melko kevyeltä.

Kintsu

En ole koskaan kokeillut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mukana arvonnassa siis! :)

Kieppis

Viime kesänä oli vakaana aikomuksena mennä kokeilemaan suppausta opastetulle tunnille ulkovesille, mutta omalla paikkakunnalla kokeilukerrat oli jo ehtineet mennä, kun vihdoin hokasin asian.

omps

Pari kesää olen katsellut muiden suppailua ja tekisi mieli kokeilla itsekin. Mukaan valkkaisin siskoni, jos vaan aikataulut sopisivat yhteen.

Nunnukkka

Viime kesänä kokeilin suppausta ekaa kertaa meloen ja oli todella hauskaa! Vaikka meno oli rauhallista niin kyllä tuntui seuraavana päivänä. Tätä olisi hauska päästä kokeilemaan :)

Nojenna

Viime kesänä ajeltiin Naantaliin tarkoituksenamme päästä suppailemaan. Aloitettiin retki sunnuntaibrunssilla ja tietenkin ruokailun aikana iski hirmuinen ukkoskuuro. Suppailu jäi siltä erää. Toinen yritys oli elokuussa kun vietimme siskoni syntymäpäiviä. Lämpötila oli kuitenkin sinä päivänä vilukissoille liian alhainen, joten väliin jäi taas. Ehkä vielä joskus onnistaa.. :)

Sillycatlady

Suppailua olen seurannut vain rannalta. Olen välillä vähän nihkeä kokeilemaan uusia lajeja. Mutta noi tunnithan on melkein naapurissa, joten jos arpaonni suosii, niin menisin varmasti kokeilemaan.

Jaimes

Aaah,mä rakastan vettä ja se on mun omin elementti.Nuorempana harrastin aktiivisesti uimahyppyä,mutta nykyään oon vaan sunnuntai-uimari ja ponkkulaudoilta loikkija.Aina pakko käydä testaamassa,että vieläkö uskaltaa hypätä kymmenestä metristä(todellakin!). Mä oon koko kesän haikaillut SUPpailemaan,kun se on näyttänyt niin kivalta!Mut jotenkin en vaan saanut aikaiseksi..nyt siis ois aivan huippua päästä kokeilemaan! <3

rst

Kävin kesällä kokeilee SUPpailua Joensuussa Pielisjokea pitkin tasapainoillen ja Ilosaaren laguunissa temppuillen jooga-asentojen parissa, ja rakastuin lajiin täysin! Oli niin kivaa auringon lämmittäessä vaan meloa eteenpäin :) Myös jooga-asanoiden teko oli huisin hauskaa laudalla!

minnima

kesällä näin aina suppailijoita ja puhuin, että pakko päästä itsekin. en sitten saanu aikaseks mutta toiveena olis päästä mahdollisimman pian!

Mimosa L.

Suppailu on ihan mahtavaa! Kesällä tuli kokeiltua sitä. Rakastuin! Todella hauskaa puuhaa. Meloimme siis. Ois ihana päästä kokeilemaan tuota fit-juttua ja kaipaan jo laudalle! :)

Sanna - elonarvoituksia.blogsp...

En ole itse kokeillut, mutta kesällä ensi kertaa seurasin vierestä, kun ankkalammessa melottiin sup-laudoilla. Jännittävää olisi kokeilla :)

suvena

Suvena eli kesällä kerran suppausta melomalla kokeilin, mukavaa touhua ja yllättävän ko konaisvaltaista treenausta :)

Majka

En ole kokeillut suppausta missään muodossa enkä edes tiennyt, että sitä voi harrastaa myös sisätiloissa. Olen melko arka kokeilemaan uusia urheilulajeja, joten tästä saisin hyvän syyn ylittää itseni!

Hiipiö

En ole kokeillut suppailua ikinä, siksipä oliskin nyt hauska päästä kokeilemaan! Täältä Savosta on sinne matkaa paljon, mutta kaverin kanssa voisi yhdistää SUP-treeni-kokeiluun kivan viikonloppureissun. Toivottavasti onni suosii!

ekkaramelli

Viime kesänä testasin lajia ensimmäisen kerran, meloan merellä, ja rakastuin kyllä heti! Oli aivan mahtava aurinkoinen päivä ja mahtavaa seuraa, joten edes pikku pulahdus mereen ei hidastanut menoa ;)

Sisätiloissa suppailu kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta.

JennaF

Mä oon käynyt pari kertaa suppailemassa Töölönlahdella, mutta muu treeni laudalla on jäänyt kokeilematta. Tämä kuitenkin kuulostaa hauskalta vaihtelulta yhdelle lempparitreenille eli BodyBalancelle.

Tiina / Parempia polkuja

Just viime viikolla sun postauksen jälkeen juteltiin Sporttaillaan -blogin Hannan kanssa, että ois niin siistiä mennä kokeilemaan! En ole suppaillut, mutta joogannut kylläkin! Tämä kombo kuulostaa niin huipulta, voi vitsi! :)

Halla

Sup ei ole tuttu laji, mutta kovasti haluaisin testata. Jos ei nyt kuitenkaan jumpaten, veikkaan että molskahdus olisi siinä lähellä. .

Casey Ryback

En ole kokeillut, mutta uskoisin että tällaisesta tyttöystäväni olisi erityisesti kiinnostunut. Ehkäpä itsekin voisi...

Sorella

Suppailu ei ole ennestään tuttua, mutta pitkään olen halunnut kokeilla. En tiedä miksen ole vielä saanut aikaiseksi... Mutta nytpä olisi hyvä tilaisuus!

Tia...

En ole vielä päässyt kokeilemaan suppausta, vaikka olen kyllä halunnut ja SUP-melonta retkeä suunnitellutkin. Olisi upeaa päästä nyt kokeilemaan lajia, ehkä ensi kesänä pääsisin sitten ihan merelle asti suppailemaan :)

Suvi1

Mä olen suppaillut kerran. Viime kesänä, kun osallistuin alkeiskurssille. Oli kivaa ja voisin mennä uudestaankin! :)

Mariiah

Olen harrastanut suppia Töölönlahdella meloen ja joogaten ja myös kaverin mökillä sekä "kosken" laskuna Pielisjoessa Joensuussa. Ehkä siis tutumpi laji on mulle ulkolajina, mutta saattaishan se olla ihan hauskaa altaassakin.

Päivikki

Olen pohtinut kokeilevani suppailua jo parin vuoden ajan,mutta ei ole löytynyt oikein sopivaa aikaa eikä paikkaa.Allassuppailu voisi olla kiva kokemus,sillä mielelläni haluaisin ensikokeiluni tapahtuvan lämpimässä vedessä.

Mia moore

Olen testannut suppailua muutamaan otteeseen. Ensimmäiset kerrat oli tyynellä järven vedellä ja se oli aivan fantastinen kokemus. Myöhemmin pääsin testaamaan suppailua kuusisaaren edustalla ja ilma oli kovin tuulinen. Paniikkihan siinä tuli kun ei päässyt mihinkään suuntaan vaikka kuinka yritti:D kaiken kukkuraksi molskahdin vielä jäätävän kylmään meriveteen!

no or a

Oh, tätä haluaisin kokeilla! Viime keväänä koitettiin "suppailla" jollain mökiltä löytyneellä purjelaudalla kahden ihmisen voimin eikä siitä mitään tietenkään tullut. :D

Eka

Kovasti on ollut tarkoituksena mennä kokeilemaan, mutta vielä en ole sitä tehnyt! Olisi super-hienoa päästä nyt suppailemaan!!

Katrivilhelmi

Kesällä kokeilin suppailua järvellä meloen ja oli niin lystiä, että hetken harkitsin jopa oman laudan ostamista! Hintatiedot sitten palauttivat maan pinnalle. Tosin jos talvikelit jatkuu tällaisena, tuohan voisi olla ihan ympärivuotinen harrastus järvelläkin, että pitäisköhän sitä hankintaa sittenkin harkita uudelleen, ehehe.

Monsuuni

SUPpailua on tullut kerran kokeiltua merellä ja aallot tietysti antoivat aika paljon haastetta ensikertalaiselle. Oli kuitenkin huisin hauskaa ja näin kesää odotellessa olisi kiva päästä vähän hiomaan tekniikkaa :)

Relax and be happy!

En ole ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta vaikuttaa hauskalta ja täytyy kokeilla ehdottomasti! Ihana olisi voittaa ja päästä testaamaan.

Mimmiliisa

Olen kokeillut suppausta pari kertaa Australian reissulla. Oli muuten aika vaikeaa meloa aallokossa. Suomessa en ole vielä päässyt suppailemaan, mutta ehkä sitten ensi kesänä. :) Katrivilhelmi:ä kompaten, oma lauta olisi kyllä aika kiva, mutta tosi tyyris.

Pilpa

Olen suppaillut muutamia kertoja Suomessa sekä järvellä että tyynellä merellä. Olen suppaillut myös kahden koirani kanssa, jotka viihtyivät hyvin laudalla maisemia katsellen. Oli niin mahtavaa, että haaveissa olisi oma SUP-lauta. :) Tämä tunti kuulostaa myös hauskalta, olisi kivaa päästä kokeilemaan :)

Maleficent

Viime kesänä kokeilin Sääksissä kerran. Yllättävän raskasta tyynellä ja helteisellä säällä :D

Emma.Henrietta

Viime kesänä kokeilin sup laudalla melomista töölönlahdella. Oli tosi kivaa ja odotan että pääsisin ensi kesänä taas suppailemaan. Haluaisin kokeilla supjoogaa. Tykkään joogasta ja olisi kiva päästä kokeilemaan siitä vähän erilaista muotoa! :)

papu

Kaveri vei mut kesällä kokeileen suppausta Töölönlahdelle. Nyt veisin sen kiitoksena treenaamaan laudalle!

nooramariaa

Voi vitsi kun olisi kiva päästä kokeilemaan suppailua! En ole ikinä kokeillut ja tällainen sisätiloissa, tutussa turvallisessa uima-altaassa tapahtuva kokeilu olis parasta. Oon vissiin vähän nössö kun luonnonvesi-versio herättää vähän pelonsekaisia tuntemuksia :-D

site

Olen pitkään halunnut kokeilla tätä urheilua. Ihmettelen kuinka usein joutut veteen? Minä jotenkin yritin surffata, kerron teille rehellisesti, että kokemus, putosi joukko kertoja, mutta totuus on oppinut hieman. nyt minä hallitsen tätä lajia)
https://casinosuomi.online/

Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012