Minulla oli viikonloppuna synttärit. Siitä muistui mieleeni, että joitain vuosia sitten sain synttärilahjaksi osallistumisen puolimaratonille. Ihan täytenä yllätyksenä se ei tullut. Olin ehtinyt juoksennella jotenkuten elokuusta alkaen, ja tullut siihen tulokseen, että kymmenen kilsaa ei enää olisi motivoiva tavoite. Rupesin siis miettimään puolikasta.

Ilmoittautuminen tuntui vähän kuumottavalta. Uskallankohan? Kun ilmoittautuminen tehtiin lahjamuodossa, pääsin eroon päättämättömyydestä. Saatoin myös selitellä muille noo kun lahjaksi sain, jotta he eivät pitäisi minua liikoja itsestään ajattelevana leuhottajana.

Ajan mittaan kävi ilmi, että kyseessä oli melkoinen lahja. Ensimmäinen puolikkaani on edelleen yksi hienoimmista juoksukokemuksistani. Ei se ihan helpolla mennyt, mutta olin todistetusti suoriutunut kahdestakymmenestäyhdestä kilometristä. Semmoisen jälkeen uskoo suoritutuvansa aika paljosta muustakin. Kuten nyt vaikka neljästäkymmenestäkahdesta kilometristä! Eivätkä kaksinumeroiset kilsaluvut ole suinkaan ainoa asia, mitä siitä seurasi.

Olen terveempi. Iloisempi. Paljon paremmassa kunnossakin tietysti. Minulla on harrastus, jonka ansiosta pääsen vaikka mihin hienoihin paikkoihin ja saan mielettömiä kokemuksia. Puhumattakaan nyt tästä blogista ja työstä liikunnan parissa, sekä tietysti niistä kaikista kivoista tyypeistä, joihin olen samalla tutustunut. Kun aloitin juoksua, minulla oli sellainen kutina, että jotain uutta tästä seuraa, mutta ihan tätä laajutta en osannut kuvitella!

Koska olen sitä mieltä, että saamani puolimaratonin osallistuminen oli niin kerta kaikkisen hieno lahja, haluan tarjota mahdollisuuden siihen myös muille!

Arvon kaksi osallistumista Helsinki Half Marathonille 6.6.2015. Jotta paikan päälle voi mennä itsevarmana ja hyvin valmistautuneena, lisätään pakettiin vielä kaksi viiden kerran treenipassia Runner's High:n juoksukouluihin!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa miksi haluaisit voittaa tämän paketin. Voit myös vähän vihjata, kenet ottaisit mukaasi, mutta älä liian tarkasti ;) Koska joulu tulla jollottaa, arvonta-aikaa on vain torstaihin 18.12. klo 24.00 saakka. Osallistu siis saman tien, ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään!

Kahden HHM-osallistumisen ja kahden viiden kerran passin paketin arvo on tällä hetkellä voimassaolevilla joulualennuksilla 204 euroa. Arvon yhden paketin. Voittaja voi siis osallistua itse sekä treneihin ja puolikkaalle ja antaa toisen osallistumisen ja passin joululahjaksi. Tai jos voittaja ei itse halua käyttää voittoaan, niin koko paketin voi toki antaa lahjaksi.

Helsinki Half Marathon järjestetään ensi kesänä toista kertaa. Tänä vuonna osallistuin tapahtumaan jäniksenä, kokemuksesta ja mm. reitistä voit lukea täältä. Tarkoitukseni on olla jänistämässä myös ensi vuonna, varmaankin samaa 2:30 aikaa. Mikäli se on tavoitteesi, niin tervetuloa peesiin!

Runner's High on helsinkiläinen juoksuvalmennusyritys, joka järjestää juoksu-, puolimaraton- ja maratonkouluja, lihaskuntoharjoittelua sekä etävalmennusta. Juoksukouluissa voi tammikuusta 2015 alkaen treenata silloin kuin itse haluaa ja niin usein kuin haluaa, joko sarjapasseilla tai kertakäynneillä. Harjoitukset soveltuvat jatkossa entistä paremmin kaikentasoisille juoksijoille useampien tasoryhmien ja vaihtoehtojen vuoksi. Runner's High:n valmentajat ovat Suomen huippujuoksijoita, joten tietotaitoa löytyy varmasti.

Onnea arvontaan!

MUOKATTU: Arvonta on päättynyt, ja sen voitti nimimerkki Sillycatlady!

***

Do you want to run Helsinki Half Marathon with your friend? Maybe also train for it in a running school held by Finnish top runners? I'll raffle two training passes and attending to the run for two persons. Participate by leavin a comment latest on 18.12. at 24.00. Remember to leave your e-mail address!

Kommentit (81)

Tustis
82/81 | 

HHM toimisi hyvin kenraaliharjoituksena seuraavalla viikolla suoritettavaan Forssan suvi-illan comboon 90km pyöräily ja puolimaraton päälle. Eiköhän joku juoksukavereista saa houkuteltua mukaan.

lauraa.lin
83/81 | 

Kävin viime keväänä juoksemassa HCR:n isäni kanssa ja nyt kutkuttaisi ajatus saada tekniikkaa hiottua ja päästä parantamaan aikaa. Haluaisin haastaa myös 50 vuotta täyttävän isäni ottamaan revanssin ja juosta matkan yhdessä hänen kanssaan. Onko parempaa joululahjaa, kuin lahja, joka parantaa fyysistä terveyttäsi??

merituulik
84/81 | 

vitsi miten ihana arvonta!!mä oon nyt ite siinä pisteessä,että puolikas olis kiikarissa ensi vuonna ja en oo osannut päättää mikä ois hyvä ja milloin uskaltaisin yms..tää ratkaisis asian..mulla ois yksi varteenotettava kaveri sinne kyllä..

jonna.o
85/81 | 

vuosi sitten aloitin lenkkeilyn 17 v tauon jälkeen. Puolikas & juoksukoulu on ollut mielessä useamman kerran mutta jäänyt rahan ja ajanpuutteen takia. Mahtavaa olis päästä kyllä. Kaverikin mielessä. se kenen kanssa ekan lenkin tein tuon pitkän tauon jälkeen :)

Onneton lenkkeilijä
86/81 | 

olen onneton juoksija, en ole koskaan päässyt juostessa sellaiseen euforiseen tilaan mistä olen kuullut puhuttavan. "Alkaa pistää, en jaksakaan juosta tuota seuraavaa mäkeä, mitäköhän tekisin ruuaksi tänä iltana", sellaista minä mietin lenkillä.
Olisi kyllä ihana juosta, ja jaksaa juosta ja oppia juoksemaan.
Tässäpä mainio keppi ja porkkana, kirittäjäkin löytynee lähipiiristä...

Sanna - elonarvoituksia.blogsp...
87/81 | 

Oli muutenkin suunnitteilla mennä ensimmäistä kertaa juosemaan ensi kesänä! Siskon ottaisin ehdottomasti mukaan :)

Heisku
88/81 | 

Olen juossut eläissäni kolme puolikasta, siitä on tullut huomaamatta kesätraditio. En kai voi siis olla ensi kesänäkään juoksematta?! Varsinkaan jos voitto napsahtaa kohdalle ;) Mukaan lähtisi rakas perheenjäsen. Juoksuharrastukseni on tällä hetkellä jonkinlaisessa horrostilassa, juoksukoulusta saisin varmasti uutta buustia ja motivaatiota. Toivon kyllä, että saisin homman käyntiin muutenkin heti, kun päivä pitenee ja ulkona olisi edes astetta valoisampaa!! Tällä hetkellä iltaisin töiden jälkeen lenkille lähtö on ylivoimaista. Glögi ja valkosuklaa-Toblerone ovat vain niin paljon houkuttelevampi vaihtoehto :D

Fornax
89/81 | 

Tarvitsen uuden kipinän juoksuharrastukselle... Paras joululahja ilahduttaa myöhemminkin. :)

SatuR
90/81 | 

Hieno lahjaidea! Puolikas on ollut salainen haaveeni.

Antaisin toisen lahjan miehelleni, joka toipuu parhaillaan syövästä ja odottaa kovasti, että pääsee taas kunnolla treenaamaan.

Casey Ryback
91/81 | 

Juoksin puolikkaan pari vuotta sitten ja viime vuosina juoksukuntoni onkin romahtanut. Nyt kiinnostaisi tsekkaa millaiseen aikaan olisi vielä puolen vuoden treenillä mahdollisuudet. Juoksuseuraa luultavasti kyllä löytäisi.

Aloittelija
92/81 | 

On mun elämäni ensimmäinen puolikas, aloitin juoksemisen tämän vuoden helmikuussa. Ikää mittarissa 41. Ikinä ei ole liian vanha aloittamaan uutta. <3 tavoiteaika on alle 2:30 <3

Jaimes
93/81 | 

Aah,mä niin haluaisin tämän paketin itselleni!Mukaan ottaisin mun pikkuveljen joka on varovasti koukuttumassa(isosiskon aivopesemänä ja lenkkipoluille raahaamana) myös juoksuun..tekis sisarusväleille ihmeitä päästä juoksemaan yhdessä joku tavoite mielessä!Tää loppuvuosi on ollut juoksullisesti tosi raskas loukkaantumisen takia,mutta kesäkuuhun on onneksi vielä niin paljon aikaa,ettei puolikas silloin ole mahdottomuus.Itse asiassa tieto tapahtumasta auttaisi jaksamaan loppujutut ja antaisi toivoa sille,että kyllä tässä vielä palataan juoksupolulle vaikeuksista huolimatta.

karoliinao
94/81 | 

Vitsit toi olis ihana lahja <3 oon jo kauan salaa haaveillut puolikkaan juoksusta, mutta oon edelleen vähän epävarma juoksutekniikastani... Opiskelijana ei kauheesti oo kuitenkaan varaa juoksukouluihin yms. Tämä lahja sopisi siis aika täydellisesti! Jaa mukaan nappaisin tietty pikkusiskon, jonka kanssa yhdessä käydään lenkeillä <3 :)

Spf
95/81 | 

Antaisin puolimaratonin äskettäin juoksusta innostuneelle ystävälleni, jonka seurana olen luvannut lähteä juoksemaan hänen ensimmäisen puolikkaansa. Jotta juoksukokemuksesta tulee hieno, olisi juoksukoulu näin harrastuksen alkuvaiheessa hyvä pohjustus.

Siru123
96/81 | 

Juoksin viime kesänä 10km juoksutapahtumassa, joka oli minulle ensimmäinen. Viimeisen puolen vuoden ajan juoksuharrastukseni on ollut aikamoista ylä- ja alamäkeä muuttuneen elämäntilanteen ja kriisin vuoksi, mutta aina olen ollut tyytyväinen kun alamäen jälkeen olen palannut lenkkipolulle vaikka se on ollut vaikeaa. Täytyy sanoa, että juoksu on itselleni muodostunut niin tärkeäksi osaksi elämää, että sitä on vaikea edes sanoa kuinka paljon se on antanut. Juoksukouluohjaajakin kannusti sanomalla, että ei haittaa vaikka joskus on pidempiä lepokausia, pääasia että olet nyt täällä! Minusta tuntuu, että alan olla valmis uusiin haasteisiin ja lupaus puolikkaan juoksemisesta siivittäisi tulevia juoksukilometrejä ja antaisi rohkeutta uskoa itseeni! Toisen lahjan antaisin ystävälleni joka on kannustanut minua ja jonka kanssa olemme taittaneet monia kilometrejä juosten:)

Mise
97/81 | 

Voih! Haaveilen aina salaa itsekin juoksevani joskus puolikkaan. Voitto olisi hyvä motivaattori lisäharjoitteluun - ja sinne puolimaratonille tosiaan tulisi mentyä! Puolikkaan voisin lahjoittaa ystävälleni, jolla on menossa stressaava vuosi ja joka varmasti ilahtuisi lahjasta - tulisi kaiken kiireen keskellä varmasti myös lenkkeiltyä useammin! :)

Miinamii
98/81 | 

Hyvä arvontavoitto! Juoksua on kyllä tullut harrastettua, mutta mihinkään tapahtumiin asti ei olla koskaan päästy :) Olisi varmasti hieno eka kokemus juosta Helsingissä. ottaisin mukaan mieheni (se tuskin lukee tätä ;)) koska tämähän olisi mainio lahja hänelle ja minulle. Päästäisiin taas yhteisille juoksulenkeille :)<3

Tia...
99/81 | 

Haluaisin todella voittaa tämän paketin, koska olen "harrastanut" juoksua säännöllisen epäsäännöllisesti jo jonkin aikaa, mutta siitä ei ole vielä muodostunut sellaista rutiinia kuin olisin toivonut, vaikka juoksusta pidänkin. Olen harkinnut juoksutapahtumaan osallistumista jo pitkään, mutta kynnys osallistumiseen on ollut liian suuri - todennäköisesti juuri juoksuharrastuksen epäsäännöllisyydestä johtuen. Tällä palkinnolla saisinkin siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: sekä toivomani kisakokemuksen että strukturoidumman harjoittelun keväälle. Toisen paketin antaisin ystävälleni, koska hänelläkin on ollut ongelmia juoksumotivaation kanssa, ja itsekkäästi ajateltuna mikä olisi mukavampaa kuin nauttia ja/tai kärsiä yhdessä ystävän kanssa :)

rige
100/81 | 

EIKÄ! Pitkään on ollut haaveissa juosta puolikas. Into juoksuharrastukseen lähti siskon kautta ja rykästiinkin Helsinki MidnightRun 2012, mutta sen jälkeen siskon into on lopahtanut ja meikä juoksentelee omaksi ilokseen. Koska jotenkin tarvitsen jonkun kannustimen ja motivaattorin, koska puolikas kuulostaa niin hirmuiselta. Ai että jos olis tällanen kannustin, niin voisi vuoden 2015 tavoitelistalle laittaa tällaisen. Ja laittaisin siskon juoksemaan kanssa :---)

NinaMaria
101/81 | 

Kuinkakohan monta vuotta oon haaveillut joskus juoksevani puolikkaan. Monta. Ehkä tämä olisi se, minkä sen toteuttaminen vaatisi. Ei helsinkiläisenä juoksukouluun osallistuminen saattaa olla haaste, mutta satunnaisesti sekin saattaisi onnistua. Uskaltauduin siis arvontaan osallistumaan :D

pikku hoo
102/81 | 

Olen juossut kaksi puolimaratonia yhdessä ystäväni kanssa. Seuraavaksi tavoitteenamme olisi kahden tunnin alitus, mutta molempien juoksumotivaatio on ollut viime aikoina hieman hukassa. Tarvitsisimme nyt jonkun motivaattorin ja seuraavan tavoitteen, jotta juoksu alkaisi taas kulkea :)

Stugenos
103/81 | 

Huh. Kymppiä on tullut juostua ja puolimaratonia pohdittu lähinnä kauhunsekaisin tuntein. Ehkä tässä olisi sopiva kimmoke sen treenaamiseen. Kesän jälkeen on ollut muutenkin vaikea saada itseään ylipäätään juoksulenkille, joten joku tavoite treenaamiseen täytyisi hankkia. Mukaan ottaisin mieheni, jonka kanssa on muutenkin tullut yhdessä lenkkeiltyä.

Tiina
104/81 | 

Juoksu on veressäni ja viimein annoin periksi sekä juoksin elämäni ekan hcrn tänävuonna. Astma on kiusannut minua vuosia ja halusin voittaa pelkoni viimein sekä tavoittaa aerobisen kunnon, jota ei aiemmin ollut ollenkaan. Puolen vuoden urakalla suoriuduin 2 h 11 min 18 sek itse tapahtumasta. Ny haluaisin päästä parantamaan aikaani uudelleen ja ottaa mukaan perheenjäsenen,joka inspiroi minut juoksuun. Hän laihtui aikanaan 15 kg juoksun avulla ja paransi kerralla elämäntapansa. Olisi makeaa tavoitella uutta yhdessä.

Halla
105/81 | 

Ei vitsit, minä en juokse kovinkaan ahkerasti mutta paras kaverini on haksahtanut juoksuun todella pahasti. Jos voitto nasahtaa kohdalleni niin tämä menee heti pukinkonttiin lisälahjaksi. Aivan varmasti arvostaisi tällaista. :D (Ja kaipa minunkin pitäisi sitten ahkeroitua taas, kröhöm..)

Sorella
106/81 | 

Tänä syksynä juoksin ensimmäisen puolikkaani, ja vielä en ole uskaltanut ilmoittautua seuraavalle. Jalat kipuili kummasti pari kuukautta juoksun jälkeen, mutta nyt alkaa olla taas normaalitila saavutettu ja seuraava pidempi juoksu on mietinnässä.... Mukana arvonnassa siis! Juoksukouluun löytyisi varmasti yksi jos toinenkin juokseva kamu.

MutiNa
107/81 | 

Tuo puolikas on vieläkin suorittamatta, vaikka oon tässä jo hyvän tovin juoksennellu. Sen verran tiedän, että läpi sen jaksan jo nyt juosta, mutta tuo juoksukoulu ois niin se juttu, että sais vauhtia lisää. Oon itsekseni pohdiskellu juoksukouluun menemistä, mutta jotenki kokenu sen hinnan turhan kovaks ittelleni. Noin muutoin ku tuo juokseminen on ilmasta (kun on vähä varusteita hankkinut). Joo haluan voittaa. Ja esimerkiksi siipan voisin ottaa matkaan mukaan!

Lapinnoita
108/81 | 

Haluaisin voittaa paketin ihan siitä syyystä, että pääsisin osallistumaan "etelän maratooniin."Mejän pohjosen maratoonin puolikkaat on testattu ja vaikkakin hyviksi havaittu, olisi mukava päästä testaamaan ja vertailemaan millaset reitit sieltä etelästä löytyy ja onko siellä yhtä hyvä kisafiilis kuin täällä pohjosessa :)

Pilli-Pulla
109/81 | 

Innostuin juoksemisesta vuosi sitten ja yhtenä innostuksen ylläpitäjänä on toiminut tämä blogi eli kiitos sinulle siitä. Syksyllä juoksin sitten ekan puolimaran vaikean penikkajuoksukesän jälkeen eikä innostus ainakaan siitä laantunut. Päinvastoin, en osannut himmailla enää ja sain sitten seurakseni juoksijan polven. Juoksuasento pitäisi saada siis kohdilleen ja siinä juoksukoulusta olisi kyllä varmasti suuri apu.

HHM:ille ottaisin mukaan siskoni, me Pilli ja Pulla ollaan toistemme pahimmat kilpailijat. Kompressiosäärystimet vaan sihisevät kun nämä hiilaritankkaajat huitovat menemään naamat punaisena. Näky on hirveä, mutta on se vaan niin mahtavaa!

KL
110/81 | 

Olisi kiva päästä kokeilemaan jos tällä kertaa polvi antaisi myöten juosta koko matkan. Syksyn ajan on taas treenattu. Mukaan ottaisin puolison joka yleensä juoksentelee metsissä mutta antaa aina joskus asvaltillekin mahdollisuuden.

MR
111/81 | 

En ole koskaan juossut noin pitkää matkaa, mutta olen jonkin aikaa miettinyt sen kokeilua. Valmennus kiinnostaisi myös, koska haluaisin nostaa juoksunopeuttani. Treenikaveriksi löytyy parikin vaihtoehtoa!

Pingumarleena
112/81 | 

No kun. Kuvittelen olevani jotenkin urheilullinen henkilö mutta en ole I K I N Ä juossut sitä puolikasta. Kyllähän se pitäisi tehdä. Ja sitäpaitsi salaa fanitan Runners High'ta, se juoksukoulu olisi ihan super! Mukaan ottaisin yhden tärkeän ihmisen joka ei oikein muista itseensä panostaa - tää olisi just sopiva motivaattori siihen!

-anu
113/81 | 

Olen juossut 5 puolikasta, mutta se maaginen 2 tunnin rajapyykki on vielä alittamatta. Olisi ihanaa päästä "valmennettavaksi" ja kehittyä nopeammaksi juoksijaksi.

Jaksaajaksaa
114/81 | 

Olen juossut parhaimman juoksuystäväni kanssa reilun vuoden, siihen on mahtunut kisoja yksi puolikas ja yksi täyspitkä. Tämä olisi kaikkein hienoin joululahja ystävälleni, sillä hän on sitkeästi jaksanut viedä minua viikottaisille pitkille lenkeille ja kantanut yleensä vielä meidän molempien juomatkin ;)

Toukokuussa olemme menossa juoksemaan HCR:n, tämä tulisi mukavasti muutaman viikon päästä siitä, niin onpahan seuraava tavoite jo asetettu ja juokseminen jatkuu.

RiinaP
115/81 | 

Pitänyt jo pitkään juosta puolimaratoni. Olen jo pari vuotta treenannut, mutten koskaan ole juossut ihan niin pitkästi, vaikka oisin varmasti pystynytkin. Jokin kilpailu olisikin mahtava syy treenata samaan malliin myös talvella ja päästä tavoitteeseen. Vihdoin. Kaverikin on jo pohdinnassa :)

enninen
117/81 | 

Mä yllättäisin mun miehen ja menisin hänen kanssaan. Itse olen haaveillut juoksukoulusta jo kauan ja sen avulla saisi juoksin kuntoon!

neiti K
118/81 | 

Pääsin eilen juoksemaan taas parin viikon flunssatauon jälkeen (joita on tänä vuonna ollut tarpeettoman monta), ja lohduton sade ja loputon pimeys katosivat hetkessä. Mietin vaan, että kuka täällä jotain lomaa tai lunta kaipaa? Aloin jo endorfiinipöllyissäni miettiä, mihin puolimaratonille osallistuisin keväällä, mutta päätöstä en vielä saanut tehtyä... Tämän arvonnan täytyy olla merkki! Samalla poikaystäväni tekosyyt olla lähtemättä kanssani puolimaratonille loppuisivat siihen.

TinttiS
119/81 | 

Oon juossut puolikkaan maratonin kerran, kohta kymmenen vuotta sitten. Tämän jälkeen oon juoksennellut epäsäännöölisen säännöllisesti 5-10 km:n lenkkejä. Tällä lahjalla voisin aktivoida juoksemista uudelleen, osallistua kilpailuun ja houkutella jonkun hyvän tyypin messiin. :)

elelisa
120/81 | 

Rakastan juoksemista, ja luulen kovin että tekniikassa on huimasti parannettavaa koska olen vuosia juossut vain yksin lenkkeilymielessä. Tämä olisi oiva keino saada siihenkin korjaus - ja tietysti hieman tavoitetta puolikkaan myötä :)

kilowatti
121/81 | 

Jeee! Olen itse juossut kolme puolikasta. En missään nimessä taidolla tai tyylillä, vaan sisulla. Olisi tosi kiva saada buustia juoksuun ja päästä hommassa vähän sujuvammin eteenpäin. Mukaan ottaisin ystäväni, joka on jo useamman vuoden ajan haikaillut puolikkaan juoksemisesta!

Raunip
122/81 | 

oispa se joskus mukavaa juosta pääkaupungin katuja ja oishan se kateltava matkaseurakin mutta se tuskin on ongelma :)

Eemelii
123/81 | 

Olen juossut monta puolikasta parhaan ystäväni kanssa ja tämä olisi ihana joululahja hänelle! :)

Nökö
124/81 | 

Olen juossut vain kokonaisen Helsingissä ja puolikas on ollut haaveena jo pitkään. Tämä olisi mahtava kruunaus hiihtokauden päätökselle ja juoksukauden aloitukselle. Toinen yhtälailla mukaan tahtova löytyy hyvin läheltä :). Tämä olisi mahtava juttu, sillä kaverini myötä taas tulisi yksi innokas juoksuharrastaja mukaan näihin loistaviin tapahtumiin.

tuovituulia
125/81 | 

Olen tehnyt itselleni lupauksen osallistua joskus johonkin juoksutapahtumaan, mutta en ole vielä uskaltanut ilmoittautua vielä yhdellekään. Poikaystäväni taas on maratonkonkari, joka juoksee maratoninkin alle kolmeen tuntiin. Sen takia ehkä itsekin vaadin itseltäni kovempia tuloksia, mitkä eivät vielä ole mahdollisia. Ehkäpä sitä pitäisi uskaltautua ja vain todeta, että ajalla ei ole ainakaan minulle mitään merkitystä: Sillä on, että juoksu on ihanaa ja palkitsevaa. Osallistun!

Anna_______________
126/81 | 

Osallistun arvontaan. Puolikas on tiedossa joka tapauksessa ensi keväänä tai kesällä, tapahtuma olisi sen sijaan itselleni uusi. Tässä olisi hyvä keino saada kaveri mukaan, tähän mennessä olen aina joutunut juoksemaan yksin, ehkä kaverin kanssa saisi vielä enemmän itsestään irti. Puolentoista tunnin tavoiteaika ei ole enää kaukana.

AnitaN
127/81 | 

Hieno palkinto - osallistun! Käyttäisin palkinnon itse ja antaisin siitä toisen puolen miehelleni. Ennätysaikana puolikkaalla on 2.36 ja nyt kunto on päässyt hieman rapistumaan siitäkin. Olisi ihanaa saada ammattilaisten vinkkejä siihen, miten homma hoituisi kotiin vähän paremmalla menestyksellä ;)

Riikka_
128/81 | 

Hip hei! Mukaan lähtisi samassa taloudessa asuva kova menijä, joka ei kuitenkaan omalla rahallaan osallistuisi. :)

Mindemom
129/81 | 

Juokseminen on hauskaa, mutta etenkin talvella tarvitsen motivaatiooni muutakin kuin hyvän olon, puolimaraton toimisi loistavasti. Ja mukaan haluaisin hyvän ystävän, joka on juuri pudottanut runsaasti painoa ja on löytämässä juoksemisen ilon :)

Päivikki
130/81 | 

Tässäpä olisi mainio joululahja itselleni: pääsisin vihdoin ja viimein osallistumaan puolimaratonille ja vieläpä hyvässä seurassa (ottaisin mukaan siskoni)! Pohjakuntoa löytyy jo,mutta uskallusta ei ole vielä riittänyt ilmoittautua kyseisiin tapahtumiin.Kolmatta syksyä peräkkäin kävin jo hakkaamassa käteni punaisiksi Tampereen puolimaratonilla tuttuja ja tuntemattomia kannustaessani ja salaa toivoin olevani juoksijoiden joukossa.Helsingin kadut ja tiet odottavat meitä jo!!!

Eerikai
131/81 | 

HHM:stä on kivat muistot tältä vuodelta, tein siellä uuden ennätyksen. Kivasti järjestetty tapahtuma vaikka varustesäilytys tuntui toivottoman hitaalta. Ensi kesällekin kisakalenteriin mahtuisi vielä puolikas tuohon kesäkuun alkuun. Olisi sopivaa treeniä heinäkuun Joroisten puolimatkan triathloniin. Mukaan ottaisin varmaan mieheni, hän ei ainakaan kieltäytyisi kutsusta.

Emilia Pajuriutta
132/81 | 

Minä tarvitsisin pienen motivaattorin juoksuharrastukselle ja samalla tässä olisi mahdollisuus saada itselleni taas juoksukärpäsen pistos. Olen aina haaveillut juoksukoulusta ja uskon että tällä palkinnolla saisin alkuun runsaan 10 kg:n pudotuksen, mikä on vain jäänyt roikkumaan kahden lapsen jälkeen. Ja juoksukoulun avulla voisin parantaa kolmen vuoden takaista puolimaraton suoritukstani. Mukaan ottaisin ystäväni joka rakastaa juoksua, mutta jolla juoksu on unohtunut muiden harrastusten ohella. Olisi hienoa yllättää hyvä ystäväni ja vanha juoksukaverini :)

Annwyl
133/81 | 

Olen perinteinen juoksuinhoaja mutta olen edistynyt jo siinä määrin, että olen päättänyt juosta vuonna 2015 ekan puolikkaani. Vielä mulla ei ole mitään käsitystä miten selviydyn tuosta matkasta mutta hei, vaikka konttaamalla. Juoksutreenit eivät siis haittaisi ollenkaan:)

sinisiipi
134/81 | 

Haluaisin voittaa tämän paketin, koska rakastan juoksemista ja etenkin juoksutapahtumien tunnelmaa! Lisäksi kaipaisin vinkkejä omaan juoksutekniikkaan. Paketin toinen osuus menisi luultavasti ystävälleni, jonka kanssa yhteisiä lenkkipolkuja on tallottu 15-vuotiaasta, mutta yhteinen juoksutapahtuma on edelleen kaikkien loukkaantumisten yms. takia juoksematta.

Coyhaiku
135/81 | 

Tästäpä tulisi oiva motivaatiobuusteri jatkaa viime keväänä alkanutta ja naisten kympin jouksun jälkeen loppunutta harrastusta. Seurakin löytyisi ihan tuosta vierestä.

Nimppe
136/81 | 

Jotta vihdoin pääsisin siirtymään 10km matkoista pidempiin matkoihin! :) Ensimmäiselle puolimaratonille ja treeneihin saisi myös kaverin mukaan!

Ansubansu
137/81 | 

Tämä sattuisi loistavaan saumaan - puhuttiin juuri viime sunnuntaina ystävän kanssa, että mitäs jos repästäis ens vuonna ja ilmoittauduttaisiin puolimaratonille! Mulla on juoksuharrastus takkuillut tänä vuonna, mutta nyt kipinä on taas syttynyt ja liekki varmaan roihahtaisi puolikkaan myötä! :)

Lii
138/81 | 

Mä haluaisin voittaa, koska keskiankean loppuvuoden jälkeen haluaisin vähän alkuvuoden endorfiineja ja juoksusta tulevaa hyvää oloa. Hemmottelupaketti siis.

Karkki
139/81 | 

Juoksin ensimmäisen puolikkaan syksyllä ja se nyt ei ihan mennyt nappiin, mutta jokaisesta virheestä voi oppia seuraavaan samalla kun kasvattelee tipahtanutta varpaankynttä :) Juoksemiseen jää koukkuun, eihän sille mitään voi. Mukaan nappaisin kesäisen treenikaverin.

kaislarannalla@gmail.com

SaaraN85
140/81 | 

Juoksin HCR:n viimeksi vuonna 2009, sen jälkeen erinäisten polvi- ja jalkateräongelmien takia juokseminen on ollut välillä pahastikin katkolla. Nyt, piinaavan kuntoutusjakson jälkeen juoksu näyttäisi taas sujuvan, ja erityisen arvokasta olisi päästä juoksukouluun treenarin askelluskytättäväksi >> tekniikkaa parantamalla pysyisi jalatkin paremmassa kuosissa. Ja koska ensi vuonna mittariin tulee tasan 30vee, olisi hyvä nitistää se puolimara kunnolla :) Ja kaveriksi ottaisin kymmenen vuotta enemmän ensi vuonna täyttävän kamun, jolle puolimaraton olisi muuten ensimmäinen lajissaan.

Sillycatlady
141/81 | 

Tämä palkinto voisi tuoda vähän ryhtiä meikäläisen vain lahjattomat harjoittelee-harjoitusohjelmaan. Voisi lähteä puolikkaalle oikeasti aikaakin tavoittelemaan... Mukaan ottaisin mieluiten erään läheisen henkilön, jonka juoksu on valitettavasti ollut jäissä pitkään rasitusvamman takia. Mutta jos vaikka joku jouluihme tapahtuisi ;).

Johan juoksen
142/81 | 

Viime kesänä juoksin ensimmäisen puolikkaani. Olin niin onnellinen siitä suoriuduttuani. Enhän siinä mahdottoman tuulispäänä viilettänyt, mutta sen aika onkin sitten tulevaisuudessa. Tässä olen miettinyt pääni puhki missä ensi kesänä juoksisin. Kahden ystävän kanssa tässä on taivallettu ja olisi ihana yllättää myös ystävä. Tässähän alkaa jo ihan jännittää =)

sarks
143/81 | 

Aloitin useiden vuosien tuskailun ja venkoilun jälkeen lenkkeilyn viime keväänä ja äitini tsemppaamana ilmoittauduin Midnight Runille. Hienosti treenaaminen onnistui kuumasta kesästä huolimatta, mutta lopulta sairastuin juuri ennen juoksua. Siitä se alamäki sitten alkoi ja nyt on taas ollut taukoa juoksemisessa. Puolimaraton olisi nyt sopiva motivaattori uudelleen lenkkipoluille itseni ajamiseksi. Juoksukaveriksi ottaisin tietty superjuoksija-äitini.

noorajp
144/81 | 

Who run the world? GIRLS! Mahtava jouluarvonta! En oo koskaan osallistunut järjestettyyn juoksutapahtumaan, vaikka puolimaratonin verran oon lenkkeillyt itekseni. Olis siis siistiä lähteä haastamaan itsensä kelloa vastaan, ja muiden seurassa juokseminen varmasti kirittäis maaliin ihan eri motivaatiolla kuin yksin juostessa. :) Mukaan juoksutreeneihin ja puolikkaalle haastaisin ihanan energisen kaverini, joka on aloittanut juoksuharrastuksen tänä syksynä, mutta joka ei ehkä yksin vielä puolikkaalle lähtisi.

Eltsu
145/81 | 

Mahtava arvonta, ensi kesälle ei olekaan vielä yhtään juoksua tiedossa :). Juoksuseuraksi ottaisin mieheni, joka ei ole yhtään puolikasta juossut.

esprit
146/81 | 

Olen ollut innokas juoksija, mutta viime kevään rasitusmurtuma vei fiiliksen juoksemisesta. Olisi kiva löytää into juoksemiseen uudestaan, ja ehkä juoksukoulusta saisi vinkkejä miten välttää rasitusmurtumat.

Marrrja
147/81 | 

Run to the hills...run for your life! Henkeni edestä pitäisikin varmaan juosta, jos haluaisin parantaa viime kesäistä puolimaraton-ennätystäni. HHM olisi kolmas puolimaratonini. Aikainen ilmoittautuminen ja Runner's Highin treenit motivoisivat varmasti juoksemaan myös talven pimeydessä ja kylmyydessä. Mukaan ottaisin kesän kynnyksellä Lontoosta palaavan, ilmeisesti toistaiseksi lähinnä hyviin olusiin keskittyneen juoksukaverini ;)

Hmli
148/81 | 

Tarinasi siitä, mitä juoksu sai elämässäsi aikaan on niin inspiroiva, että haluaisin kokea saman itsekin. Kympin olen juossut, mutta pidemmät matkat ovat pelottaneet. Nyt haluan ammattilaisten vinkkejä juoksukoulusta ja ylittää&yllättää itseni sekä täyttää elämäni liikunnan tuomalla hyvällä!

miffa.s
149/81 | 

Tää olis ihan mahtava, itse oon kahtena edelliskesänä käyny puolikkaan juoksemassa ja se täyspitkä houkuttais ihan älyttömästi, mutta tulevana kesänä en vielä uskalla sitä lähteä riuhtomaan, vaan aattelin vielä tän vuoden kasailla pohjakuntoa. Siispä puolikas olisi loistava tavoite tällekin kesälle, ja juoksukouluun pääsemin olis aivan täydellistä. Mukaani ottaisin äitsyn, jota yritin jo viime kesänä yllyttää mukaan, nyt se ei voisi kieltäytyä!

Eka
150/81 | 

Hei tämähän olisi vallan mainio kannustin lähteä taas aktiivisesti lenkkeilemään ja aktivoida myös kaveri mukaan seuraksi ja kannustukseksi!

Cloudmillion
151/81 | 

Olen painiskellut viimeiset viikot miettien vuoden 2015 tavoitetta. Aloitin 2012 seuraamaan liikuntaani tuntimäärällisesti, minkä jälkeisinä vuosina olen ottanut vuositavoitteekseni ylittää ko. tuntimäärän. Taisin alunperin lähteä liikkeelle n. 144 tunnista. Valitettavasti olen joka vuosi ylittänyt ko. tavoitteen. Sen lisäksi hankin tavoitemekon. Ja juoksin 5km 30 minuuttiin. Ja juoksin 10km. Ja tällä hetkellä nostan juoksuvauhtiani. Ja käyn tanssitunneilla. Ja vyötärö alle 67 senttiin. Mitä sitten?! Ehkä satunnainen puolimaraton voisi ratkaista 2015 tavoitteen puolestani :-)

ninneri
152/81 | 

Osallistun! Mun isä juoksi pari vuotta sitten puolimaratonin 50-vuotislahjana itselleen ja on siitä lähtien kiusannut sohvaperuna-tytärtään siitä etten varmasti pystyisi samaan. Itse väitän pystyväni, mutta en ole saanut aikaiseksi lähteä koittamaan. Jos voitan tämän paketin, lähden puolimaratonille ja isä saa lähteä elämänsä toiselle puolikkaalle näyttämään nulikalle mallia :D
Koska itse asun nykyään ulkomailla ja isäkään tuskin lähtee pääkaupunkiseudulle ainoastaan juoksutreenien takia, osallistuisin ainoastaan noiden puolimaratonlippujen arvontaan. Jos siis minun kohdalleni voitto osuu, saat arpoa juoksukoulun passit jollekin toiselle onnekkaalle :)

Ja hei kiitos vielä todella inspiroivasta blogista, tätä kautta olen aikanaan itse hakenut motivaatiota juoksuharrastuksen aloittamiseen (iskän kettuilu ei ihan riittänyt) :D

Kisulainen
153/81 | 

Heippa!

Haluaisin ehdottomasti voittaa tämän, koska opiskelijana rahaa ei ole liiaksi ja useat urheilutapahtumat jäävät välistä juuri korkeiden osallistumismaksujen takia. Olen osallistunut ainoastaan pienempiin juoksukisoihin, ja olisi ihanaa päästä kokemaan myös suuremman juoksutapahtuman huumaa! Lisäksi viimevuosi meni jalkavaivojen kanssa kärvistellessä, joten tässä olisi erinomainen motivaattori päästä taas takaisin timanttiseen juoksukuntoon!

Nanna-anna
154/81 | 

Osallistun arvotaan. Olen juossut yli kymmenen vuotta ilman tavoitteita, ilman mitään päämäärää. Kaksi vuotta sitten keksin osallitustua Naisten kympille. Se oli mahtavaa ja osallistuin toisenakin vuotena. Nyt haluaisin kuitenkin kokeilla jotain vähän haastavampaa. Tekniikkani kaipaisi kuitenkin todennäköisesti viilausta sillä, kun olen itse kokeillut juosta vähän pidempiä matkoja, lonkkiini alkaa sattua. Tästä syystä olisin erityisen kiinnostunut tästä arvontapaketista, johon kuuluisi myös juoksukoulu. Mukaan lähtisi tuleva avopuolisoni, joka on myöskin innostunut juoksemisesta.

Emma W.
155/81 | 

Wau, tämähän tuli juuri oikeaan aikaan! Laitoin itseni likoon tänä vuonna ja juoksin ensimmäisen puolimarani HCRlla. Fiilis oli mahtava! Tarkoitus oli juosta syksyllä vielä kymppi, mutta opiskelu, uusi asunto ja elämäntilanteen muutos veivät keskittymistä ja aikaa. Keväällä haluaisin taas antaa aikaa hyvinvoinnille ja rakkaalle juoksuharrastukselleni, ja ohjatut treenit auttaisivat todella panostamaan hyvinvointiini. Uusi ennätys puolikkaalla olisi haaveissa, ja joskus vielä kokonainen marakin, kuhan saan tarpeeksi rohkeutta kasaan. Mukaan suostuttelisin veljeni, joka inspiroitui omasta puolikkaastani ja oli mukana tsemppaamassa pikkusiskoaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012