Eikös tässä ehtisi vielä yhden jouluarvonnan pistää, vai mitä? No ehtii!

Aikaisempien jouluarvontojen tapaan tarjolla on treeniaiheinen lahja sinulle ja kaverillesi, tai jos et itse halua osallistua, niin kahdelle kaverillesi tai vaikka vanhemmillesi!

Olen itse yrittänyt vähän vähemmän menestyksekkäästi opetella kunnolla uimaan. Vähemmän menestyksekkäästi siksi, että en saa itseäni uima-altaaseen asti kovin usein. Mutta viime vuoden aikana sentään huomattavasti aikaisempaa tiheämmin, ja tulihan sitä kaksi triathloniakin vedettyä, joten ehkäpä tämä tästä!

Jos sinä et halua olla kaltaiseni maakrapu, osallistu arvontaan ja voit voittaa vapaavalintaisen Orca Helsingin uintikurssin kahdelle kaudella 2015. Orcan valikoimissa on aikuisille perustekniikka 1 ja 2-, vapaauinnin alkeet-, vapaauinti- ja pitkän matkan vapaauinti -kursseja, aikuisten uimakouluja sekä kestävyysuinnin harrastusryhmä*.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa, millainen kurssi kiinnostaa ja miksi: onko kenties triathlon haaveissa vai haluatko oppia uimaan? Aikaa osallistua arvontaan on vain maanantaihin 22.12. klo 24 saakka, joten jätä kommenttisi saman tien! Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään - ja käydä kurkkaamassa postilaatikossasi vielä ennen joulua!

Orca Helsinki ry. on itä-helsinkiläinen uimaseura, jolla on toimintaa myös muualla Helsingissä. Uintikurssit järjestetään pääasiassa Vuosaaren ja Lauttasaaren uimahalleissa sekä Malminkartanossa. Aikuisten uintikurssien lisäksi Orca järjestää uimakouluja ja uintikursseja lapsille. Seuran päätoiminta on lasten ja nuorten kilpauintivalmennus.

Suosi onni arvonnassa tai ei, uintikursseja ja edullisia uinnin yksityistunteja voit ostaa myös lahjaksi. Kevään kurssien ilmoittautuminen on käynnissä, ja toistaiseksi paikkojakin löytyy! Täältä löydät uintikurssien kuvaukset, ja täältä kurssiaikataulun.

*Halutessaan voittaja voi uintikurssin sijaan valita yhden kuukauden ohjatut treenit kestävyysuinnin harrastusryhmässä (2 krt/ vko).

Onnea arvontaan!

P.S. Toivon, ettei arvontapainotteisuus käy hermoillesi. Läppärini hajosi, enkä siksi pysty päivittelemään normaaliin tahtiin. Pyrin palaamaan myös muihin juttuihin mahdollisimman pian!

MUOKATTU: Arvonta on päättynyt, ja sen voitti nimimerkki KyltZi, onnea!

***

Dreaming of a triathlon or just want to swim better? Leave a comment telling why you'd like to improve your swimming skills and you'll have a chance to win swimming course by Orca Helsinki for you and your friend! Orca offers swimming courses also in English. Participate latest on 22.12. at 24.00 and remember to leave your e-mail address!

Kommentit (59)

IrinaKo
60/59 | 

Triathlon-uintia tukevaa uimaopetusta.

Hitaan radan molesteri
61/59 | 

Perustekniikkaa pitäisi oppia sen verran, että pääsee pois hitaasta altaasta kiilaamasta ja häiriköimästä.

laurajo87
62/59 | 

Vau mikä arvonta! Rakastan vettä elementtinä, mutta uin aika harvoin, koska en osaa yhtään tekniikkaa. Tyylini on tämä perinteinen sammakko niska venytettynä:) eli lähinnä enemmän haittaa kuin hyötyä. Olisi ihana osata uida siten, että lajia voisi oikeasti alkaa harrastaa. Sopisi tosi hyvin tankotanssitreenien tueksi!

Tia...
63/59 | 

Itse ainakin kuvittelen, että minulla olisi uinnin perustekniikat suunnilleen hallussa, mutta haluaisin kurssille, jossa saisin uintiin tehokkuutta ja nopeutta. Varsinkin vapaauinti kiinnostaisi, tavoitteena olisi joku kaunis päivä uskaltautua triathloniin. :)

Norppana Triathlonille?!
64/59 | 

Ruumiin rakenne vastaa norppaa, mutta uimataidot ei. Ensi kesänä täytyisi osata uida kunnolla ja vartalon olla tiimalasisen sulava.

sutta
65/59 | 

Vaimon kanssa yhteisenä tavoitteena Vierumäen perusmatka 2015, pitkän matkan vapaauinti kuulostaisi oikealta kurssilta keväälle!

Heisku
66/59 | 

Perustekniikkakurssille kihlatun kanssa! Oon kuulemma hänen lisäkseen ainoa, joka ui sammakkoa niin, että jalat ja kädet liikkuu tasan yhtä aikaa. Se on kuulemma ihan väärä tekniikka?! What - tuli mulle yhtä puskista, kuin lapsena tieto, ettei joulupukkia ole olemassa! T. Lahjaton uimari(ko)

Vierailija Hessu
67/59 | 

Onpa kiva arvonta! Osaan uida mutta haluaisin oppia paremman untitekniikan. Orcan kurssivalikoimasta valitsisin varmaankin Uintitekniikka 1. -kurssin.

one timer
68/59 | 

haluaisin kehittää vapaauintiani sujuvammaksi ensi kesän IM-kisaa varten.

Sporttari
69/59 | 

Triathlonia varten pitäisi saada tekniikkaa ja vauhtia parannettua. Nykyinen uinti muistuttaa enemmän kiveä kuin sujuvaa vapaauintia... Pitkän matkan vapaauinti siis haaveissa.

Julia - juoksutarinoita
71/59 | 

Pitkän matkan vapaauinti tai triathlonkurssi kiinnostaisi, suunnitelmissa olisi parin vuoden päästä osallistua täydenmatkan triathlonkisaan :)

chiqilii
72/59 | 

Olemme tyttökaverin kanssa hurahtaneet triathloniin ja käytännössä olemme aina viimeisten joukossa nousemassa ylös vedestä, siten kaipaisimmekin vapaauintiin kestävyyttä ja nopeutta. joten vapaauinnin pitkänmatkan kurssi.

karoliin
73/59 | 

Ooh, mikä arvonta!
Uintitekniikka 1 kiinnostaa, koska osaan uida vain selkää ja hidasta mummosammakkoa ja siinäkin saan polveni kipeäksi. Mulla on surkea kunto, jonka kohentamiseen uiminen ois monipuolinen liikuntamuoto, mut epäilen että omilla niska pystyssä-polvi vinossa -tekniikoillani teen lähinnä hallaa fysiikalleni.
Kaveriksi ottaisin kollegan, joka hänkin kärsii toimistokökötysperäisestä kuntokuopasta.

Uppotukki
74/59 | 

Uintiasentoa kannattaisi parantaa, ettei voimat kulu veden vastukseen.

johkui
75/59 | 

No sitä triathlonia, jota niin moni muukin nyt :) Mies lupasi hulluuksissaan lähteä myös, joten uintikurssi olisi superi lisä joulupakettiin!

Lilliäinen
76/59 | 

perustekniikkakurssi kiinnostaa! Olisi niin mahtavaa oppia uimaan ihan oikeasti!

TeaT
77/59 | 

Pitkän matkan vapaauintia mulle ja triathlonin pariin houkuttelemalleni kaverille:)

PK
78/59 | 

Ensi kesänä olisi ensimmäinen triathlonin puolimatka, joten tuo pitkänmatkan kurssi tulisi tarpeeseen :)
sundaycyclist.blogspot.fi

Late007
79/59 | 

Uinti on triathlonharrastuksessani selvä heikoin lenkki. Opetus auttaisi varmasti asiaa eikä tarvitsisi pyörällä ja juosten ottaa kiinni menetettyjä minuutteja. Harrastuksena uinti on todella hyvää liikuntaa kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille!

SandIntr
80/59 | 

uintitaidot pahasti ruosteessa, olisi mahtavaa osata muutakin kuin sammakoa

Lotta Katariina
81/59 | 

Haluaisin oppia uimaan muullakin tavalla kuin mummorintauinnilla! Jos vaikka joskus joutuu uimalajin tekemään crossfit-kisoissa.

Jupu
82/59 | 

Hei, ehdottomasti kiinnostaisi antaa lahjaksi avovaimolle ja hänen parhaalle kaverilleen perustekniikka 1 -kurssi, koska niin paljon on tullut kyselyä, että "oi kumpa osaisin uida oikeasti, jotta pääsisin sinun kanssa hallille uimaan yhdessä joskus" :) Ja kaverin kanssa kurssi ja sen jälkeinen uiminen olisi huomattavasti helpompaa ja mukavampaa :) Eikä tarvitsisi uida vain 25m mummosammakkoa, vaan osaisi jotain muutakin ja vähän pidempään. Myös pieni pelko lapsuudesta painaa, joten kasvot olisi mukava oppia laittamaan veden alle ilman pelkäämistä :)

MariMa
83/59 | 

Ensi kesän triathlon-puolimatkalla olisi kiva osata oikeasti uida sen perus-räpiköinnin sijaan! ;)

Anapee
84/59 | 

Haluaisin saada vapaauintiin taloudellisuutta triathlonkisoja silmälläpitäen sekä kehittää tekniikkaa niin, ettei hartiat mene harjoittelusta tukkoon.

rst
85/59 | 

Haluaisin parantaa vapaauintitekniikkaani (mm. hapenotto myös vasemmalta puolelta) ja oppia kunnolla uimaan selkää - se kun olisi ihan loistavaa treeniä koko kropalle.

Kaptenska
86/59 | 

Hui, kuulostaapa kivalta! Tykkään uimisesta ja perustekniikat sujuu kohtuullisesti mutta paremmalla tekniikalla lajista saisi varmasti enemmän irti. Selkäongelmien takia lajimahdollisuudet on aika rajalliset mutta uintiin tulisi varmasti enemmän kiinnostavuutta kurssin muodossa.

Emma
87/59 | 

Mä oon haaveillut siitä, että oppisin uimaan kunnolla! Uinti on periaatteessa kivaa, mutta kun ei osaa kunnolla. Tai osaa, mutta ei pääse eteenpäin, ja eihän sellaista nyt kestä :) Tää ois ihan mahtava juttu! Mukaan raahaisin puolisoni. Kesällä voitaisiin sit lipua vesissä kuin kaksi hyljettä. 

Vierailija
88/59 | 

Haluaisin parantaa vapaauintitekniikkaani sille tasolle, että voisin ensi kesänä osalistua elämän ensimmäiseen triathlon-kilpailuun. Pitkän matkan vapaauinti-kurssi sopisi varmasti parhaiten tavoitteisiini.

Pirjo
89/59 | 

Antaisin kummitytölle lahjaksi uintikurssin :)

Samppa67
90/59 | 

Olen päättänyt osallistua triatlonin täsmatkalle 2017, kun täytän viikymnentä vuotta.
Olen juossut maratoneja ja pyörää osaan jotenkin polkea, mutta uida en osaa kunnolla, etenkään pitkää matkaa. Tähän tarvitsen todella apuja, jotta pääsen tavoitteeseen.

Pirjo
91/59 | 

Enpä osaa uida, vielä tähän ikään kunnolla oppinut (54). Olisi ihan kiva oppia.

Emma W.
92/59 | 

Wau, onpas hyviä arvontoja täällä. Itse olen aina ollut surkea uimari, mutta nauttinut silti aina vedessä olemisesta. Kun pari vuotta sitten innostuin juoksusta ja juoksin itselleni rasitusvamman, löysin uinnin ihanuuden. Silloin tuli sellainen olo, että vielä joskus opettelen niin, että osaan ihan oikeasti uida - varmaankin jollekin perustekniikkakurssille siis itse osallistuisin. Uinti on tosi hyvä laji tasapainottamaan muita lajeja ja tuomaan monipuolisuutta liikkumiseen, joten olisi siistiä antaa sille mahdollisuus.

letti
93/59 | 

perustekniikkakurssi olisi ihan tarpeellinen. itsehän en onnistunut ala-asteella suorittamaan "osaan uida"- korttia, koska en uskaltanut hypätä altaaseen. Vieläkin kalvaa tämä muisto

MutiNa
94/59 | 

Mää niin kovin haluaisin oppia uimaan. Siis joo pysyn pinnalla ja pääsen eteenpäin, mutta näyttäen yhtä sulavalta kuin mursu fillaroidessa ja eteneminen on just niin helppoa. Siis en ui. On tyhmää. Haluaisin oppia!

Vierailija
95/59 | 

Vapaauintitekniikka ja triathlonia ajatellen kiinnostaa. Erityisesti miten vaparista saa taloudellisempaa, että ei haaskaisi energiaa

Lyyti
96/59 | 

Uintikurssi tulisi toimistorotattarelle tarpeeseen. Niska kenossa uin, silloin kun uin ja apua tarvittaisiin perusteisiin hengitysrytmistä alkaen. Kesällä voisi sitten iloisena polskia ja uida matkaakin avovesissä. Kaveriksi ottaisin ystäväni, joka on jo spinningissä, body combatissa jne testattu ja mainioksi todettu.

Caralla
97/59 | 

Uinti sujuu varsin hyvin, kunhan saan pysyä pinnan päällä. Kaikki pinnan alle meno aiheuttaa lievää panikointia, mitä koululiikunta ei auttanut lainkaan.. Noh, minustahan tämä on hirmu noloa aikuiselta ja veikkaisin että tekniikkakurssilla saisi rauhassa opetella pientä pinnanalla käyntiä rauhassa.

Ansku
98/59 | 

Pikamatka koettu, samoin olympia-matka epävirallisissa tapahtumissa. Uinti tökkii pahasti, kunto pitäisi riittää mutta tekniikka hukassa, Haluaisin päästä vapaauinnissa flow-tilaan :) Haaveena ensi kesänä Olympiamatka virallisissa kisoissa :)
Pitkän matkan vapaauintikurssi olisi varmaan paras .

Anonyymi33
99/59 | 

Erityisesti pitkänmatkan vapaauinti kiinnostaa. Triathlon jo tuttu laji (mm. yksi täysmatka takana), mutta opeteltavaa riittää edelleen.

KyltZi
100/59 | 

tarkoituksena on osallistua triathlonin perusmatkalle ensi kesänä. Yksin uinnin harjoittelu ja tekniikan opistelu on haastellista.

krisu
101/59 | 

Uintikurssi tulisi kyllä loistavaan saumaan juuri nyt! Uinti olisi mukava uusi harrastus, mutta en koe taitojeni (koirauinti...) riittävän pitkien matkojen uimiseen.

Sillycatlady
102/59 | 

Tekniikkaopetus olisi tarpeen. Pysyn pinnalla ja uin rintauintia vaikka kuinka pitkään, mutta ottaahan se vähän luonnon päälle, että mummot ja paapat ohittelevat.

Hibiscus
103/59 | 

Haluaisin vapaauintiin lisää nopeutta ja sujuvia käännöksiä. Kaveriksi joutuisi poikaystäväni, joka ei toistaiseksi pysy millään perässäni :)

Pirrenen
104/59 | 

Vapaauinnin alkeet kiinnostaisi. Kaikki on tässä tyylissä hakusessa, miten muut saavatkin sen näyttämään niin vaivattomalta. Itse kuljen aina etanavauhtia tällä tekniikalla ja olkapäät kärsii.

AriS
105/59 | 

vapaauinti kurssi voisi olla paikallaan. Ensi kesälle tähtäimessä ekat tri kisat ja uinti puolella vielä tehtävää, kun aktiivi harjoittelu aloitettu tänä syksynä lähes nolla tilanteesta.

Kala
106/59 | 

Triathlon on todellakin haaveissa, joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta! :)

Aino-Maria
107/59 | 

Hei, uintitekniikan parantaminen ja vapaauinnin oppiminen kiinnostaa.

Bda
108/59 | 

Pitäisi päivittää vanha ruostunut tekniikka, niin pärjäsin paremmin pojalleni :-)

merituulik
109/59 | 

perusuintitekniikka kurssi sopisi mainiosti!osaan uida sammakkoa melko hyvin,mutta niska väsyy siitä kekottamisesta aikalailla.

Eka
110/59 | 

Hei huipua! Olen käynyt aikaisemmin aikuisten uintitekniikkakursseja (1 ja 2), mutta yhä viilaamista mm. vapaauintitekniikassa löytyy. Uintia olisi hienoa saada taas lisää elämääni, joten mikäpä olisi parempi ajatus kuin esim.vapaauintitekniikan kurssi! Pelottavaa, mutta ihanaa!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
111/59 | 

Satunnaisgeneraattorina toiminut lapseni arpoi voittajaksi sinut, onnea! Sähköpostissasi on tarkemmat toimintaohjeet :) Tsemppiä triathlontreeniin!

Janneth Manalu
118/59 | 

Very interesting blog. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definately interested in this one. Just thought that I would post and let you know

Poker Online

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012