Yhteistyössä Dinox.

Se olisi jälleen perinteisten jouluarvontojen aika! Kuten aiemminkin, arvottavaksi tulee mielestäni ihan mahtavaa kamaa taikka palvelua, ja tosi kivalla jutulla aloitetaan!

Sisustuksen uusiminen muutossa ei kiinnostanut. Minulla oli vain pari juttua, mitä ehdottomasti halusin: matto, pari taulua eräältä berliiniläiseltä valokuvaajalta sekä voimistelurenkaat ja puolapuut. Viimeksimainittuja lähdin etsimään Dinoxin sivuilta, koska tuotteita saa eri väreissä ja suurimmalla osalla niistä on Avainlippu-merkintä.

Voimistelurenkaat ovat ihan mahtava sisustusjuttu, koska ne paitsi näyttävät kivoilta, ne ovat myös monipuolinen treeniväline, joka ei turhaan vie tilaa lattiapinta-alasta. Lisäksi ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Meillä ainakin pikkuapinat roikkuvat, kiipeilevät ja keinuvat renkaissa innoissaan aina kun pääsevät sellaisiin käsiksi. Ja sama koskee kyllä isompiakin apinoita...

Voimistelurenkaat voi kiinnittää kattoon tai vaikka puuhun ulkona. Uusilla naapureillamme ne näyttävät olevan parvekkeella.

Arvon yhdet Dinoxin puiset voimistelurenkaat, joista löytyy seuraavat ominaisuudet:

- Renkaan halkaisija 23,5 cm. Paksuus 3 cm.
- Hihnojen max pituus 260 cm (portaaton säätö)
- Hihnojen vetolujuus yli 1 500 kg (4 cm leveä hihna)
- Hihnoissa tuplahihnat molemmissa päissä, sekä erikoisompeleet
- Lukkojen vetolujuus 600 kg
- Lukkojen vieressä tarranauhat jotta ylimääräisen nauhan saa kätevästi sidottua käyttäjän tieltä.
- Hihnan päässä ommeltu rinkula jonka voi kiinnittää koukkuihin tms. Lenkin avulla voi myös kiinnittää tankoihin, palkkiin tms.
- Renkaat ovat vakiona ilman pintakäsittelyä jolloin renkaista saa parhaan pidon.
- Saatavilla myös valkoiseksi maalattuna
- 100 % kotimainen Avainlipputuote

Renkaiden arvo on 79 euroa.

Osallistu arvontaan kommentoimalla postauksen alle, onko renkailla temppuilu sinulle tuttua ja menisivätkö renkaat omaan käyttöön vai jollekin toiselle. Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon torstaihin 10.12. klo 24.00 saakka! Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saan sinut kiinni jos voitto osuu kohdallesi. Onnea arvontaan!

Kuvat Dinox.

Kommentit (81)

Spf
1/81 | 

Haluaisin kovasti päästä temppuilemaan renkailla lapseni kanssa, vaikka molemmat olemmekin asiassa aloittelijoita. Ovatkin olleet jo hetken hankintalistalla, kunhan keksisin sopivan kiinnityspaikan.

laura l
2/81 | 

Omaam käyttöön tulisivat. Aloitin syksyllä permantoakrobatian ja olen aivan innostunut temppuilusta. Olisi mahtavaa opetella käyttämään myös renkaita! :)

Heisku
3/81 | 

Siis nää on kuin tehty miehelleni! Se rakentelee työpaikalleen bokseja kuormalavoista ja kiinnittelee hyllynkannattimia yli 3 metrin korkeuteen hyppiäkseen ja osuakseen niihin kädellään. Rakas apinani tarvitsee ehdottomasti renkaat! :D Lisäksi ollaan molemmat crosstraining-kurssilla, jossa kikkaillaan myös renkailla. Olisivat siis tarpeelliset, hyödylliset, hauskat ja halutut. Jotain, mitä itsekin haluaisin olla... ;D Kiitos loistoblogista <3

SariKoo.fi
4/81 | 

Oi jes! Meillä oli lapsuudenkotona renkaat ja niillä tuli roikuttua ja temppuiltua päivittäin! Tulisi kovaan käyttöön, uudessa kodissa tulee olemaan parveke, joten ehkä sinne? 

Seurallinen Erakko
5/81 | 

Lapsena varsinkin rakastin renkaita! Isovanhemmilta löytyi sellaiset ja niillä leikkiminen olikin parasta vierailuilla. Viime isänpäivänä innostuin siskon kanssa verestämään lapsuudentaitoja ja heräsipä itsellänikin halu saada omat kotiin. ^-^

http://seurallinenerakko.blogspot.fi/

Vierailija
6/81 | 

Koko perheen yhteiskäyttöön😊 Jonkin verran kokemusta käytöstä löytyy.

SannaV
7/81 | 

On tuttu treeniväline ja mielelläni ottaisi kotiinkin sellaiset :) Koko perhe tykkää.

Jasminee
8/81 | 

Renkaat ovat tutut oikeastaan vain lapsuudesta. Olisipa mahtavaa päästä taas kokeilemaan. Tulisivat siis itselleni käyttöön.

Ulla
9/81 | 

On tuttua, rakastan itse renkailla temppuilua ja voin vain kuvitella kuinka 5-v poikani noista tykkäisi.

Mrja
10/81 | 

Itseltäni löytyy kokemusta renkaissa(kin) temppuilusta melko paljon, sillä olen nuorena harrastanut telinevoimistelua.  Vaikka renkaat eivät naisten telineisiin kuulukaan, tuli niissä silti melko usein apinoitua, kunhan valmentaja käänsi hetkeksikin selkänsä. 

Jos voitan renkaat, eivät ne kuitenkaan tulisi omaan käyttööni, vaan lahjoittaisin ne eteenpäin äidilleni, joka on jo pitkään harkinnut renkaiden ostoa itselleen. Syystä tai toisesta hankkiminen on kuitenkin venynyt. Olisi kiva yllätys äidille näin  joulun alla. :)

Kieppis
11/81 | 

Innostun aina kotimaisista tuotteista! Etunojia, soutuja, dippejä, leuanvetoja... Lisäksi voisi opetella muuta renkailla temppuilua kodin seinien sisäpuolella (pehmustettu patja renkaiden alla) :)

Herttis
12/81 | 

Isompi rengas on kieltämättä tutumpi, mutta varmasti löytyisi pikkurenkaillekin trapetsilta sovellettavia temppuja. Ja oppisihan sitä uuttakin. ;)

Suvi K. / www.lily.fi/blogit/s...
14/81 | 

Oo oon kuolaillu näitä Facebookissa. :D Omaksi kotitreenivälineeksi tulisivat, kesällä ehkä pihakäyttöön. Crossfit-tunneilla rengasliikkeet on mun suosikkeja. :)

Ikuinen lapsi
15/81 | 

Tahtoo tälläiset. Salilla tullut testattua ja kivaa on. Kotona tulisi ahkeraan käyttöön tyttären kanssa.

ainommm
16/81 | 

Oooh, osallistun! Renkaat tulisivat omaan käyttöön! Tankotanssiin hullaantuneena kaikenlaiset temppuiluhommat on alkaneet kiinnostaa, ja renkaiden avulla olemattomia spagettikäsiä vois varmasti treenata kotona hauskemmin.:)

Timo
17/81 | 

Yhteiskäyttöön perheen kanssa! Autootalliin tulossa oma punttisali, joten olisivat oiva lisä ja vaihtelua rautojen kolisteluun :)

Karolssi
18/81 | 

Kyllä olisi renkaille käyttöä täälläkin! Muksuna meillä kotona oli oranssit muoviset renkaat ja niiden kanssa tuli kyllä apinoitua. Aikuisiällä apinointi on jäänyt tangolla kiipeilyyn, mutta rengasmuistoja olisi kyllä kiva verestää!

HD
20/81 | 

Nämä tulisi koko perheen käyttöön! Siinä saisi toimistotyöläisen niskajumit kyytiä ja pikkuapinat sopivaa säpinää leikkeihin. Ihan must!

Sirpa
23/81 | 

Vasta löydetyllä temppuiluinnolla olisi ihan huippua päästä apinoimaan kotonakin! Eli täysin ja vain itselle nuo tulisi käyttöön.

EP
24/81 | 

Renkaat on ihan parhautta! Ala-asteella renkaat ja rekki olivat ehkä se paras juttu. Jotenkin tuntuu, että ne pelittäisi edelleen, niin mulla kuin miehellä.

Anu
25/81 | 

Renkailla temppuilu on tuttua lapsuudesta. Renkaat roikkuivat ovensuussa ja lähes aina piti joku temppu tehdä, kun ovesta kulki. Nyt temppuvuorossa olisi tyttäreni!

Sanna a
26/81 | 

Lapsena renkaissa oli mukava tehdä temppuja. Varmasti tyttö tykkäisi tällaisista jotka voisi laittaa hänen uuteen huoneeseensa :)

Anna
27/81 | 

Renkaat tulisi omaan käyttöön. Vielä on melko uusi tuttavuus (paitsi ehkä ihan lapsena on tullut temppuiltua), mutta kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla.

Kieppi
28/81 | 

Miehelleni joululahjaksi! Olen yrittänyt kannustaa häntä tekemään leuanvetoja mutta vielä ei ole uskaltanut minun aikanani edes kokeilla. Mutta jos olisi kotona renkulat, saattaisi hänkin innostua salaa harjoittelemaan 😊
Toki taitaisin itsekin noilla leikkiä 😃

Erica
29/81 | 

Näistä olen haaveillut pitkään, täydellinen lahja anataa lapsille josta kaikki varmasti nauttisivat!!

Safiiritar
30/81 | 

Oi, eipä ole renkailla tullut kieputtua sitten ala-asteen. Olisivathan ne aika mahtavat :)

Sanna
31/81 | 

Renkaat tulisivat omaan käyttöön. En ole käyttänyt renkaita sitten kouluaikojen jumppatuntien. Ne ovat alkaneet kummasti kiinnostamaan ja saisin niistä upean lisän voimaharjoitteluun, jossa toivottavasti pääsen pian alkuun :)

Mimmu
32/81 | 

Muutamme uuteen kotiin alkuvuodesta ja olen haaveillut voimistelurenkaita sinne, niin lasten kuin aikuistenkin iloksi. Lapsena riekuttiin renkaissa ja tangossa päivittäin ja olihan se kivaa! Samaa riemua haluaisin tarjota omalle jälkikasvulle. :)

Vierailija
33/81 | 

Renkailla temppuilussa on ollut muutaman vuoden tauko. Jos saisin omat renkaat tulisi ne varmasti ahkeraan käyttöön.

-Katri-
34/81 | 

Oi, pienenä tuli renkailla kikkailtua kotona, olisi kiva jos omat lapsetkin pääsisivät nauttimaan samoista tempuista kotona. Tyttärille ja itselle siis!

A.S.
35/81 | 

Hei!

Tämäpä olisi kuin aikamatka lapsuuteen- laatuaikaa minulle ja erityisesti tyttärelle.

Sonjushka
36/81 | 

Olen kokeillut renkaita kiipeilyhallin kuntosalilla ja vaikuttavat oikein hyvältä välineeltä oheisharjoitteluun! Nämä sopisivat pieneen yksiööni treeni- ja sisustuselementiksi mainiosti! 😍 Joulun kuitenkin ollessa antamisen juhla, lahjoittaisin nämä veljenpojalleni ja ostaisin itse omat!

AnnukkaK
37/81 | 

Renkailla temppuilu ei ole tuttua. Kiinnostusta oli kyllä aina mutta meidän koulussa ei saanut koskea renkaisiin! :( en ole niihin nyt myöhemmin montaa kertaa törmännyt. Renkaat tulisivat omaan käyttöön. Olisi ihanaa päästä temppuilemaan nyt kun kukaan ei ole kieltämässä! :D

Jenska
38/81 | 

No ei oo tuttua temppuilua, mutta itelleni haluaisin ehdottomasti. No.. ehkä antaisin lastenkin koittaa :)

eLiina
40/81 | 

Rakastin pienenä renkailla roikkumista ja temppuilua, joten ihan omaan käyttöön tulisivat! :)

Vierailija
41/81 | 

Oispa kivat! Lapseni temppuilisivat niissä ihan varmasti päivittäin, ja miksei äitikin :) Pieni kieputtelu tekisi hyvää työpäivän jälkeen - ehdottomasti arvonnassa mukana!

Eme
42/81 | 

Nämä osuisivat hyvään saumaan. Renkaat ovat seuraavana ostoslistalla. Saatiin juuri asennettua leuanvetotanko kattoon ja nyt siihen olisi mahdollista ripustaa myös renkaat :)

NelliinaX
43/81 | 

Temppuilin muksuna kovastikin renkailla. Nyt olis kiva saada ne oman lapseni iloksi.

Sofia
45/81 | 

Renkaat tulisivat käyttöön sekä minulle että avopuolisolle:) Ollaan jo pitkään kinasteltu siitä laitetaanko olohuoneeseen tanko vai nyrkkeilysäkki, ehkä tämä olisi parempi ratkaisu kokonsa puolesta...

Krista
46/81 | 

Omaan käyttööni tulisi; viimeksi kouluaikoina temppuillut renkailla. Arvokkaan hintansa vuoksi en ole niitä raaskinut ostaa. Nämä toisivat monipuolistaa extraa perus kuntosalikäynnin ohelle :)

Trapetsitanssija Pinnoonon äiti
47/81 | 

Renkaat tulisivat sekä omaan, mutta varsinkin 5v tyttäreni käyttöön. Hänestä tulee kuulemma trapetsitanssija, ja treenasi koko viime kesän itse tehdyllä kapulalla. :) 

iinaem
48/81 | 

Oih, itselle menisivät! Lapsena meillä oli jotkin tuontapaiset, tosin muoviset jotka satuttivat käsiä kun pidempään temppuili. Noilla toivottavasti jaksaisi paremmin! :)

Kaisa
49/81 | 

Omaan treenikäyttöön, ehdottomasti! Ja ehkä lapsetkin saisivat noilla vähän temppuilla... :)

Sumi
50/81 | 

Lapsena tuli roikuttua paljonkin renkailla, näin aikuisena se on kyllä jäänyt vähemmälle. Antaisin renkaat veljenpojilleni, joilla riittää virtaa vaikka muille jaettavaksi.

iitukka
51/81 | 

Olen ihan nössö kaikissa voimistelujutuissa, mutta jotta lapsistani ei tulisi kaltaisiani, alkavat he olla siinä iässä, että voisivat aloittaa tuollaisilla renkailla apinailun :D

Henna73
52/81 | 

Ei oo kovin tuttua, mutta luulen että sirkusta harrastava tyttöni ilahtuisi niistä

sikkuralla
53/81 | 

Lapsena tuli roikuttua renkailla. Nämä renkaat tulisivatkin oman lapsen käyttöön.

MutiNa
54/81 | 

Omaan käyttöön, ehdottomasti. Jos tuo karvaisempi kaveri nätisti kysyy, ni saattasin mää antaa senkin temppuilla niillä (sillon ku mä en oo kotona niillä leikkimässä, ite tietty eka) :) Kakarana tuli paljonki temppuiltua renkailla, mutta viime vuosikymmeninä se on kyllä harmillisesti jääny!

annunannu
55/81 | 

Lapsena koulun liikuntasalissa oli renkaat ja oli kiva pelleillä niillä, nyt jos voittaisin niin ehdottomasti tulis omaan kotiin käyttöön! Luulenpa että tykkäis koko perhe niistä :) 

titi
56/81 | 

Renkaista ei ole kokemusta, kaikenlaisista muista katosta roikkuvista killuttimista kylläkin (kangas suorana ja silmukkana, trapetsi suorana ja renkaana). Olis kiva jos vois kotonakin temppuilla ja lapset olisivat myös hulluna niihin.

Sanna
57/81 | 

Näistä olen haaveillut, mutta en ole hennonut ostaa! Lapsille olisivat todella mieluisat.

Maikukka
58/81 | 

Renkaat menisivät kummilapsille. 4- ja 6-vuotiaille tuo olisi enemmän kuin mahtava lahja :)

Sottu
59/81 | 

Jessus, olispa ihanat! Renkailu on tuttua vain ala-asteen liikuntatunneilta, mutta siskonlapset varmasti tykkäisivät tällaisesta joululahjasta - ehkä jos itsekin pääsisi kylässä käydessään vähän temppuilemaan.... ^_^

Ryyni
61/81 | 

Oijoi, renkaat on ihanat! Puolapuut meillä onkin jo, mutta renkaat puuttuu. Koko perheen käyttöön menisivät kyllä, puolapuutkin ovat olleet ahkerassa käytössä... Renkailla on tullut keikuttua lapsena.

Innat
62/81 | 

Mökillä renkaat roikkuu kuistilla, siinä on roikuttu niin kauan kuin muistan. Kotona renkaat laitettaisiin sisälle, ehkä peräti olkkariin.

Satu
63/81 | 

En ole kovin paljoa renkailla temppuillut, mutta oman perheen käyttöä tulisi: sekä itselle että lapsille :)

Vierailija
64/81 | 

Omaan käyttöön tulisivat, olisivat juuri sopivasti esillä ja näkyvillä niin vauva-arjessa ehtisi huoltaa itseäänkin.

SariBee
65/81 | 

Omaan käyttöön tulisivat, varmasti tulisi käyttöä vaikkei aikaisemmin ole tullutkaan kokeiltua :)

Lempi
66/81 | 

Ei ole tuttu juttu, mutta olisivat loistava lisä autotalliin suunnittelemaani "kuntokeskukseen". Hyvin vaatimaton kuntokeskus vielä, koska toistaiseksi siellä on vasta kahvakuula ja hiekkasäkki. :D Joululahjaksi pyysin tosin leaunvetotankoa, mutta myös renkaat olisivat toivelistalla! Minun lisäkseni renkailla varmasti viihtyisivät myös lapset. Niin joo, renkaiden kanssa vaarana tosiaan olisi, että lapset kavereineen valtaisivat kuntokeskukseni...

Katia
70/81 | 

Jei! Olisi hienoa, jos onni potkaisi. Renkaat tulisivat koko perheelle: 4- ja 6-vuotiaille pikkuapinoille ja erityisesti isälle, joka syöpähoitojen takia pitää yllä kuntoaan kotona. Ja vähän äidille myös, kun ei pääse kuin lenkkipolulle tai kotona tekemään kehonpainoharjoittelua (kun kaikelta muulta säädöltä vaan jaksaa/ehtii)

Katia

ja renkailla temppuiltu siis viimeksi lapsuudessa. Mutta noilla säädöillä onnistuu varmaan hyvin kehonpainoliikkeet, joita olen joskus tehnyt trx-naruilla.

Kalapulla
71/81 | 

Haluaisin riipuskella renkaissa ihan itse :P Joskaan ei niitä kannattaisi tähän kämppään asentaa, ennemmin jonnekin tilavampaan paikkaan. Kyl sellasiakin mestoja mielessä on, ja niissä olisi useampia rengastemppuilijoitakin :)

H
72/81 | 

Ei ole tullut renkailla roikuttua sitten koulun liikuntatuntien. En tiedä pääsisinkö nytkään vaikka voitto osuisi kohdalle. Perheen pikkuapina nimittäin omisi nuo todennäköisesti itselleen :).

Soikku
73/81 | 

Renkaat olisivat niin siistit! En osaa temppuilla niillä, mutta ehdottomasti opettelisin. Mahtavaa koko vartalon hallintaa ja voimatreeniä!

Emilia
75/81 | 

Voimistelurenkaat taitaisivat tulla omaan käyttöön, niillä temppuilu ei taitaisi olla pahitteeksi..

Vierailija
76/81 | 

Meillä on ollut suunnitteilla työhuoneen muuntaminen koko perheen voimisteluhuoneeksi. Renkaat olisivat mahtava lisä.

Mardu
77/81 | 

Renkaat jäisivät oman perheen käyttöön. Tyttöni kilpailevat joukkuevoimistelussa, joten heille olisi renkaat todella hyödylliset. Itsekin saisi siinä venyteltyä todella hyvin.

Gallego
78/81 | 

Renkailla temppuilun muistan lapsuudesta, mutta sujuisi se varmaan vieläkin - ja olisi luultavasti edelleen yhtä hauskaa, uutena aspektina sitten tietysti ohessa kehonhuolto lähestyvän keski-iän kunniaksi... oman perheen käyttöön siis jättäisin:)

Snadius
Liittynyt24.11.2016
79/81 | 

Koulun liikuntatunneilta tuttua kidutusta! :) Ehkä kotosalla maistuisi paremmin, mutta osallistun, jotta voittaisin miehelleni hra. "kehopainotreenille". Harmittelee kotona, kun pitää muutaman typerän asian takia lähteä salille asti - nyt olisi yksi treeni enemmän kotona tehtäväksi.

anni
80/81 | 

Ottaisin renkaat omaan käyttöön. Voisin mieheni kanssa treenata kotona ja kun lapsia on tulossa kyläilemään niin mikä sen mukavampaa kun lapset saa touhuta renkailla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012