Yhteistyössä Orca Helsinki ry.

Se on sitten seuraavan jouluarvonnan paikka! Kysäisin tämän setin arvottavaksi uusiksi, kun tästä viimeksi tykättiin. Eli uimaseura Orca Helsinki lahjoittaa palkinnoksi kaksi vapaavalintaista uintikurssia käytäväksi vuoden 2016 aikana. Voittaja voi siis esimerkiksi osallistua tekniikkakurssille kaksin kaverin kanssa tai ilmoittaa lapsen yhdelle kurssille ja osallistua itse toiselle.

Orca Helsinki toimii pääasiassa itä-Helsingissä kotihallinaan Vuosaaren uimahalli, mutta kursseja on myös SYK:n hallissa Etelä-Haagassa.

Kurssivalikoimasta löytyy lapsille kaikki SUL:in määrittämät uimakoulut ja vesirallit. Muuta lasten toimintaa ovat kilpauintikoulu sekä varsinaiset kilpauintiryhmät. Aikuisten kurssivalikoimassa on uimakoulujen lisäksi uinnin perustekniikkakursseja, vapaauintikursseja, pitkän matkan vapaauinnin kursseja, sekä näiden lisäksi vapaauinnin harrasteryhmä ja masters-ryhmä. Kursseja on pari settiä keväällä ja samoin syksyisin.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa mikä kurssi kiinnostaa, katso kevään kurssivalikoima. Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon torstaihin 17.12. klo 24.00 asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saan sinut kiinni voiton napsahtaessa kohdalle. Onnea arvontaan!

Kommentit (54)

MarjaStiina
55/54 | 

Uintikurssi kiinnostaisi vapaauinti tai pitkänmatkan vapaauinti muodossa. Uinti on hieno laji.

letti
59/54 | 

perustekniikka. lapsena en onnistunut suorittamaan sitä "minä osaan uida" -korttia

Cikhibeautiful
60/54 | 

Kinnostaisi aiuisten perustekniikka kurssi ja lasten 4.6.vuotiaiden kurssi. Olen aina rakastanut urheilua, mutta uinti on ollut aina minun heikko lenkki. Perustekniikka tulisi tarpeeseen:) http:/cikhibeautiful.com

pica
61/54 | 

Aikuisten vapaauintikurssi kiinnostaa, sillä triathlon (puolimatka tai ainakin Terässika-kisa) on tulevaisuuden suunnitelmissa. Uskoisin, että saisin kaverin mukaan :)

Sini
63/54 | 

Aikuisten perustekniikkakurssi kiinnostaisi ihan superisti! Uiminen on kivaa, vaikka tekniikka on ihan hakusessa. Ehkä paremmalla tekniikalla uiminen olisi superkivaa! Niin ja haaveena olisi päästä joskus osallistumaan triathloniin, vaikka terässikaan ;)

Tia
64/54 | 

Hitsit,uintikurssi on ollut haaveissa jo jonkin aikaa. Aikuisten vapaauintikurssi kiinnostaisi.

Vierailija
67/54 | 

Kerran jo ilmoittauduin uintitekniikkakurssille. Mursin kuitenkin ranteen ja kurssi jäi väliin. Jospa nyt olisi parempi tuuri.

Vierailija
74/54 | 

Minulle ja kaverille vapaan alkeiskurssi, jos tästä vaikka kehittäisi molemmille naisille triathlon innostuksen. Uimaan pitäisi vaan ensin 'oppia' ;-)

Vierailija
75/54 | 

Aikuisten vapaauintikurssi kiinnostaa todella paljon, koska olen vasta uintiharrastuksen aloittanut.

Jessica
80/54 | 

Perustekniikka kiinnostaa! Olenkin katsonut jo Fixin kursseja mutta ovat ihan liian myöhään arkisin, menen niin aikaisin nukkumaan :)

Heli Sammakko
81/54 | 

Aikuisten vapaauintikurssille osallistuminen on ollut jo pidempään suunnitteilla. Tekniikkakurssitkin tekisivät terää.

Postipaketti79
83/54 | 

4.5 vuotiaan tyttären vesipetomaisia elkeitä olisi kiva tukea edelleen viemällä hänet sunnuntaisin SYK:n Vesikilpikonniin klo 9.35. Nim. 3. kuukauden iässä aloitettu ja viime viikolla puolivoltilla altaaseen, että hujahti :)

Laura
84/54 | 

Kesällä iski uintikipinä juoksun rinnalle. Olisi mahtavaa päästä oppimaan perustekniikka- ja vapaauintikursseille.

Nina
85/54 | 

Aikuisten perustekniikkakurssi olisi hyödyllinen! :) Toivottavasti voitto napsahtaa!

Ensikesänäkohtitriathlonia :)
87/54 | 

Pitkän matkan vapaauintikurssi, kun ensi kesänä triathlonille tähdätään :)

Tessa75
89/54 | 

Aikuisten perustekniikkakurssi ois tarpeen ja poika voisi mennä Vesikirppuihin (3-4 v). Uitua tulee säännöllisesti, mutta tekniikassa olisi parannettavaa.

Kukkis
92/54 | 

Kiinnostaisi aikuisten vapaauintikurssi kaverin kanssa/ mahdollisesti myös joku lastenkurssi :)

Jonna H
95/54 | 

Huh! Jos tämän voittaisin, niin sitten ei olisi enää mitään tekosyytä olla osallistumatta siihen ekaan tri-kisaan. 😱😀👍

Jenny
102/54 | 

Haluun kans uimakouluun! Mieluiten menisin Vesikirppuihin, mut varmaan pitää mennä aikuisten uimaryhmään... niin sitten varmaan perustekniikkakurssille.

poppis / pikkuliten
106/54 | 

Jos haluan joskus kokeilla jotain triatlonin matkoista, mun pitäisi oppia uimaan kunnolla. Aloittaisin Aikuisten perusteet 1 -kurssista. Jotta uimahallikeikoilla pääsisin kunnolla uimaan, eikä tarvitsisi valvoa natiaisia, uimataidon pitäisi olla heilläkin kohdillaan. Vesiralli 1 olisi passeli tyttärelleni. Hän rakastaa uintia eikä ole milläänsäkään, vaikka vesi olisi jäätävää. Mulla olisi siinäkin opeteltavaa...

-anniak
108/54 | 

Oi, pitkän matkan vapaauintikurssin ottaisin, tekniikan kehittäminen kiinnostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla