Tämä ihastuttava ja imarteleva otos tuli vastaan Facebookin historiatoiminnosta. Parin vuoden takaisessa kuvassa juoksen Kaarinan puolimaratonia.

Ei kulkenut sitten yhtään. Sää oli kauhea, joka paikassa oli pelkkää harmautta. Kelloa ei ollut, kilometrimerkkejä ei ollut, musiikkia ei ollut, seuraa ei ollut. Harmaata oli. Ja vettä, taivaalla, ilmassa, päälläni ja maassa. Juoksin niin hitaasti, että tunsin liikkuvani taaksepäin.

Olin kirjoittanut Facebookiin, etten ilmeisesti ollut ehtinyt toipua kokomaratonista, kun ei sujunut. Kokomaratonista, jonka olin juossut kuukausi aiemmin.

Tänä vuonna olen juossut kahdesti puolimaratonin viikon sisällä kokomarasta. Toisen jäniksenä ja toisen poluilla, enkä kumpaakaan kovin nopeasti, mutta silti. Ja katso mitä vielä olen saanut: kaikkiaan viisi kokonaista tähän mennessä vuotta. Olen aika ihmeissäni tästä.

On tässä jotain kehitystä tainnut tapahtua.

 

P.S. Tänään tuli juostua ensimmäinen virallinen kymppi ikinä, Runner's High:n Halloween Runissa! Siitä lisää pian. Kuvia näet nyt jo Instasta @fitnessfuhrer!

Kuva Kaarinan syysmaraton.

***

Running. It is FUN. Also, women doing sports sure look hot, don't you think!

Kommentit (2)

Mustikka121
3/2 | 

Hei,en ole koskaan ennen kommentoinut, vaikka blogiasi olen lukenutkin jo kauemman aikaa. Tänään sitten blogistasi innostuneena rekisteröidyin Lissabonin puolimaratoonille! Kiitos! Vähän jo jännittää, vaikka maratooni on vasta ensi pääsiäisenä...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Kiva että kommentoit nyt :)

Tosi hieno homma että uskalsit ilmoittautua! Toi on varmaan tosi kiva tapahtuma! Ymmärrän, että jännittää, muakin jännitti kauheasti ja koko homma tuntui ihan utopistiselta :)

Tsemppiä treeneihin ja tule sitten kertomaan, miten sujui!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012