Listasin tuossa loppuvuoden juoksutapahtumasuunnitelmat. Eräs kiinnostava juttu tuli vielä vastaan, nimittäin Military run Parolannummella 8.6. kello 17. En tiedä kovin tarkasti, mitä siellä tapahtuu, sillä esitteessä sanotaan vain, että Military Run on rajoja rikkova juoksutapahtuma Hattulan Parolannummella. Matkana on 11 km maastojuoksulenkki, josta ei haasteita puutu. Tapahtuman järjestävät Parolan Visa, Pekolan Isku ja Panssariprikaati.

Lisätietoa löytynee jossain vaiheessa tapahtuman Fb-sivulta.

Ehkä tuosta saa vaihtoehdon Extreme Runille?

Aiempina vuosina on kiinnostanut myös maastopuolimaraton Turengissa, mutta harmillisesti KiipFitin järkkäämä juoksutapahtuma on tänä vuonna 14.9. ja osuu päällekäin Tukholman puolikkaan kanssa.

Ja kunhan nyt pääsisi juoksemaan tästä. Jotakin ikävää tuntuu keuhkoputkissa, toivottavasti kyseessä on vain pieni ärsytysreaktio.

***

Military run 2013 in Parolannummi seems interesting.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

KiipFit-puolikas juostu 2010 ja 2011, erittäin vaativa setti.
Tänä vuonna menossa vain Military Runiin (joka vuosi hölkättyjä NiceRuneja en edes laske ;) ).

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/2 | 

Joo, on varmasti. Olen juossut Turengin metsässä huvikseni, melkoisia korkeuseroja siellä on. Toi vaikuttaa kivalta tapahtumalta, kun saa ruokaakin ja kaikkea :D

Military runia harkitsen vielä, sen verran vähän infoa oli tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012