Törmäsin Runner's Worldin sivuilla mielenkiintoiseen artikkelikokonaisuuteen juoksusta ja joogasta.

Sivuilta löytyy joogaliikkeitä joka lähtöön: ennen juoksua, palautumiseen ja maratonharjoitteluun. Jutuissa todetaan, että koska sekä jooga että juokseminen auttavat hiljentämään mielen ja elämään hetkessä, ne sopivat hyvin täydentämään toisiaan. Joogan antama venyvyys ja voima helpottavat juoksua. Tai toisinpäin: koska jooga ei ole aerobista harjoittelua, sopii juoksu täydentämään sitä.

Joogan sanotaan linjaavan kropan uudelleen ja lievittävän jännitystiloja kudoksissa. Maratonharjoittelussa joogan kerrotaan auttavan parantamalla verenkiertoa, nivelien hyvinvointia, ryhtiä ja ennen kaikkea mielen hallintaa. Kuulostaa hyvältä!

Kokeilen näitä ehdottomasti kunhan olen toipunut. Kerään samalla rohkeutta mennä hot joogaan...

Tulisikohan tavallisesta kotijoogasta hot joogaa, jos pistäisi lämmityksen täysille ja pukisi monta kerrosta vaatteita päälle? (Mies ei ymmärrä. Sen mielestä jooga on sitä hotimpaa, mitä vähemmän on vaatetta.)

Check out Runner's Worlds yoga for runners -articles, very interesting. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012