Kerroinkin tästä aiemmin, mutta muistuttelen vielä omana postauksenaan!

Olen siis viimevuotiseen tapaan Helsinki Half Maratonilla jäniksenä*, ja edelleen viimevuotiseen tapaan juoksen 2:30 aikaa. Tuon tavoiteajan puputyttöjä on kaksi, minun lisäkseni mukana on työkaverini Susanna. Hän on kokenut juoksija, ja vieläpä ryhmäliikunnanohjaaja, joten autenttisia jaksaa, jaksaa -huutoja on luvassa!

Löydät meidät ilmapalloilla merkittyinä lähtökarsinasta. Lähdemme letkan loppupäästä, ja juoksemme bruttoaikaa, joten pientä kiriä täytyy matkalla ottaa. Kiritarvetta huomioimatta vauhti on 7:07 min/ km, ja niin tasaisesti mennään kuin vain mahdollista.

Matkan aikana meille saa tietystikin jutella ja asioita kysellä! Mikäli meidän aikamme ei ole sinulle sopiva, löytyy tapahtumassa jänöpuput myös vauhteihin 1:00, 1:25, 1:30, 1:40, 1:50, 2:00, 2:10 ja 2:20.

Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin ehdit ennakkoilmoittautua vielä viimeistään huomenna eli 28.5.: ilmoittautuminen.

Jos olet jo ilmoittautunut, niin nähdään lähtökarsinassa 6.6.!

* Jänis on henkilö, joka juoksutapahtumassa juoksee matkan tiettyyn, ennaltailmoitettuun aikaan, ja auttaa osallistujia juoksemaan reitin tavoiteajassaan. Jäniksen kanssa juoksemisessa on etuna seura, tasainen vauhti ja yleensä yksinäistä menoa parempi kannustus.

***

I'll be 2:30 pacemaker at Helsinki Half Marathon with my colleague Susanna. You're warmly welcome to run with us!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012