Pistän pikkuisen Fb:sta bongatun mainoksen HCR:n juoksijoille: Yobot Frozen Yogurt Runeberginkadulla tarjoaa puolimaratonin osallistujille -25% alennuksen smoothieista ja Froyosta (eli siitä frozen yogurtista). Kannattaa käväistä, paikka on tosi lähellä Kisahallia (Runeberginkatu 54 A), omistajat ovat oikein mukavia ja frozen yogurt on ihanaa.

Homma toimii niin, että pehmiskone-härvelistä tulee joko maustamatonta (mutta makeutettua) jääjugurttia (itse suomensin!), noin viikottain vaihtuvalla maulla silattua frozen yogurtia taikka näiden sekoitusta. Jugua voi valuttaa kulhoon haluamansa määrän, ja kasata päälle haluamiaan mausteita kastikkeiden, pähkinöiden, kuivahedelmien, marjojen, karkkien ja sen sellaisten joukosta. Valikoima oli ainakin viimeksi oikein

kattava, joskin Nutella puuttui. Huomauttaessani asiasta sitä luvattiin hankkia pikimmiten! Annos hinnoitellaan painon mukaan.

Kuva Yobotin Fb-sivulta.

Se, että jääjugurtti on terveellisempää kuin jäätelö ja tosi makoisaa, ei ole ainoa hyvä syy pistäytyä Yobotissa. Paikka on kuulemma erityisesti balettitanssijoiden suosiossa, joten hyvällä tuurilla siellä näkee Kansallisbaletin staroja. Ja jos syö ballerinojen herkkua, ehkä sitä tarttuu itseenkin hiukan tähtipölyä?

Jääjugurttia saa nykyisin Suomesta monesta muustakin paikasta, kuten Kipposta, YO!:sta, Arnoldsilta ja ainakin joistain Ingmannin pisteistä. Kannattaa maistaa, jos et ole vielä sitä tehnyt! Maku on jostakin jugurtin ja jäätelön välimaastosta, oikein erinomaista siis. Vielä kun keksisi miten aitoa frozen yogurtia saisi tehtyä kotona. Huolimatta lukuisista yrityksistä erilaisten jugurttien sekä vaihtelevien pakastus- ja sekoitusmetodien parissa en ole onnistunut, vaatineeko sitten jäätelökoneen. Tai sen pehmiskoneen... Vinkkejä otetaan vastaan!

***

Yobot Frozen Yogurt offers -25% off today for Helsinki City Run runners. I recommend strongly: I love frozen yogurt and the place is very nice.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012