Vinkkaan nopsasti täällä bloginkin puolella, että Fitness Führerin Instagram-tilillä on käynnissä pikainen arvonta, jossa voit voittaa kaksi lippua viikonloppuna järjestettäville Matkamessuille. Blogini tili löytyy nimellä @fitnessfuhrer, ja arvontaan voit osallistua tykkäämällä lippukuvasta 14.1. klo 20.00 mennessä. Toki suosittelen samalla napauttamaan myös "seuraa"-kuvaketta, jos et ole sitä jo tehnyt!

Matkamessut pidetään 16.-18.1. Helsingin Messukeskuksessa. Messujen koko ohjelman löydät täältä. Mukana on sohvasurffausta, risteilyjä, hammasmatkailua (!), lentoturvallisuutta, matkavalokuvausta ja -bloggausta sekä tietysti vaikka kuinka houkuttelevia matkakohteita!

Mondo-lavalla kerrotaan parhaat matkavinkit muun muassa Kööpenhaminaan, Skotlantiin, Islantiin ja Pietariin. Itse meinaan perehtyä tarkemmin muun muassa Sun & Sea -lavalla esiteltäviin vaellusmatkoihin - sekä tietysti vaellella ympäri Messukeskusta ja katsella, mitä jännää tulee vastaan! Ties vaikka löytäisin jotain uusia juoksu- tai treenimatkakohteita...

***

Nordic Travel Fair is held in Helsinki Expo and Convention Centre 16.-18.1. I'll raffle one packet of two tickets to the fair via my Instagram-account @fitnessfuhrer. Double tap the picture presenting the tickets before 14.1. 20.00 and you'll have a chance to win!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012