Muistatko vielä, kun Iltalehdessä zoomailtiin hanuriin ja tultiin siihen tulokseen, että pikajuoksijoiden pakaroista löytyy ylimääräistä? Kyseistä juttua kritisoiva postaukseni on Indiedays Blog Awardsien 2014 Vuoden blogiteko -ehdokas. Sarjassa palkitaan vuoden tärkein blogissa tapahtunut keskustelunnavaus tai kannanotto. Voittaja valitaan äänestyksen perusteella, joten jos olet sitä mieltä että on totaalisen pyllystä kirjoittaa tuohon sävyyn ammattiurheilijoiden (tai kenenkään) takamuksista iltapäivälehdessä (tai missään), niin käy klikkaamassa äänesi minulle.

Menikö täydestä tuo coolin bloggaajan tottuneeseen tapaan esitetty äänestyspyyntö? Ai ei? No tässä sitten vielä se oikea versio: OOOOO!!!!! Olen ehdolla!!!!! MITEN SIISTIÄ!!!! VÄHÄNKÖ HALUAISIN VOITTAA!!! ÄÄNESTÄ MINUA!!!! KIITTI TOSI PALJON!!!! SORI ETTÄ HUUDAN!!! Ja käytän hulluna huutomerkkejä MUTTA MITEN SIISTIÄ!!!

Äänestysaikaa on 6.4. asti, ja äänestäneiden kesken arvotaan arvotaan ASUS Fonepad 7 ja 5 lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. ESIM. MINUT SIIS JOS ÄÄNESTÄT IHAN HULLUN LAILLA! PAKOTA KAVERITKIN!

Yritän rauhoittua tässä. Pääasiahan on se, että asia sai paljon näkyvyyttä, ja toivon mukaan jotain asenteitakin muutettiin. MUTTA SILTI VUHUU!!!

Äänestämään pääset siis tästä linkistä! Kiitos!

***

I'm a nominee in Indiedays Blog Awards 2014. How cool! If you think that my post about Iltalehti's inappropriate article handling world champion runners butts & thighs was the most significant blog post of 2013, please cast your vote here. Or if you just want to show your support, I don't ask any questions, I ask only for the votes! Thanks!

Kommentit (14)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/14 | 

Kiitos!!!

Lähetithän myös jo äänestämään painostavan viestin kaikille tuntemillesi ihmisille (ja myös muutamalle tuntemattomalle)? :D

Kristaliina
9/14 | 

Oli!

En ole kyllä muita ehdokkaita käynyt katsomassakaan, mutta ei varmasti tarvitsekaan, koska kyllä se pakaragate oli ihan omaa laatuaan. Eipä kyllä tule mieleen mitään muuta niin isoa keskustelunavausbloggausta viime vuodelta. Äänestän! Varmasti voitat!

LauraEm.
10/14 | 

Jeejee! Mä haluan myös voittaa ton asus fonepad 7 vaikka en ees tiedä mikä se on!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/14 | 

Se on fonen ja padin yhdistelmä!!! Uusinta teknolokiaa!!! Mulla ei ole hajuakaan mikä se on XD Mutta mitä useamman ihmisen pakotat äänestämään sitä todennäköisempää on että saat sen! Koska käsket niiden antamaan sen sulle sitten tietty :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012