Yhteistyössä Herbina.

Herbinan uusissa ihonhoitotuotteissa on kaksi linjaa, normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Energy Boost ja kuivalle iholle suunnattu Moisture Balance. Kaikilla molempien sarjojen tuotteilla on Avainlippu-tunnus, ja varsinkin tällaisina aikoina kannattaa todellakin viskoa ostoskoriin kotimaisia tuotteita ulkomaisten sijaan.

Sain testiin kaikki nämä Herbinan uutuudet, ja mielenkiinnolla testasin ihan siksikin, että kotimaisuus ja edullisuus kiinnostavat aina. Tuotteissa on käytetty luonnon ainesosia, kuten appelsiininkukkavettä, tyrnimehua, ruusuvettä ja kasviöljyjä. Pakkausten ulkonäkö on tosi kiva ja varsinkin Energy Boost -sarjan tuoksu ihana.

Kummastakin sarjasta löytyy useampi tuote, joten puunaajakin löytää omansa. Itsehän olen hyvin laiska käyttämään mitään kosmetiikkaa. Yleensä pesen kasvoni sillä käsisaippualla, jota lavuaarin kulmalla kulloinkin sattuu olemaan. Tämä siksi, että koen jo purkin avaamisen olevan liian vaivalloista. Moisture Balance -sarjan tuotteista innostuin puhdistusvaahdosta, koska se on pumppupullossa.

Moisture Balance -puhdistusvaahto on tarkoitettu kaksivaiheiseen puhdistukseen yhdessä sarjan puhdistusmaidon kanssa. Eli ensin pitäisi käyttää puhdistusmaitoa ja sitten pestä vaahdolla päälle. Puhtaus on kivaa, mutta tuollainen prosedyyri on minulle ihan liikaa, skippasin siis ensimmäisen osuuden. Vaahto ei ole kovin täyteläistä, mutta tuntui kivalta, jätti ihon ihanan tuntuiseksi ja hoiti hommansa.

Ainoa hifistelevämpi kasvojenhoitotuote, jota käytän säännöllisesti, on kuorintavoide. Niihin olen suorastaan koukussa, ja vastoin kaikkia ohjeita skrabaan naamaani monta kertaa viikossa ja aina mahdollisimman karkealla tuotteella.

Energy Boost -sarjasta löytyi kuivattamaton kuorintavoide, joka on tehty voidepohjaan. Kuorivat rakeet ovat kasvipohjaisia eikä tuote siis sisällä mikromuoveja, <saarna> mikä pitäisi olla jokaisella kuorintavoiteen tärkein valintaperuste! Niitä muoveja ei ikinä saada pois meristä, ja jos se ei kiinnosta, niin kiinnostaako se, että niistä irtoaa ympäristömyrkkyjä, jotka lopulta päätyvät omalle lautasellesi? Nam nam vaan. </saarna>. Voide toiminee parhaiten kuivuuteen taipuvaisella iholla, sillä siitä jäi kosteutettu fiilis. Itse olisin kaivannut vähän enemmän ja karheampia rakeita.

Sarjan Moisture Balance Kasvonaamio 3in1 kanssa taas lähdin käymättömille korpimaille. (Kenellä on aikaa ja innostusta johonkin naamioihin? Kenellä?!) Kolme yhdessä, pakko olla tehokasta ja nopeaa, eikö? Kävi ilmi, että tuotteessa ei ollut kolmea eri jutskaa yhdessä, vaan sitä voi käyttää kolmella tavalla. Pikanaamiona, tehokosteuttavana naamiona tai yön yli kasvoille jätettävänä hoitonaamiona. Arvaat varmaan, minkä valitsin! Iho jäi tosi kivan tuntuiseksi, ja eeehkä minulla sen verran on aikaa, että käytän sitä jatkossakin.

Kosteusvoiteista koin Energy Boostin omemmaksi, se oli kaikin puolin miellyttävä, mutta vähän alkoi naama päivän mittaan kiristämään. Plussaa kuitenkin 15 suojakertoimesta sekä treenikassi- ja reissuystävällisestä 50 ml:n koosta.

Moisture Balance sarja sisältää puhdistusmaidon ja -vaahdon lisäksi Ruusuveden puhdistuksen viimeistelyyn ja 24 h kasvovoiteen. Voiteessa on luonnonöljyjä, kuten avokado- ja manteliöljyä sekä karitevoita, mikä tuntui kivalta mutta vähän huoletti, kun ihoni menee niin helposti tukkoon.

Energy Boost -sarjasta löytyy myös Puhdistusgeeli ja Micellar-puhdistusvesi. Ensiksi mainittu toimi hyvin ja tuoksui ihanalta, jälkimmäinen ei päässyt suosiooni siksi, että sen kanssa pitää vaivautua kaivamaan pumpulia jostain.

Herbinalta pyydettiin, että valitsisin näistä tuotteista lempparini. Tiesin jo kokeilematta, että se tulisi olemaan puhdistusvaahto, laiska mikä laiska! Mustana hevosena laukkasi mukaan 3in1 naamio.

Herbinaa voi seurata myös Instassa @herbinasuomesta ja Facebookissa. Tuolla FB-sivulla on 21.9. asti meneillään kilpailu, jossa voit voittaa Moisture Balance -tuotteita, vink vink!

***

I tried these new Herbina products. Cleansing mousse and 3in1 mask were my favourites. I also loved the smell!

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Hieman ohi aiheesta, mutta mistä tuo hopeinen rannekoru on hankittu? Mikä teksti siinä lukee? Se on todella kaunis!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Kiitos :) Se on Ideakorusta, kapein malli hopeisena ja standardimittaa vähän lyhyempänä. Noita saa omalla tekstillä, tuossa lukee I am one with the wind and sky.

Vierailija
6/3 | 

Ihania koruja! Enpä ole ennen törmännyt tuohon firmaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012