Tiedätkö Pekka Pohjolan kappaleen Sekoilu seestyy? Ei haittaa, vaikka et tietäisi, sillä siitä ei nyt ole kysymys. Sekoilu ei todellakaan seesty.

Turkissa matkalla kentälle olin jotenkin niin kaikkien yltäkylläisten kokemusteni riivaama, että sain itseni vakuutettua ultramaratonin juoksemisen tarpeellisuudesta. Vakuuttuneisuuden myötä tuli valinnanvaikeus.

44 kilometriä vuoristossa Transgrancanarialla?

24 tunnin juoksu sisäradalla Espoossa?

12 tunnin juoksu Joensuussa?

Ai että mikä mitali, tämä on vahvoilla nyt! Ja saatoin saada kaverinkin yllytettyä mukaan! Kuva Joensuu Night Run.

Mietin tätä nyt rauhassa enkä ala enempiä hulluttelemaan. Sekoilu seestyy.

Ei muuten seesty. Vantaan maraton näyttäisi olevan viikon päästä. Lähden sinne puolikkaalle!

Hhhmmm totanoinniin. Jos lähtisinkin kokonaiselle? Vantaa on kiva. Mukava kaupunki. Paljon nähtävää. Olen aina ihan erityisesti rakastanut yhden ja saman lenkin kiertämistä useampaan otteeseen. Samoin kuten melko pientä osallistuja- ja kannustajamäärää...

Olen vähän poikki, ja jos menen Vantaalle, ei tarvitsisi reissata Frankfurtiin tai minnekään muuallekaan ulkomaille lokakuun maran takia. Voiko ihminen tosiaan olla tilanteessa, jossa hän Budapestin, Frankfurtin tai Barcelonan sijaan matkustaa mieluummin Vantaalle? Käsittämätöntä, mutta kertonee viiraamiseni asteesta. Ehkä otan huoneen hotelli Vantaasta ja jään yöksi bailaamaan? Se olisi mahtavaa! (Bailaamisella tarkoitan tietenkin lukemista kolmeen asti yöllä.)

Itse asiassa en ihan jaksaisi lähteä sinne Reggio-Emiliankaan maralle syntymäpäivänäni. Mutta jos jätän sen väliin, ei Suuri maratonsuunnitelmani ole onnistunut. Ja sehän ei käy. Enkä oikein jaksaisi myöskään irrota Honoluluun saati Meksikoon. Mistä minä nyt tähän hätään lähimaran kaivan joulukuun 13. päiväksi?

Mitä tässä tapahtuu? En todellakaan tiedä. Mitä tässä koko hommassa tapahtuu? En todellakaan tiedä.

Hhhmmm totanoinniin. Voikohan sisäratoja vuokrata? Esimerkiksi Ratiopharm Areenalta? Jos järjestäisin oman maratonin. Sellaisen, jossa olisi maalissa kaljaa ja kakkua ja SIPSIÄMPÄRI. Tai mitä tässä nyt nuukaillaan, jos se on oma marani, voin laittaa nuo jo reitin varrelle! Ja voin soittaa ämyreistä koko ajan pelkästään heviä ja euroviisuja! Ja Frederikiä!

Napunapunapu kyselyä juoksuryhmään: Jeesaatteko taas vähän mun sekoiluissa? Jos näin niin kuin hypoteettisesti ajatellen haluaisin järjestää oman "juoksutapahtuman", niin onko mitään mahdollisuutta saata siitä ns. virallista tulosta? Tarkoittaa mun kohdalla siis maratonkeräilykelpoista tulosta? Koska en tietenkään voi vaan mennä tuonne kadulle juoksemaan 42 km ja väittää, että se oli yksi keräilymaraton. Onko tämä mitenkään mahdollista ja jos niin miten?

Selviää, että 100 maran kerholaisten säännöt edellyttävät, että reitti on oikean pituinen, että maaliin tulee vähintään kolme henkeä, että tulokset julkistetaan ja että tapahtumasta tiedotetaan ja se on avoin. Onnistuu.

Hhhmm totanoinniin, tuletteko juoksemaan, jos järkkään tämän? Teräsmeduusat lupasivat, mutta he eivät luvanneet päästä maaliin. Tarvitsen siis vähintään kaksi luotettavaa maaliinpääsijää vielä. Lisäksi pitäisi saada se halli jostain, mutta se nyt varmaan on pienin ongelma.

Ei seesty ei.

***

Madness does not subside.

Kommentit (8)

Suvi K.
9/8 | 

Jos tulet Joensuuhun, laita meiliä! :D On muuten kuulemma hyvä meininki siellä 12 tunnin juoksussa.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/8 | 

Joo :) Saatan tullakin, kovasti kiinnostaa se nyt! Ja jos on hyvä meininkikin vielä!

poppis
11/8 | 

Laitan Lucian päivän kohdalle tähden. Mä tulen juoksemaan maaliin asti. Ryömin vaikka jos en muuten selviä sinne saakka. Vaikka multahan tuon luulisi sujuvan, jos kyseessä on saman radan kierto ympäri yhä uudelleen. Se ja yöjuoksut ovat mun juttuni. Ajattele, jos sen maran voisi aloittaa vaikka lauantai-iltana niin, että juoksisit maaliin just kun vuorokausi vaihtuu synttäripäivään. Voisit saman tien lukea ääneen koko porukalle ainakin aamu kolmeen tai peräti siihen saakka, kun dösät alkavat taas kulkea. Kovaa bailausta!

Mutta saanko silti ampua lähtölaukauksen, vaikka juoksenkin maaliin saakka? Olen jo aloittanut etusormitreenit. 

Se Wihakaan Tampereella ei olisi hullumpi. En vaan tiedä, josko pysyn sun biletyksessäsi juoksun jälkeen mukana? Mä kun saatan nukahtaa jo ekalla kirjan aukeamalla. 

Sä olet ihanan sopivan seko. 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/8 | 

Mahtavaa!! Mä olen pistänyt vähän kyselyjä, josko radan saaminen onnistuisi :)

Luulen kyllä, että jos lukeminen menee yhteistouhuksi, mulle pitää lukea eikä niin että mä luen :D Siihen kyllä nukahtaa itse kukin, mutta mikäs sen mukavampaa, kunnon kreisibailausta :D

Ja totta kai saat! Me saatetaan saada kyllä vähän etumatkaa jos sä siellä ammuskelet!

Mua kiinnostaa eniten toi Joensuu, koska toi mitali on niin hieno :D Eiks nyt lähettäis hakemaan tollaiset? Oltaisiin vähän niin kuin Merri ja Pippin, Fifi ja Poppis, mystisen, taotun rinkulan perässä eeppisellä seikkailuretkellä!!!

(Joo taidan mä vähän olla...)

Kati
13/8 | 

Mä olen valmis lähtemään sun synttärimaralle! Siis VARSINKIN, jos siellä soitetaan heviä ja euroviisuja. Tarjoilut kuulostavat myös hyviltä! Mutta ensi kevään maratonia varten tarvitsisin taas vähän valmennusapua, kun Tukholmassakin onnistuttiin niin hyvin. Laitan sulle sähköpostia! Ja ehkä nähdään Vantaalla...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/8 | 

Hienoa!! Todellakin soitetaan!!

Joo laita toki viestiä :) Ja nähdään Vantaalla, mä lähden sinne nyt kokonaiselle, en tiedä onko siinä mitään järkeä, mutta lähden kuitekin :D

SKL
15/8 | 

Mä voin myös tulla juoksemaan. Lupaan myös raahautua maaliin asti. Mä olen salaa alkanut haaveilla maran juoksemisesta, mutta uskallus ei meinaa riittää ilmoittautua mihinkään. Tuo kuulostaa niin matalan kynnyksen häröilyltä, että matkan pituus voisi unohtua.

Ja on muuten aika päheä tuo Joensuun mitali!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/8 | 

Tule ihmeessä, jos vaan saan tän järkättyä! Ja joo, sellainen ehdottomasti että ei ole mitään paineita, voi vaikka jäädä toviksi syömään sipsiä jos on tarvis :)

No eikö olekin! Kannattaa juosta 12 h että sen saa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012