Käväisin I love me -messuilla. En mennyt tsekkaamaan mitään tiettyä, haahuilin vaan. Pari kivaa juttua tulikin vastaan.

Ehkä eniten innostuin messujuoksusta. 28.12. järjestetään Messukeskuksessa sisäjuoksutapahtuma, jossa matkoina on 5 ja 10 kilsaa sekä puolimaraton. Reitti ei taida soveltua ennätysten tekoon, sillä matkan varrella on ainakin ramppeja ja rappusia, mutta eipä tarvitse hölkätä hangessa. Paikalla on dj soittamassa musiikkia, ja mukaan voi ottaa omat tsemppaajat. Ajantosta, huollosta, mittauksesta ja tuloksista vastaa Runner's High. Saatanpa hyvinkin osallistua, hiukan riippuen vuodenvaihteen aikatauluistani ja loppuvuoden juoksutapahtumista. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 26.12. asti.

Saisipa tätä Runner's High -olutta* myös messujuoksussa!

Näin valitettavan vähän mitään tanssi- tai muita esityksiä (koska en viitsinyt lukea aikataulua), mutta minulle onneksi vinkattiin Himo Clubin tuntinäytteistä.

Voi että tuli himo (heh!) mennä taas charlestontunnille! En pärjännyt siellä kovin hyvin kun kokeilin, mutta homma näytti taas niin hauskalta, että voisin rohkaistua testaamaan uudestaan. Eiköhän se hupi siitä irtoa kun oppii askeleet paremmin. Toinen kiinnostava laji on dancehall.

En muista oliko tämä dancehall fever vai dancehall reggae -tunnin esittely, mutta hilpeän oloinen joka tapauksessa.

Yoga Nordicin esittelypisteellä olisi päässyt kokeilemaan ilmajoogaa, mutta kun tuli lähdettyä messuille minihameessa, jätin tyyppauksen siveellisyyssyistä väliin. Nappasin mukaani ilmapallon, jolla saa eurolla kokeilutunnin, joten ehkäpä nyt lopultakin saan itseni raahattua sinne!

Törmäsin myös kidutuspenkeiltä näyttäviin laitepilates- ja Gyrotonic-vempeleisiin. Näitä pääsee kokeilemaan Pilates Ateljéssa Hakaniemessä. Lajit käyvät joko harjoitteluksi sellaisenaan tai tukilajeiksi esimerkiksi tanssijoille tai uimareille. Testiin!

Gyrotonic-vehje. Peljottavan näköinen, eikö?

Nämä pikkukaverit taas näyttävät vaarattomilta, mutta kuulemma jo puolen tunnin jälkeen on ihan tärinöissä.

Testiin päätyi myös Udo's Oil -öljysekoitus*, jossa on omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja suhteessa (2:1:1). Öljysekoitus on tehty luomukasviöljyistä, ja Puhdistamon esittelijät väittivät, että sen terveysvaikutukset huomaa jo parissa päivässä. Katsotaan!

Kauneuspuolta tuli koluttua hiukan vähemmän, mutta kävin tutustumassa uusittuihin Biozell-tuotteisiin. Therapeutic-sarjan tuotteiden* pitäisi soveltua erityisen hyvin paljon liikkuville, tai muille jotka joutuvat kluttaamaan päänahkaansa koko ajan. Päänahkani on nirsompi kuin pelkällä roskaruoalla kasvanut uhmaikäinen, joten saa nähdä mitä se näistä pitää.

Esittelyjen keskellä käyskennellessä tuli vastaan myös muutama kauneusleikkauksia kaupitteleva yritys. Niiden kohdalla mietin kovasti, että miten heidän henkilökuntansa on opastettu lähestymään potentiaalisia asiakkaita messuilla? Hei, kiinnostaisiko sinua kauneusleikkaus? Hei, oletko kuullut uusista rintojensuurennusmetodeistamme? Moikka, mites tuo kasvojenkohotus, onko suunnitelmissa? Jokainen näistä on minusta aika riskaabeli aloitus. Eivät lähestyneet minua muuta kuin arvonnan merkeissä, mistä olin ensin huojentunut. Sitten mietin että ehkä ne ajattelivat että olen a.) liian köyhä, b.) ulkonäkööni välinpitämättömästi suhtautuva, c.) toivoton tapaus, tai mikä pahinta, d.) kaikki edellämainitut.

En muuten osallistunut arvontaan.

I love me -messut jatkuvat vielä sunnuntain Helsingin messukeskuksessa. Jos menet niin laita housut!

*merkityt tuotteet sain lahjaksi. Kaikki postauksen linkit ovat tavallisia linkkejä.

***

I was at beauty & healt fair. I found out that there'll be arranged an indoor running event in Helsinki Fair Center 28.12.2013. I think I could try it but I'm wondering is a half marathon too long distance to run indoors?

Kommentit (5)

Lii
6/5 | 

Mahtava raportti! Mä näin ohimennen messujen nimen jossain ja hylkäsin ne sillä perusteella niistä tarkemmin tietämättä, mutta sehän oli selkeesti virhe.

Dancehall ON hauskinta ja parasta, harrastaisin yhä ellei minulla ilmeisesti olisi jonkinlaista allergiaa kerran viikossa tietyllä kellonlyömällä tapahtuvia harrasteita kohtaan. Onneksi juoksu onnistuu koska tahansa. Etteikö sisäjuoksukin kiinnostaisi.

Jos tuo shampoojuttu on hyvä, haluaisin kuulla siitä - mulla on etenkin talvisin hyvin kuiva ja kutiava päänahka, ja se vähän väsyttää.

Kauneusleikkauksista en aio edes aloittaa. Kaikkien onneksi!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
7/5 | 

Kyllä mun nyt pitää uskaltautua kokeilemaan dancehallia! Toi tiettyyn aikaan treenaaminen on ihan uskomattoman vaikeaa, aina siihen änkee joku oma tai jonkun toisen meno, juuri sille ajankohdalle. Tai sitten ei huvita tai jaksa juuri silloin, tuntia aiemmin olisi jaksanut. On se vaikeaa!

Olen nyt kerran testannut shampoota, ja vaikuttaa aika hyvältä. Siinä on vähän mentolia, mikä oli aavistuksen epämiellyttävää pestessä, mutta vain aavistuksen. Ja sitä oli hyvin vähän verrattuna joihinkin toisiin shampoisiin, niistä tulee sellainen kylmetys päähän ihan. Shampoo ei vaahdonnut paljoa, mistä en hirveästi tykännyt, mutta se on makuasia...ja ilmeisesti vähävaahtoisuus on hyvä juttu, tai muistelen joskus lukeneeni jotain sellaista :D Päänahka tuntui tosi puhtaalta eikä kutissut, eikä kutise vieläkään (24h mennyt).

Tota shampoota oli myös kuivalle päänahalle, ja tuo toinen purtilo on öljyhoito, jonka pitäisi auttaa just kutinaan ja hilseilyyn ja myös kuoria(!) päänahkaa. En kokeillut vielä.

Eiksjoo
8/5 | 

Joo, Charlestoniin vaan rohkeasti! =)

Timo
9/5 | 

Moi, millaiset kokemukset jäi tuosta Udo´s oilista? On pyörinyt mielessä, josko hankkisi, aika kallis pullo vaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012