Fitness on in. Mikä tarkoittaa sitä, että kaikkea myydään fitness-etuliitteellä. Se vaan, että ne myytävät jutut on usein ihan tyhmiä ja kämäisiä ja pahanmakuisia. Jotain ihmeellisiä pulvereita tai kammottavia vanukkaita tai ankeita muroja. Kuka sellaisia muka haluaa syödä?

Onneksi joillain tuotekehityksessä ja markkinoinnissa välähtää. Tässä sitä sellaista fitness-ruokaa joka maistuisi minullekin:

Kinkku! Kebab! Salami! Pekoni! Fitness-kastike! En tiedä, mitä viimeksi mainittu on, mutta se on varmasti paitsi herkullista, myös lihaksia kasvattavaa.

Ostaisin. Heti.

Vielä kun tuohon saisi kylkeen fitness-ohrapirtelön. Mmmm.

Kyseistä lättyä myydään Hyvinkäällä, salapoliisimaisesti selvitin "New Centrum Special":in perusteella, että New Centrumissa. Valitettavasti toimitusalue on vain viisi kilometriä. Lähden Hyvinkäälle päiväretkelle pelkästään tuon takia!

Kiitos kuvasta iJukan vaimon sisko!

***

Fitness-pizza! Now that sounds like my kind of fitness food!

Kommentit (8)

A. Sinivaara
9/8 | 

Ooo, se hetki, kun fitneksestä tuli fatness <3

Riinanen
10/8 | 

No se on toi ainesosa minkä puute on tehny mun pizzoista epäterveellisii ja lihottavii! Se kastike varmaan imee muista pizzan aineksista kaiken epäterveellisen! Nyt vaan odotellaan, että kastike tulee myyntiin ihan päivittäistavarakauppoihin! :D

JnH
11/8 | 

Ihailtavaa innovatiivisuutta! Tosin tuo fitness-ohrapirtelö on vielä parempi idea, kannattaa heti ryhtyä lanseeraustoimiin esim. Hartwallin kanssa. Jos fitness-nimellä saa myydä mitä tahansa höttöä, kuten sokerimuroja, niin miksei ölyttäkin!

CougarWoman
12/8 | 

Ahhaaahhh aamun naurut! Sama homma kuin ns. light-tuotteiden kanssa; "tää on light kato niin voin syödä tätä ainakin kaksinkertaisen annoksen"

Mä muuten luulen että tuon pizzan nimi tulee siitä, että pitää olla aikamoisessa kunnossa että saa koko lätyn alas yhdeltä istumalta, aika tuhdit täytteet näyttäisi olevan. :) 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/8 | 

Kuulin vähän huhua, että se olisi tulinen kastike. Kun tulisuushan kuluttaa kaloreita ja siten laihduttaa, kuten kaikki tietävät :D Ehkä tätä voi yrittää tehdä kotonakin, voi olla että tuollaista salaista innovaatiota ei ihan heti saa kauppojen hyllyille...!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/8 | 

No siis totta!!! Tai sitten voisin ottaa yhtettä siihen firmaan mikä tekee niitä Matti Nykänen -siidereitä vai lonkeroitako ne on. Niillä voisi löytyä kiinnostusta tämän valmistamiseen. Haluaisin todella olla tämän tuotteen mainoskasvo, joku sellainen telkkarimainos, missä kävellään kohti ruutua ölppä kädessä, ja sitten pysähdytään ja sanotaan että Kaikki kysyvät mikä huikean kroppani salaisuus on. Kerron sen nyt. Fitness-olut. Juon sitä joka päivä...salilla [leikkaus salille, jossa juon olutta], juoksemassa [leikkaus lenkkipolulle, jossa juon olutta], balettitunnilla [leikkaus balettisaliin, jossa juon olutta], saunassa [leikkaus], hieronnassa [leikkaus] ja kotona [leikkaus]. Juo sinäkin - ja olet kunnossa, fitness-kunnossa. [Vakuuttava matalaääninen miesspiikkeri:] Fitness-olut. Ja treeni kulkee.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/8 | 

Jep :D

Joo mä itseasiassa mietin, että miten paljon edes pystyisin syömään tuollaisesta pizzasta. Kokonaan en varmasti pystyisi, vaikka olen aika hyvä syömään. En tiedä menisikö edes puolikas :D

Vai onko tuossa se idea, että kun menee fitnesstsirbula-kavereiden kanssa syömään pitsaa, niin tuo voidaan ottaa tyyliin neljälle tai kuudelle, ja silti riittää ihan hyvin. Ja tulee proteiinia :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012