Olin lauantaina Lavlin järjestämässä naistenpäivässä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Ohjelmassa oli Lavlin maahantuomien Lorna Jane -tuotteiden pop up -myymälä sekä Fixin tarjoamat hot pilates ja hot stretching -tunnit.

En tosiaan tiedä miten pystyin ottamaan kuvan, joka saa roll upin mallitytön näyttämään riivatulta.

Hämmentävästi olin näin vanhaksi ehtinyt elää testaamatta pilatesta.

Olin toki kuullut, että sen pitäisi olla erinomaista keskivartalotreeniä, ja että se on ollut jo vuosia Hollywood-tähtösten suosiossa. En osaa sanoa, mitä hottius, eli noin 30-asteisessa huoneessa treenaaminen pilatekseen lisää, mutta olihan se ihanaa näin talven keskellä. Tunnilla lähdettiin liikkeelle lämmittelyllä, mutta ummikkona en erottanut lämmittelyä itse treenistä millään tavoin. Jo lämpästä lähtien otti kovasti reisiin, mistä olin aika yllättynyt, koipeni kun eivät ihan treenaamattomat kuitenkaan ole. Vatsa- ja selkälihaksia treenaavat liikkeet olivat hienovaraisia ja liikeradoiltaan pieniä, mutta tehokkaita. Ohjaaja antoi erittäin hyvin haastavampia ja kevyempiä vaihtoehtoja. Quasimodon selkääni sattui penteleesti, mistä olin positiivisesti yllättynyt. Kiva oli myös huomata lievää arkuutta syvissä vatsalihaksissa seuraavana päivänä.

Hot stretching -tuntia sen sijaan olin kerran testannut eri liikuntakeskusessa. Se oli silloin järkyttävä pettymys: suurin osa puolesta tunnista maattiin selällään kiskomassa ojennettua jalkaa kohti vatsaa, liike joka ei tunnu minulla kuten pitäisi ja on lisäksi epämiellyttävä. Tällä kertaa liikevalikoima oli monipuolisempi, ja esimerkiksi rangan liikkuvuutta lisäävät liikkeet olivat ihania. Silti olisin toivonut enemmän keskittymistä jalkojen lihaksiin. Tosin tunti oli 40 minuuttinen näytetunti, on mahdollista että "oikeilla tunneilla" liikkeitä tehdään enemmän. Täytyy mennä testaamaan, sillä ilokseni voitin kokeilutunnin Fix-ryhmäliikuntaan! Vai menisinkö kuitenkin sinne haikailemaani spinningiin?

Lisäksi tilaisuudessa oli tosiaan myynnissä Lorna Jane -treenivaatteita, jotka ovat kerta kaikkiaan söpösiä. Iloisia värejä ja printtejä, sekä tsemppilauseita, kaikki loisto-ominaisuuksia niitä päiviä varten kun vaatteet ovat ainoa syy, joka innostaa treenaamaan. Materiaalit tuntuivat hyviltä, mutta hiukan epäilytti se, että joissain oli käsinpesuohje. En tiedä jaksanko moista...tai siis en jaksa.

Lavli järjestää näitä Lorna Jane -ideologian mukaisia Move, nourish, believe -tapahtumia, joissa on pop up -myymälän lisäksi jotakin liikuntaan tai hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Kurkkaa tapahtumakalenterista tai Lorna Jane Finland -fb-sivulta milloin ja missä tuotteisiin voi tutustua.

Vähän tavallista kivemman näköisiä urheiluliivejä. Arvaatko mitkä ostin? (Niitä aiemmin himoitsemiani ei ollut tarjolla nyyh.)

Ai mikä Lorna Jane? Nettisivuilta vielä lyhyt tiivistelmä tähän:

Lorna Jane on aktiivisille naisille ja tytöille suunnattu australialainen activewear brändi.

Lorna Jane on elämäntapa – MOVE NOURISH BELIEVE (MNB).

“Move Your Body. Nourish From The Inside Out. Believe Anything Is Possible”

LIIKU joka päivä. RAVITSE kehoa ja mieltä. USKO itseesi, kaikki on mahdollista”

MNB – Achieve Your Best Life.

***

I tried out hot pilates & hot stretching. It wasn't very hot, but nice and warm, and pilates was suprisingly effective. My hunchback really had some tough time! At the same happening there was a Lorna Jane pop up -store. I really like those prints and colours.

Kommentit (2)

Mia-Elina
3/2 | 

Hm, olisikohan aika saada ShockAbsorberien rinnalle vähän väriä omaankin urheiluliivikaappiin... Voiko noilla Lorna Janeilla juosta ja pomppiakin? :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Ymmärtääkseni riippuu mallista, osa on tukevampia ja "high impact" -lajeihin sopivia. Itse ostin kevyempään liikuntaan sopivat, riittävät tangolle hyvin ja kun siellä tulee joka tapauksessa esiteltyä :D

Täällä on tarkempaa infoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012