Vein jänisilmapalloni Helsinki Half Marathonilta kotiin. Lapset katsoivat HHM-lyhennettä. Tarkoittaako tämä Helsingin Hienoin Maraton?

Oi kyllä!

Kuulin lauantain aikana noin 50 kertaa kommentin siitä, miten reitti oli paras, ihanin ja kaunein. Saatoin hihkaista itsekin ehkä noin 50 kertaa ihastuksesta niiden näkymien edessä. Silmiähivelevyyden lisäksi se oli helppo juostava, ja sääkin ihan täydellinen.

Tuliko nyt varmasti selväksi, että tämä tapahtuma oli nimeltään Helsinki Half Marathon?!

"Muutaman" juoksutapahtuman kokemuksella voin myös sanoa, että harvoin missään on näin hyvin toimivat järjestelyt. Vielä harvemmin kisapaitaan mahtuu hartiat ja hauikset, mutta tällä kertaa ei sitäkään ongelmaa ollut!

Mitalikin oli upea - ja maalissa sai kansainväliseen tapaan kaljaa!

Meillä oli ihan sattumalta mätsäävät asut. Kuvan musta H&M:n tennishame on aivan erinomainen juoksuun. Löytyy just nyt myymälöistä (saatu blogin kautta).

Ainoa asia mihin olen hieman tyytymätön on oma suoritumiseni. Olin siis 2:30 jänis, ja pääsimme lähtöviivan yli vasta yli 3 minuuttia laukauksen jälkeen. Ensimmäinen kilsa meni sumpussa, joten nämä yhdessä tarkoittivat harmillisen tiukkaa kirimistä alkumatkan ajaksi.

Saimme kirittyä viiveen 8 kilsan tietämillä kasaan. Ohje oli, että Kumpulanlaakson ja Itä-Pasilan nousuihin tullessa tuli olla hidastumisvaraa. Varasimme liikaa. Näin ollen tulimme maaliin vähän etuajassa, eikä juoksu ollut tasainen. Harmitti niin, että heräsin sunnuntaiaamuna seitsemältä vatvomaan.

Maistelimme Bavarian alkoholittomia tuotteita expossa. Kinusin maahantuojilta, että toisivat myös alkoholitonta sitruunaradleria Suomeen!

No, ihmisiähän jänikset ovat, eikä robotteja, ja oppihan tuosta tarkemmaksi. Sekä innostui lisää: haluan koko ajan jänistämään joka paikkaan! Pyytäkää vaan niin tulen! Saatan tulla pyytämättäkin! On se vaan niin parasta hommaa.

Kuten on kisan juokseminenkin. Jos yhtään haaveilet puolikkaasta ensi vuonna, niin todellakin voin suositella Helsinki Half Marathonia. Nyt kun ilmoittaudut 30.6. mennessä, pääset mukaan 29 eurolla. Eikä tässä vielä kaikki! Mikäli ilmoittaudut 30.7. mennessä, saat teknisen t-paidan!

***

If you want to run half marathon in Helsinki, Helsinki Half Marathon should be your choice. At this moment it's clearly the best. That scenery can hardly be beaten - anywhere.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012