Tänään tuli vastaan maailman ehkä siistein juttu! Nyt on pakkopakkopakkoPAKKO päästä Pariisiin!


Uusimmassa Fit-lehdessä oli nimittäin pieni juttu siitä, että Pariisin Paradis Latin -cabaree järjestää puolitoistatuntisia can-can-treenejä. JOO! Hinta on tönköhkö 95 euroa, mutta Fitin mukaan siihen kuuluu kampaus, meikki ja lainahame. Alkulämppä tehdään cabareen vakitanssijoiden seassa ja kavaljeeritkin tulevat talon puolesta. Koivenheiluttelun jälkeen on lämpiössä tarjolla samppanjaa. Aivan mieletöntä!Kuva kabareen sivuilta.


Koska olen musikaalihullu ja wannabe-showgirl, on minun päästävä tuonne. Ehdottomasti, tämähän on suorastaan lapsuuden unelmien täyttyminen! Hiukan vaan pelottaa, että riittääkö kielitaitoni (ei), ja se että miten vihaisia ranskalaiset ovat, kun eksyn rivistä ja jalka ei nouse kovin korkealle. Viimeksi ehdin olla Nizzassa noin viisi minuuttia ennen kuin natiivi linjurinkuljettaja otti tehtäväkseen ojentaa minua ensin verbin aikamuodosta ja sen jälkeen sen oikeasta lausumistavasta. Can-can-kurssilla opettava "monta tanssijasukupolvea kouluttanut" Marie-Laure ei ehkä päästä minua yhtä helpolla kuin kyseinen bussikuski....


Ihan sama, olen valmis ottamaan riskin!


 


P.S. Helpommin toteutettavan ja rutkasti edullisemman vaihtoehdon tarjoaa Etnofitnessin Show goes Cabaret -tunti, jolla pitäisi päästä säärtä sätkyttelemään. Jos sinulla on Ticket Mind&Body -kortti, pääset Etnofitnessiin yhdelle ilmaiselle kokeilutunnille. Nyt ongelma enää onkin, valitako tuo cabaret, Bollywood & Bhangra vai SpicyBelly®, jossa "käytetään esimerkiksi meneviä arabialaisia ja turkkilaisia pop-kappaleita", ja niitähän parempaa musiikkia ei paljoa löydykään!


***


Can you can-can? Find out at Cabaret Paradis Latin in Paris: they organize can-can courses. Course fee 95 euros include 1, 5 hours of training and a skirt for use, with your hair and make-up done.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012