Lämpimällä säällä vesi on kylmää. Kylmällä lämmintä. Sitä miettii, mikä on kiinni olosuhteista ja mikä siitä, miten niihin suhtautuu.

Lämpimällä säällä paikalla on kaikki tutut. Kylmällä säällä paikalla on melkein kaikki tutut. Sateella näkee Facebookista, että muut olivat paikalla vaikka itse ei ollut, ja alkaa kaduttaa.

Kun ui "hitaat kuntouimarit" -radalla, edessä on aina joku hitaampi. Jos taas tulee itse ohitetuksi, miettii vihaisesti että mitä noin nopea uimari tällä radalla edes tekee.

Siirtyminen "hitaat kuntouimarit" -radalta "kuntouimarit" -radalle on iso henkinen kynnys. "Nopeat kuntouimarit" -rata kuuluu eri lajin ihmisille.

Kun on uimastadionilla yksin ärsyyntyy vierekkäin vesijuoksevista tai uivista pareista. Kun on kaksin, on ihan normaalia uida vierekkäin.

Uimiaan kierroksia on mahdotonta muistaa. Täysin mahdotonta!

Kierrosta ei oikeastaan saisi laskea, jos välissä jää päätyyn lepäämään.

Radiosta tulee joka kerta Juicen Musta aurinko nousee. Uidessa tulee kontemploitua lausetta Kun henki on vahva, niin vähäkin työ riittää maailman luomiseen. Sen jotenkin ajattelee liittyvän omaan uintiharjoitteluun, mutta ei oikeastaan halua ajatella että olisi varsinaisesti laiska.

Uidessa tulee kontemploitua sitä, miksi oikealla tekniikalla uiminen tuntuu niin paljon raskaammalta kuin väärin uiminen. Eikö sen pitäisi olla toisin päin?

Uidessa tulee kontemploitua. 

Sitä näkee, kuinka kaksi tyttöä kävelee jalkojenhuuhtelualtaassa ja pärskyttää vettä ja aurinko osuu pärskeisiin, ja hetken tuntuu että on itse toinen vettä pärskyttävistä tytöistä, kaveri on toinen ja kaksikymmentäviisi vuotta on kadonnut jonnekin. Kun silmiä siristää, niin kyllä, toisella tytöistä on se vaaleanpunainen ja vaaleansininen maailman kaunein uimapuku, joka ostettiin Kannelmäen Maxi-Marketista vuonna 1986.

Ylänurmikkoa katsoessa tulee mieleen, että siinä rinteessä makasi ja luki pääsykokeisiin sen hetken kun luki. Pääsykoesalissa kuulemma tunnistaa sisäänpääsijät etukäteen siitä että he ovat kalpeita koska ovat olleet kirjastossa eivätkä uimastadionilla. Itse oli palanut, mikä ei osoittautunut esteeksi, mutta välillä silti miettii että olikohan koko juttu virhe.

Saunassa ajattelee, että en varmasti mene uimahyppäämään, mutta kun meneekin, tulee hämmentävän iloiseksi.

Uimahyppäämään haluaa mennä pilvisellä säällä, koska silloin ei ole yleisöä.

Kun muut uimahyppäävät, haluaa katsoa.

Persebikineitä on enemmän kuin viime kesänä ja viime kesänä niitä oli enemmän kuin sitä edellisenä kesänä.

Sitä pohtii, miksi bikinien alaosat eivät enää peitä pakaroita mutta peittävät vatsan. Sillä on pakko olla jokin syvällinen merkitys, jota ei keksi.

Mistään ei tule niin kova nälkä kuin uimisesta.

Eikä missään rusketu niin nopeasti kuin uimastadionilla. Toisaalta rusketus on yleensä kadonnut viimeistään seuraavana aamuna, mikä saa vähän ihmettelemään, että mistä on oikein kysymys.

Siinä vaiheessa kun ei enää viitsi poistua nousemalla pyöröportin kyytiin vaan työntää sitä kädellä ja kävelee ulos, voi yhtä hyvin olla kuollut.

Muut kuvat paitsi viimeinen uimastadikalla järjestetystä EasySportista, joka saisi kyllä olla siellä aina! Myös aikuisille.

***

I'm a slow swimmer. So I think a lot when I swim.

Kommentit (11)

Vierailija
12/11 | 

Minun pitää varmasti kommentoida tähän taivaan kappaleita, että en muista Juicelta muita biisejä kuin daisarit ja napoleonin mopon joten tehdään niin. Ihan mielenkiintoista itseriittoista addiktin mv-vuodatusta-en kyllä jaksanut lukea kun ei järki riitä kuin aku ankkaan- joka päättyy näköjään about siihen että suurin osa ihmisistä voisi olla kirjoittajan puolesta kuolleita, koska ovat liian aikuisia ja apilanlehdestä päätellen kepu on kova juttu, vai olikohan se apilanlehti. 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/11 | 

Kiva että luet jokaisen postauksen ja kiva että ne herättää sussa ajatuksia. Mutta kun et kotoa oppinut, niin mä kerron sulle nyt yhden jutun: Jos ei oo mitään kivaa sanottavaa, niin kannattaa ennemmin olla sanomatta mitään. Nillittämisestä ei tuu kiva fiilis kellekään, ei ees sulle itelles. Rakentava kritiikki on asia erikseen, mutta siitähän näissä ei ole kysymys.

Jatkossa me tehdään niin, että mä poistan sun kommentit saman tien kun jaksan ne lukea tai sitten sä siistit suutas.

Mukavaa kesää.

N.
14/11 | 

Mä välillä ikävöin Lily-aikoja ihan vaan koska kommenttiboksissa tuntui silloin olevan enemmän keskustelua, eikä tämmöstä ihme negatiivissävytteistä kuittailua.

En oo koskaan käynyt uimastadikalla joten en osaa kommentoida muuta kuin että sinne vois joskus mennä :) Tällä hetkellä omassa päässä pyörii eniten kesän uutuusjäätelöt, kohta pääsen Suomeen lomalle ja syömään yhden kaikkia!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/11 | 

Joo sama :) Ittekin keskustelin paljon mieluummin, kun ei ollut kitinää joka postauksen perässä :D

Kyllä siellä kannattaa käydä, ja jätskiä syödä! Mä söin Marianne-puikon, ja olin eka että ei tää oo hyvää, mutta oon kaivannut sitä sit kuitenkin :D

HarriS
16/11 | 

Tässä mökillä tulin lukeneeksi blogia ja pakko antaa palautetta että pidä tää. Tosi hauska näkökulma urheiluun ja kuntoiluun. Etenkin kesällä on niin hauskaa kun voi tehdä sellaisia hauskoja ja kivoja juttuja mihin ei muuten ole aikaa. Osa jutuista ei kiinnosta, mutta tulee tosi hyvä fiilis. Lisäksi se että tuot rohkeasti itsesi esille myös kuvissa on upeaa. Antaa kitisijöiden olla kateellisia. Mä tykkään tästä.

Vierailija
18/11 | 

Mahtavia havaintoja! Olen kanssa kiinnittänyt tänä kesänä huomioita Stadikalla persebikineihin.

Ja mulle tulee nälkä jo ihan siitä, kun menen veteen. Asiaa ei yhtään edistä uimavalvojien kahvikupeista tuleva ihana kahvin tuoksu. Yritä siinä sitten vesijuosta. Ja mummot vielä menee edellä neljän hengen rivissä, eikä ohi pääse sitten millään. :) 

Api
20/11 | 

Tästä tekstistä ja kuvista huokuu kesäinen ja rento fiilis 😋

gaming mouse under 10
22/11 | 

Getting hold of the best gaming mouse is a matter of life and death. Well, digital life and death. A faster pointer means quicker responses, and ...
https://bestreviewsproducts.com/best-gaming-mouse-under-10/

Best Productivity Mouse; Best FPS/RTS Gaming Mouse; Best MMO ... If you do opt for a wireless, aim for one with 30 hours or more battery life. ..... limited to zero hardware acceleration or smoothing below 3000 CPI,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012