Olen ehkä ollut vähän turhan vaativa. Taitaa olla parempi laskea rimaa.

Sitten viimeisimmän koeajon olen testannut pari uutta ehdokasta. Täydellisesti toiveitani täyttävää ja kanssani yhteensopivaa kumppania en ole löytänyt, joten ehkä tässä joutuu vaan tyytymään. Koskaan eivät kaikki ominaisuudet ole kohdallaan. Yksi on ärsyttävä, toinen takertuva, joku liukenee ennen kuin on edes tiukka tilanne.

Puhun siis tietenkin veden ja hikoilun kestävistä ripsiväreistä.

M.A.C. Extended Play Gigablack Lash

Tuotelupaus: "-- lightweight waterproof formula creates beautiful defined lashes with a petite brush. This long-wearing mascara lasts up to 16 hours, yet the washable formula removes easily with warm water -- The unique slim-type brush reaches and grips even the tiniest hairs with an advanced lifting formula in a saturated blackest black colour. --" Nojoo, sinne päin.

Tuuhennus: Tuuhentaa kohtuudella mutta erittäin kivasti. Maskeeraajaystävä kysyi, mitä ripsissä on, kun ne näyttävät niin hyviltä.

Kesto: Tämän pitäisi olla ns. kolmekasi, mutta ei siltä vaikuta. Pysyy kyllä hyvin jos silmiä ei hankaa kuivana saati kosteana. Nuhjaa luomia vähän.

Kestääkö maratonin/ puolikkaan: Vähän varisee ja leviää, mutta ei liejuunnu.

Kestääkö suihkun: Melkein, jos kovasti varoo.

Poisto: Lähtee helposti, eikä veden tarvitse olla kovin kuumaa.

Erityistä: Erittäin riittoisaa ja paranee vanhetessaan. Nimi antaa vääriä odotuksia sävystä, sieluni on huomattavasti mustempi.

Hinta:  Kentältä kaksikymppiä, on kepeästi sen arvoinen. Riittää varmaan vuoden jos uskaltaa käyttää niin kauan.

Clinique High Impact Curling Mascara

Tuotelupaus: "Tekee ripsistä äärimmäisen pitkät, tuuheat ja taipuisat. Kaareva harja värjää ja taivuttaa jokaisen ripsen. Erittäin pitkäkestoinen koostumus pysyy ripsissä leviämättä tai varisematta jopa 24 tuntia. Peseytyy helposti pois lämpimällä vedellä." Valheita. Pelkkiä valheita!

Tuuhennus: Tuuheuttaa lievästi, keskittyy pidentämään.

Kesto: Pettymys. Älä luota tähän. Ripsii (hih) hiutaleina pitkin alaluomea jo vähäisestä rasituksesta.

Kestääkö maratonin/ puolikkaan: No ei. 

Kestääkö suihkun: Ei todellakaan!

Poisto: Tässä on se jännä, että vaatii 39 asteisen tai kuumemman veden, jotta irtoaa kokonaan. 73% on kuitenkin hävinnyt jo aiemmin.

Erityistä: Kpk24/7:n naiset kehuivat tätä kilvan. Lankesin ja testasin äärioloissa, kuten 30 asteessa pyöräillessä, lämpimässä Välimeressä purjelautaillessa, jäätävässä Itämeressä uidessa, maratonilla ja erinäisissä muissakin hommissa joissa tulee hiki ja kuuma. Ei kuulkaa pysy. Puoltavana näkemyksenä sanottakoon, että lähtee silkkeenä eikä liejuna.

Curling-ominaisuudesta plussaa. Ei korvaa ripsientaivutinta oikeasti, mutta kaltaiseni velttoilija luopui vehkeestä saman tien.

Hinta:  Kaksikymppiä kentältä tämäkin. Haluaisin tykätä tästä, mutta kun ei pysy. Ei siis hintansa arvoinen, valitettavasti.

Ei tuo Clinique nyt toivoton ole, tässä kylmissä aalloissa uimisen ja yhden pää edellä mereen -hypyn jälkeen.

Vielä vaan puuttuu se superyksilö. Mutta tosiaan, tässä vaiheessa minulle riittäisi se, että ripsistä tulisi tuuheammat ja väri lähtisi vasta kun haluan, ja silloin vähällä vaivalla (eli vedellä ja käsisaippualla, poistoaineisiin en edelleenkään taivu). Sopii vinkata jos tiedät ehdokkaan! 

***

I want my mascara like my party guests. Staying as long as I want but gone in a second if I want to go to bed.

Kommentit (1)

Joh
2/1 | 

Dermosilillä on halpa kolmekasiripsari nimeltä Moist Proof, joka pysyy kiitettävästi ainakin mulla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012