Hyväntekeväisyyskampanja – Yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry

Olet ehkä jo kuullutkin Joulujuoksusta? Kyseessä on Pelastakaa Lapset ry:n hyväntekeväisyyskampanja, jolla kerätään varoja tukiperhetoimintaan. Tukiperhettä saattavat tarvita esimerkiksi yksinhuoltajaperheet ja perheet, joissa joku perheenjäsenistä on sairastunut vakavasti. Toiminta on yksi tapa auttaa perhettä ennen kuin ongelmat ovat kasvaneet niin suuriksi, että lapset joudutaan ottamaan huostaan. Tukiperhetoiminta on kaikille lapsiperheille avointa ehkäisevää lastensuojelutyötä.  

Tänä jouluna 912 lasta jonottaa tukiperhettä elämäänsä. Joulujuoksun 20 € lahjoituksella lapsi voi viettää yhden päivän tukiperheensä luona ja saa iloita ja nauttia huolettomista hetkistä turvallisessa ympäristössä. Tämä tukee lapsen mahdollisuuksia kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi. Kaksikymppiä on aika pieni hinta tästä, vai mitä? Lisäksi pääset itse hyvällä tekosyyllä treenaamaan!

Sen lisäksi, että osallistun Joulujuoksuun itse, haastan mukaan sinut, lukijani! Tule mukaan, ja haasta sinäkin osaltasi kaverisi, työtoverisi, harrastusporukkasi, sukulaisesi ja se tyyppi joka aina juoksee vastaan vakiolenkilläsi! Jos kirjoitat blogia, niin tee postaus Joulujuoksuhaasteesta ja innosta omat lukijasi mukaan.

Voit osallistua Joulujuoksuun seuraamalla näitä ohjeita:

  1. ilmoittaudu mukaan  lomakkeella ja lahjoita lapselle päivä tukiperheessä (tai enemmän, vaihtoehdot löytyvät pudotusvalikosta)

  2. pistä lenkkarit jalkaan ja pukeudu jouluiseen asuun joulupukiksi, tontuksi, muoriksi, enkeliksi tai vaikkapa poroksi

  3. tulosta juoksunumero ja kiinnitä se rintaasi

  4. lähde lenkille  tapahtumapaikkana Suomen tiet, pururadat, kadut ja lenkkipolut

  5. juokse kymmenen kilometriä 24.12.2013 mennessä. Jos kymmenen kilometriä on liikaa, vähempikin riittää. Voit myös uida tai vaikka tanssia. (Muista pistää numerolappu rintaan ja ottaa itsestäsi kuva!)

  6. ota lasi vettä, lepää hetki ja printtaa itsellesi kiitosdiplomi

  7. liikuta myös ystäviäsi ja haasta heidät mukaan. Voit myös napata itsestäsi valokuvan ja lähettää sen haasteena ystävillesi.

Halutessasi voit lähettää jouluisen juoksukuvasi osoitteeseen tuuli.nurminen (åt) pelastakaalapset.fi. Kuvia julkaistaan Pelastakaa Lapset Facebook-sivuilla. Voit myös käyttää hashtagia #joulujuoksu Twitterissä ja Instagramissa. 

 
 

Jos juokseminen ei ole juttusi, voit siis tehdä myös jonkin muu tempauksen. Mikäli liikkeellelähtö ei nyt nappaa, voit toki osallistua pelkällä lahjoituksella.

(Ja jos tuntuu, että jonkun tässä nyt on kuitenkin juostava, niin käy lahjoittamassa ja huikkaa sen jälkeen tuolla kommenttikentässä niin juoksen puolestasi! Minulla on maraton kahden kuukauden päästä, mutta en meinaa saada itseäni ulos lenkille, joten tässä on win-win-win-mahdollisuus.)

Mikäli koet, että haluat olla mukana auttamassa enemmän kuin vain Joulujuoksun osalta, voit hakeutua mukaan tukiperhetoimintaan. Lue lisää täältä.
 

Kommentit (4)

Ninan verkkareissa
5/4 | 

Jipii, kiitos kun lähdit mukaan. Mä haluun sit nähdä kuvat sun joulujuoksusta. Saat kipaista munki kympin.

Piia-Marika
6/4 | 

Hyvä hyvä!! Laitoin juuri naamakirjaan tästä kyssärin, että kuka lähtisi ravaamaan mun kanssa hyvän asian puolesta. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012