Aloitatko uuden lajin nyt syksyllä? Tai aloitatko liikunnan nyt syksyllä?

Meinasitko hiipiä takariviin jossain teepparissa ja collareissa, jotka kaivoit kaapin perimmäisestä nurkasta? Onko suunnitelmissasi kokeilla lenkkeilyä illan hämärryttyä siinä tuulipuvussa, jota olet säästänyt rapiat kymmenen vuotta sitä varten, jos vaikka aloittaisit liikunnan? Rupeatko uimaan, onhan sinulla jossain se kokouikkari, jota käytit silloin, kun vielä tapasit käydä uimassa...oliko se nyt ysiviis?

ÄLÄ.

En halua kannustaa ketään vimmaiseen shoppailuun. Enkä ostamaan mitään, mitä ei oikeasti tarvitse. Mutta kannustan ostamaan nätit ja toimivat treenivaatteet. Tai tarkalleen ottaen kannustan ostamaan ei pelkästään nättejä, vaan ihanimmat, mitä löydät. Se ei ole turhaa eikä turhamaista.

Kivat vaatteet ihan oikeasti innostavat treenaamaan. Mutta se ei jää siihen: Itselleni glitter on sotamaalaus. Mitä överimpi asu, sitä överimpi itsekin on. Hienommissa vaatteissa uskaltaa enemmän ja kaikki on helpompaa.

Rooman maralla juoksin nätissä topissa ja hameessa, kukka hiuksissa (ja okei, vähän jätessäkissäkin), ja juoksin treenaamatta lähes enkan. Terässiassa hukkumis-, pyöräily-, juoksu-, olut- ja esiintymispelkoja lievensi ihan älytön ja siksi erittäin ihastuttava glitterasu.

Ennen uimahyppykurssin ensimmäistä kertaa taas lakkasin kynnet sekä hopealla että hopeaglitterillä, uima-asuuni sointuen (ylin kuva). Kyllä se vaan kummasti helpottaa, että ei tarvitse ainakaan asusta ahdistua ja hävetä sitä jossain nurkassa! (Jätetään nyt huomiotta se seikka, että paljettibikineissä julkisella paikalla kekkalointi aiheuttaa ihan omanlaistaan ahdistusta...)

Totuuden nimissä on myönnettävä, että vähän siellä hyppypaikalla mietin, että ajattelevatko ihmiset, että miksi tuo nössö akka on laittanut tuollaisen viimeisen päälle uikkarin, kun ei se edes uskalla hypätä. (Uskalsinpas. Ja siksi, kun se oli hieno!)

Että on muuten rasittavaa, että sitä miettii mitä muut miettivät. Eihän sitä voi mistään tietää! Ehkä ne ajattelevat, että on muuten hieno uikkari. Tai sitten ne miettivät itseään, mikä on vielä todennäköisempää.

Joka tapauksessa, mahdollista kuviteltua tai oikeaakaan ankeuttajaa ei tässä asiassa kannata ajatella. Parasta vaan päälle, se todella auttaa!

***

Always overdress, at least when it comes to training clothes. Nice clothes make everything a little bit easier. And sometimes a little bit more glittering, too.

Kommentit (2)

tiippa
3/2 | 

Mä allekirjoitan tämän täysin :D siksi ostin viikonloppuna överi ihanat ja värikkäät treenitrikoot. Treeni oli aivan mahtava uusissa pöksyissä <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla