Teräsmeduusojen chatissa oli pari viestiä joukkuetoverilta:

Meitä pyydettiin osallistumaan soutukisaan. Mennäänkö? Osaatteko te soutaa?

Minä sanon aina kyllä, vastasin. Enkä tiedä, millä tavalla jälkimmäinen kysymys liittyy edelliseen.

Vasta sen jälkeen mietin. En todellakaan osaa soutaa, olipa kyseessä veneen soutaminen tai soutulaitteen, mistä on kyse näissä kisoissa. En ole koskaan soutanut vaadittua kilometriä, eikä minulla ollut mitään käsitystä kauanko siihen menisi. Puoli tuntia?

Asut Piruetti, saatu.

Alle neljä minuuttia on hyvä suoritus, kuulin. Jaahas. Kuulostaa kuvottavalta. Juuri sellaiselta, mikä ei todellakaan ole vahvuuksiani. Haluan paljon kaljaa ja todella päheän kisa-asun, sanoin.

Vaatimuksiini suostuttiin. Sitten huomasinkin jo sopineeni soututreenit sunnuntaiaamuksi. Kimaltavassa edustusasussa, totta kai.

Laitteeseen istahtaessani tajusin, että en todellakaan osaa soutaa. Tekniikka oli ihan mitä sattuu. Yritin korjata sitä joukkuetovereiden ohjeiden mukaisesti, mutta heikosti meni.

Sitten piti testata soutaa se kilsa. Kyllä muuten pelotti. En tiennyt yhtään mitä olin tekemässä, enkä tiennyt yhtään, mitä oli tulossa. Kävi ilmi, että ei se nyt niin paha ollut. Ei ilmeisestikään, koska tein sen kahdesti. Aikakaan ei ollut niin paha, mutta vaatii kyllä huomattavaa petraamista.

En kyllä edelleenkään tiedä, miksi oikein lähdin tähän mukaan. Sisäsoudun SM-kisat! Sisäsoudun. SM-kisat. A-P-U-A.

***

So I'm about to compete in a rowing competition. And not in just any rowing competition, but in the Finnish Championships of indoor rowing. I don't know how to row! I don't know why I'm doing this! I don't know how they even let us participate! And I don't know how to row!

Kommentit (2)

Sanna
3/2 | 

Hahaa:D

Salilla soudan etenkin nyt yläselkäongelmaisena sen kilsan aina alkulämmittelyksi, yleensä menee se neljä minsaa:) Soutaminen on kivempaa kuin crosstrainerilla tai kuntopyörällä lämmitteleminen ja juoksumattoa pelkään kuollakseni. Juoksen mieluummin ulkona.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Joo mäkin tykkään soutamisesta enemmän kuin noista muista, mutta en mä nyt ollut sillä kuin huvikseen vähän huitonut. Ja tehottomalla tekniikalla kaiken lisäksi :D

Juoksumatto on kyllä kirottu vehje!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012