Nyt kuuluu sanoa, että oon miettiny tätä pitkään ja blaa. Niin oonki, mut asiaan.

Läiskäisin palstani nimeksi Fitness Führer, joka on entisen työkaverini antama nimitys minulle. Kannan arvonimeä ylpeänä, vaikka totta puhuen en ole hirveän fitness, saati führer. Opiskeltuani saksaa (äsken Wikipediasta) sain selville, että führer tarkoittaa paitsi (mies-)johtajaa, myös opasta. Joka kuulostaa aika kivalta. Ehkä haluankin olla edes pikkuisen führer!

Oikeastaan haluan olla pikkuisen kaikkea. Joitain asioita tosin haluan olla vain teoriatasolla, sillä en pistä nakkia ristiin niiden eteen. Haluaisin esim. herätä jonakin aamuna ja olla ihka oikea latinisti. Olen kerran nähnyt unta latinaksi (sic!!!), joten ei kai se mahdotonta ole?

Toisten asioiden eteen taas haluan tehdä töitä. Vaikka en ole ainoastaan pohjimmiltani vaan ihan pinnaltakin laiska. Vaikka se on vaikeaa. Hidasta. Väsyttävää. Aikaa vievää. Kivuliasta. Ihanaa.

Noista jälkimmäisistä asioista aion kirjoittaa. Haluan juosta kovempaa ja pidemmälle. Ja uida ja pyöräillä. Järjettömiä matkoja. Haluan olla vahvempi ja notkeampi. Haluan tehdä asioita, joita en luullut uskaltavani ja joihin en uskonut pystyväni.

Enkä ole uskonut pystyväni juuri mihinkään tai uskaltavani juuri mitään. Kaikki nämä uskomukset ovat toistaikseksi osoittautuneet vääriksi. 

Ehkä tosiaan haluaisin olla pikkuisen fitness führer. Sellainen, joka innostaa ja rohkaisee. Koska jos minä pystyn, niin pystyt sinäkin. Tule mukaan!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012