Vanhat lukijani tietävätkin, että olen musikaalihullu. Halusin ehdottomasti palata Tukholman puolikkaalta Silja Serenadella, jotta pääsisin näkemään laivalla kuluvan kuun loppuun pyörivän Famen. Symphonylla esitetään Saturday Night Feveriä, jonka näin jo aiemmin pressinäytöksessä.

Mokkahameen ostin Beyond Retrosta.

Ramppaan Helsinki-Tukholma-väliä melko tiuhaan, ja lähes aina laivalla. Siksi arvostan todella paljon kaikkia erikoisvirityksiä, mitä sinne matkan ratoksi keksitään. Viime kesänä Siljalla oli valikoimissaan joogaristeilyt, mikä oli huippukonsepti.

Nämä musikaalitkin ovat mielestäni mahtava idea! Molemmat olivat hienosti toteutettuja pienelle lavalle, ja lavastuksella muutettiin tunnelmaa ja tiloja tosi näppärästi. Esiintyjät on valittu tosi isosta joukosta, ja varsin hyviähän he olivatkin.

Kannella pitää toki ottaa selfie.

Laivan yökerhon lava ei tietenkään ole sama juttu kuin iso teatteri, mutta kivaa ekstraa nämä esitykset risteilyyn tuovat. Itse tykkäsin enemmän Famesta, tykkään siitä noin ylipäätäänkin enemmän tapahtumaympäristön ja tarinan takia.

Musikaali sisältyy risteilyn hintaan, mutta tulee varata etukäteen. Parhaille paikoille päästäkseen täytyy ostaa juotavaa ja naposteltavaa. Itse olin "huonommalla paikalla", mutta sieltäkin näki hyvin, ainakin kun sali oli melko tyhjä. Saturday Night Feverissä eturivi ei välttämättä ole se paras paikka - ainakaan ihmiselle joka ahdistuu näyttelijän ottaessa kontaktia!

Sekä kuvata merta!

Tosi mukavaa koko hommassa oli myös se, että musikaalin pyöriessä tällainen yksinmatkustava täti-ihminen saattoi istua kaikeissa rauhassa laivan yökerhossa tuopposta siemaillen. Ilman tällaista viitekehystä tuntuu pöljältä mennä yksinään laivan diskoon istuskelemaan. (Eipä sillä, että suurin riski taitaa olla villiintyä tanssimaan eläkeläisrouvien kanssa Anita Hirvosen keikalla. Terkkuja vaan "Stadin gimmoille", otetaan joskus uusiksi!)

Fame ja Saturday Night Fever -musikaaleja esitetään Siljan laivoilla siis vielä kotvan, toukokuun loppuun asti. Esityskielenä on englanti, mikä kannattaa ottaa huomioon. Musikaalit kestävät 1,5 tuntia ja sopivat yli 12-vuotiaille.

Kuvia esitysten meiningistä, lisätietoa produktioista ja mielenkiintoista juttua niiden valmisteluista löytyy Silja Linen sivuilta.

Buffetissa keskityin jälkiruokiin. Tässä ei todellakaan ole kaikki. Siellä oli nimittäin pehmiskone!

Jos nyt harmittaa, että et ehdi risteilemään tämän kuun aikana, vihjaistakoon, että myös syksyllä on luvassa Siljan laivoille sellainen esityskonsepti, joka on myös ihan pakko nähdä...

Silja Line tarjosi matkani Tukholmasta Helsinkiin.

***

I travel lot from Helsinki to Stockholm and vice versa. I'm always very happy if there's some interesting shows or programs to watch onboard. Silja Line presents Fame and Saturday Night Fever -musicals 'till end of May. I liked both a lot. I also heard that they'll have a show as interesting coming up next fall...

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla