Aiemmin ei ole tullut paljoa katsottua telkkua, mutta kun tuli Yle-vero, niin täytyyhän sitä saada rahalle vastinetta ja hommattiin toosa. Tai jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin se hankittiin jo vuosi sitten kahdella eurolla Huuto.netistä ensin kisatelkkariksi jääkiekon (?) MM-kisoja (??) varten, sitten kisatelkkarius venytettiin koskemaan myös Euroviisuja ja vielä kesän Olympialaisia. Ja tuossahan se romuläjä edelleen nököttää, vaikka tasaisin väliajoin huudan, että nyt tuo toosa ulos täältä.

Nykyisin tosin huutelen hiljempaa ja harvemmin. Sieltä nimittäin tuleekin aika kivaa ohjelmaa, kuten Selviytyjät. Kuulemma tämä kotimainen versio on ihan ankea verrattuna ulkomaalaiseen esikuvaansa, mutta minua se viihdyttää. Omassa treenaamisessa kun on sellainen pieni sivujuonne, että sitä tekee myös pärjätäkseen mahdollisesti äärettömän epätodennäköisesti vastaan tulevissa selvitytymistilanteissa. Kun ei näitä tilanteita Helsingissä ihan koko ajan kuitenkaan tielle osu, on kiva miettiä, miten itse missäkin Selviytyjien tehtävässä pärjäisi.

Valitettavasti aika huonosti. Mitään ällöä en söisi, enkä muutenkaan olisi vahvoilla siellä metässä kaikkien öllisköttiäisten keskellä. Uinti- ja sukellustehtävät - ei, ei (mutta innostivat taas vähän treenaamaan). Ai tuossa pitää juosta, mutta räjähtävää nopeutta, ei tulisi mitään. Jousiammuntaa, hei tuota olen kokeillut...viisitoista vuotta sitten. Olisipa kuitenkin kiva päästä yrittämään vastaavaa! Eli jos joku järjestää prinsessa-Selviytyjät, jossa on kivoja fyysisiä tehtäviä, joissa ei hiukset kastu, ja jossa tarjoilukupujen alta paljastuu ahmittavaksi ainoastaan kakkua, ja jossa asutaan kyllä trooppisella saarella mutta tasokkaassa hotellissa, niin olen salamana mukana!

Tällä viikolla 11.4. näyttäisi alkavan myös lupaavan kuuloinen Viidakon tähtöset -ohjelma. Kyseessä on toinen tuotantokausi, ja kun ensimmäinen on näkemättä, en ihan tarkalleen tiedä, mitä on luvassa. Ilmeisesti siis minulle (ja myös Kuplia-palstan seurapiiritoimittajalle!) täysin tuntemattomat tähtöset hhmm tuota...seikkailevat viidakossa? Toivon kovasti, että "seikkailu" tarkoittaa treenihenkisiä tehtäviä, jotta pääsen taas vertailemaan.

Minä haluaisin olla tuossa pinkissä tiimissä, kun nillä on kivemmat kuteet ja parempi poseeraus. Kuva Subin sivuilta.

Tällä kertaa se taitaa olla hiukan helpompaa, sillä Subin sivuilla kerrotaan, että mukana on esimerkiksi kilpailija, joka "pelkää kaikkea". I feel you, sis.

Leinan [Ogihara] lähtökohdat eivät olleet helpot viidakossa selviytymiseen, sillä hänen mukaansa pelottavinta oli kaikki.

– Pelkään ihan kaikkea, joten jännitin tehtäviä joka päivä. Pelkään pimeää, korkeita paikkoja, ötököitä, eläimiä, Leina luettelee.

Mikä sitten sai naisen lähtemään viidakkoon?

– Voiton tahto, halusin ylittää itseni. Ihminen pystyy tekemään ihmeellisiä asioita, kun vain haluaa.

Siinä on asenne kohdillaan!

 

(Itsehän pelkään esimerkiksi putkia, vettä, vettä edelleen ja vähän treenaamistakin.)

***

I've lately found myself enjoying watching The Survivor of Finland. I'll probably also  like "Starlets in the Jungle", a TV-show about to air this week. One of the starlets went to the jungle despite of "being scared of everything". I have to admire her attitude since I also am scared of everything.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012