Oululainen tankotanssiohjaaja Carmen Kekki on tehnyt opinnäytetyön suomalaisesta tankotanssista otsikolla Tangon taikaa: Tankotanssikulttuurin kehitys Suomessa. En ehtinyt itse edes vilkaista, mutta vaikuttaa todella kiintoisalta (ja siksi piti heti tulla kertomaan teille)! Kekki kirjoittaa tiivistelmässä: Opinnäytetyöni tavoite on selvittää, kuinka tankotanssi on lajina kehittynyt niistä ajoista, kun se rantautui Suomeen ensimmäisen kerran. Työni tarkoitus on myös tarkastella muutoksia, joita laji on kokenut tässä lyhyessä ajassa, ja tutkia mitä kaikkea maamme tankotanssikulttuuri sisältää. Päämotiivina laajan perustutkimuksen tekoon oli lajin kirjallisen tietoperustan luominen.

Lukemaan pääsee täällä.

P.S. Tämähän olisi ollut sellainen kiva FB-postausaihe. Olen tehnyt itselleni nyt ylitsepääsemättömän probleeman siitä, että en löydä kohtaa, jossa luotu sivu voitaisiin luokitella alaotsikolla henkilökohtainen blogi. Jos joku osaa neuvoa, niin eipä aikaakaan kun olen siellä! Ehkä.

P.P.S. Luvassa Fitness Führerin ihkaeka ARVONTA! Pian! Jihuu!

***

Finnish pole dance instructor Carmen Kekki wrote her thesis about pole dance culture in Finland. Can't wait to read!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012