Kun näitä muodonmuutosjuttuja on vähän joka treeniblogissa, niin osallistun sitten minäkin. Tässä huimat ennen- ja jälkeen-kuvani, olkaatten hyvät!

Ensin edestä:

Ennen oli ennen, nyt on nytten.

Ja sitten sivusta:

Mutta ehkä ennen onkin nytten?

Aika hieno muutos vaikka itse sanonkin! Koska kiinnostavinta näissä muodonmuutosjutuissa on se, että miten se on tehty, ja kauanko meni aikaa, kerron toki.

Kuvien ottohetkien välillä on noin viisi minuuttia. Ja itse toteutus: kävin pissalla (hahaa todellakin), vaihdoin sortsit vyötäröltä löysempään malliin, ja muutin sekä asennon että kuvakulman. Tsädäm! Kuvia ei ole kroppani osalta käsitelty mitenkään. Jälkeen-kuvien värisävyä on muutettu hieman lämpimämmäksi, mikä vaikuttaa ihoni sävyyn (ja totuutena pidetään, että kalvakka hipiä vaikuttaa fläsämmältä).

Kuvaushetki sijoittuu maratontankkauksen ja sen jälkeisen täysin liikunnattoman mutta yli oman tarpeen mässytetyn viikon päätteeksi, mikä saattoi hiukan helpottaa vaikutelman luomista ensimmäisessä kuvassa. Jälkeen kuvaan olisi saanut vielä vakuuttavamman eron, jos olisin pari päivää syönyt vähemmän hiilareita ja käynyt salilla hakemassa lihaksiin pumpin. Mutku en jaksanut, ja kaipa tälläkin tuloksella kelpaisi johonkin paikallinen äiti kertoo yllättävän laihdutusniksin joka on suututtanut lääkärit -humpuukimainokseen.

Myös kuvien otossa olisi voinut hifistellä enemmän, vaikutusta tietysti tehostaisi jos valot sun muut olisivat kohdillaan. Puhumattakaan nyt siitä, millaisen eron saisi aikaan hienovaraisella photoshoppauksella. Vähemmän hienovarainenkin saattaa jäädä katsojalta huomaamatta, vai pistikö silmääsi että osassa kuvista on kankeasti retusoitu vessapaperiteline pois ja osasta ei?

Tällaisia ennen- ja jälkeen-kuvia käytetään erityisesti noissa jo mainituissa höpöhöpö-laihdutusmainoksissa (ja myös niiden hiukan asiallisemmissa versioissa). Jos et ennen tiennyt, että ovat mokomat täyttä humpuukia, niin tämän jälkeen voit ainakin suhtautua kriittisemmin kyseiseen kuvamateriaaliin.

Lisäksi tänä sosiaalisen median aikakautena silmillemme lävähtää kuvia kuumista kropista monta kertaa päivässä, ja iso osa niistä "vertaisiltamme", eli muilta taviksilta. Selviämme ehkä fotaroitujen julkkisten kanssa, mutta kaikki nämä perusmirkut voivat aiheuttaa enemmän ahdistusta. On toki totta, että keskuudessamme kävelee luonnossakin tosi hehkeitä tapauksia, ja sen asian kanssa on vain elettävä vaikka itse näyttäisi perunalta. Silti on hyvä muistaa että ne somessa jaetut kuvat eivät ehkä ole koko totuus. Tai sitten pitää ajatella, että totuudella on monta puolta, sillä kyllähän molemmissa kuvissa on kiistatta minä!

Tälläkin pikahuitaisullani tullee asia selväksi, mutta lisähavainnollistusta saa esimerkiksi tästä videosta...

...tästä postauksesta (jossa idea on toteutettu hiukkasen enemmällä vaivannäöllä) ja tästä tekstistä.

Mikäli tästä haluaa vielä jotain käytännön vinkkejä vetäistä, niin ne ovat ne samat mitä äitisi aikoinaan antoi: Muista hyvä ryhti, pidä oikean kokoisia vaatteita ja käy vessassa ennen kuin lähdet ulos.

P.S. Jos toppi kiinnostaa, niin se on Roosa nauha -tuote, jonka saat esmes tämän linkin kautta (normaali linkki, kassaani ei kilahda mitään jos klikkaat). Jokaisesta topista lahjoitetaan 0,30 € Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan.

***

Before and after pictures can be fake. I made mine in five minutes. More smoke & mirrors via links above.

Kommentit (16)

miakuusisto
17/16 | 

:D heh, hienosti toteutettu !!!!

miakuusisto
18/16 | 

psst.. ai nii.. piti kysyy että onko noi liivit oikeesti hyvät ? siis tukeeko tukevasti ? kävin kurkkaas ja ihan sikahalvat !!

Sanph
19/16 | 

Itse harrastan samanlaista ennen ja jälkeen -poseerausta aamuisin. Hahah. "Tältä mä näytän sit puolen vuoden päästä..." Joo joo, en näytäkään! Ihan samanlainen olen kuin puoli vuotta sitten... -.-

A. Sinivaara
20/16 | 

:D

Okei, kyllähän mäkin olen vähän "tehostanut totuutta" näissä mun ennen- / jälkeen-kuvissa. Toki niiden oton välillä oli oikeastikin se parisenkymmentä viikkoa ja aika monta kiloa, mutta korkokengät, kivempi asu, meikit, laitettu tukka ja tekorusketus kyllä tehosti vaikutelmaa muuttuneesta ulkonäöstä aika tavalla, varsinkin kun ennen-kuva on otettu lenkin jälkeen, hikisenä ja äklönä :D Ensi kerralla ennen-kuvaa ottaessa pitää muistaa vielä syödä massu ihan turvoksiin niin on sitten helpompi päästä näkyviin tuloksiin eikä tarvitse kahtakymmentä viikkoa dieetata.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
22/16 | 

Joo kummasti vaikuttaa miten kuvan ottaa. Kyllä tämä vähän yllätti miten paljon eroa saa tehtyä ihan samanakin päivänä otettuihin kuviin. Eka ajattelin tosiaan odottaa että vapaaviikon mässäys on laskeutunut ja pumpata ennen kuvaa, mutta kokeilin sitten miten se onnistuu välittömästi niin en enää jaksanut :D

Seuraaviin ennen-kuviin sitten kaikki niksit käyttöön! Puristavat vaatteet oli ihan huippuidea :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
23/16 | 

Musta riippuu vähän koosta, mulla on M ja kun ei näihin hirveästi fyllinkiä ole, niin voisi olla napakammatkin. Ja pääasiassa suosittelisin aika kevyeen liikuntaan, juoksemiseen esimerkiksi tarvitsee tukevammat. Enemmän ehkä tosiaan treenitoppi kuin urheiluliivit kyseessä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
25/16 | 

Mua jaksaa aina huvittaa toi mun "raskausmaha", esmes jos syön paljon niin siitä tulee tuollainen viidennen kuun pallo :D Niin tai jos en hetkeen käy vessassa :P

Lotta Katariina
26/16 | 

Mulla on kans sama, että syömisen jälkeen voi hyvinkin olla sellainen "kohta poksahtaa" -maha :D 

Mindy J
28/16 | 

Hyvä! Kuvakulmalla ja vaatetuksella on tosi iso vaikutus + tietty kropan asennolla.

Mindeka
29/16 | 

Ha! Mä epäilin jo ekan kuvan kohdalla huijausta, koska kiinnitin huomiota tuohon läsähtäneeseen ryhtiin :D 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
30/16 | 

Hahaa :D Mitä huijausta toi nyt muka on, kyllä mä näytän tolta(kin), kuva todistaa!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
31/16 | 

Yllättävän suuri vaikutus tosiaan! Sitten vielä kun osaisi opetella imartelevat asennot ja asettua kuvaan aina jotenkin sillä tavalla :D

Mindeka
32/16 | 

No, totuuden vääristelyä. Manipulointia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012