Yhteistyössä Tupla+

Tulevaisuudesta nimittäin! Haaveilin joskus vuosia sitten, että juoksumatolla juostessa pääsisi katselemaan kiinnostavia maisemia ruudulta. Se on niin tylsä vehje, ja maisemat on juoksemisen parhaita puolia. Aina kun ei kuitenkaan ole sellainen sää, että viitsisi juosta ulkona. Mutta sitä en osannut kuvitella, että virtuaaliset maailmat voisivat olla treenin koko idea, eivätkä pelkästään keino vältellä tylsyyttä.

Pääsin äskettäin Tupla+ -patukoiden tilaisuudessa katsomaan, millaista tulevaisuuden treeni voisi olla. Juoksumatto, jolla pääsee katselemaan haluamiaan maisemia, on jo olemassa. Voit valita paratiisirannan tai Pohjois-Suomen, mutta ympärilläsi kolisevat edelleen painot, kanssatreenaajien hiki haisee ja maisema on keinotekoisen oloinen. Mutta tulevaisuus on ihan kohta täällä...

Kuinka usein olet toivonut, että pääsisit mukaan elokuvan tarinaan tai edes käymään sen maailmassa? Itse haaveilen siitä useinkin, varmaan useammin kuin olisi terveellistä! Odotus on ohi, kunhan virtuaalilasit tulevat kunnolla treenikäyttöön.

Tuo toppi osui päälle ihan sattumalta!

Eikä tässä oikein malttaisi odotella, sen verran hienoja mahdollisuuksia lasit tarjoavat! Niillä näkee siis eteen, taakse ja sivuille, ihan kuin olisi itse paikan päällä. Me poljimme muka kuntopyörällä, mutta eihän se ollut kuntopyörä vaan Reyn speeder, jolla pääsi ajamaan Jakkun maisemissa! Jo lyhyt näytepätkä oli ihan mieletön kokemus, olin ihan jipoissani, kuten yläkuvasta näkee. (Siitä myös otsikko: olisin mieluusti jäänyt Star Wars -maisemiin pidemmäksikin aikaa jos en lopullisesti!)

Todellakin tekisin virtuaalitreenejä ihan hulluna jos niitä olisi jo tarjolla. Ja uskon, että siten treenaisi myös moni sellainen, jota ei liikunta ylipäänsä, saati ankea kuntopyöräajelu innosta. Uskon, että kun virtuaalitehostettu liikkuminen yleistyy, se tulee olemaan pelimäistä tai ainakin tarinallista. Samanlainen näkemys on myös Tuplalla, jonka uudessa mainosvideossa nähdään, millaista tulevaisuuden treeni voisi olla:

Hauskaa, että tulevaisuustreenissä innoitusta haetaan sieltä, mistä sitä alunperin historian hämärissä saatiin: jahtaamisesta ja pakenemisesta. Ehkä sen aikaansaama jännitys ja innostus on meissä sisäänrakennettuna.

Muissa maailmoissa treenattuamme pääsimme myös maistamaan Tupla+ -patukoita. Jonkin aikaa markkinoilla olleen proteiinipatukan lisäksi valikoimassa on nyt myös energiapatukka, joka on rakenteeltaan rouskuvampi. Maku on molemmissa tämän tuoteryhmän parhaimmistoa, ja mukaan nappaamani hervoton kasa patukoita hupeni nopeasti. Patukoita maistelivat myös lasteni voimistelukaverit, ja kehuja tuli sieltäkin.

Proteiinipatukassa on 17 g proteiinia. Maku on hyvä, joten sokeriakin on aika paljon, mutta eipä tässä niin vielä niin pitkällä tulevaisuudessa olla, että syötäisiin pelkkiä patukoita eikä ruokaa!

 

Postaus on tehty yhteistyössä Tupla+ kanssa.

***

What will training be like with VR-technology? Tupla+ offered us a taster and it was mouthwatering. Instead of boring gym, imagine driving Rey's speeder in a galaxy far, far away...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla