Nyt muuten jännittää.

Tämä.

***

I'll run my first half marathon tomorrow - as a pacemaker that is. I'm so nervous!

Kommentit (8)

Mindeka
9/8 | 

Voi että, olisin juossut niin kovin mielelläni ekan puolikkaan sinun kintereilläsi! Pyh.

Ensi vuonna parempi tuuri, kenties.

rookie
10/8 | 

Tää niin ilahduttaa mua! Olen ensikertalainen, ja tää sun blogi on tsempannut mua tosi paljon juoksuharrastuksessa :) nyt kun näin tän, niin ympyrä jotenkin sulkeutuu ja tuli turvallinen olo! Toisaalta haluisin tähdätä 2h20min aikaan, mut saa nähdä!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/8 | 

Joo, aion ehdottomasti jatkaa jänistelyä, se oli niin kivaa! Toivottavasti tulet pian kuntoon ja pystyt jatkamaan taas :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/8 | 

Tosi kiva kuulla! Mitä aikaa lähdit juoksemaan ja nähtiinköhän me eilen? Ja miten meni?

Mindeka
13/8 | 

Mitä kautta muuten pääsit jänikseksi? Olisi kiva kuulla, onko sellaiseen tunkua (vai puutetta), eli voinko luottaa siihen, että jos ilmoittaudun ensi vuonna, pääsenkö juoksemaan kintereilläsi ;)

Ja kiitos, kyllä tästä vielä noustaan.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/8 | 

Tunnen järjestäjänä toimivan Runner's High -juoksukoulun tyypit, ja kun he kyselivät vapaaehtoisia jäniksiä niin vastasin että voisin tulla. Ei tässä ainakaan tuntunut hirveä tunku olevan, en sitten tiedä miten paljon on yleensä.

Kyllä mä koitan tonne änkeä ensi vuonnakin, voithan sä laittaa sinne organisaatiolle viestiä, että haluat ehdottomasti mut jänikseksi tai muuten et tuu ;D

Mindeka
15/8 | 

Joo, hyvä idea!
"Ilmoittaudun yhdellä ehdolla..."

rookie
16/8 | 

Tosi kivasti meni :) Lähdössä jäin jotenkin teistä vähän jälkeen, mutta sain kiinni Pasilassa ja Arabianrannassa ohitin! Aikaa meni lopulta reilu 2h 20min :) Ogeliin asti juoksu oli mukavaa, mutta sitten alkoivat ne mäet ja laskut. Pasilan aseman mäessä meinasin hyytyä. Mut vikat kolme kilsaa vedin kovaa ja ohittelin porukkaa Töölönlahdella ;) kaiken kaikkiaan oon älyttömän ylpee itestäni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012