Vähän ei-treeniaiheisempi postaus tähän väliin. Olethan huomannut, että Lily & Trendi etsivät vuonna 2013 aloittanutta blogitulokasta? Voit ehdottaa omaa suosikkiasi 31.1. asti täällä. Ohjeissa kerrotaan, että

Blogiehdotuksista kootaan Newcomer-kategorian ehdokkaat. Blogimaailmaan perehtynyt, muodin ja kauneuden taitajista koostuva gaalatuomaristo valitsee ehdokkaista Newcomer-kategorian voittajan kevään upeassa gaalassa.

Tuomaristossa nähdään tänä vuonna muun muassa musiikkimaailman tyylitaituri Sini Sabotage, muotivaikuttaja ja stylisti Minttu Vesala sekä blogimaailman suunnannäyttäjä Sandra Hagelstam.

Vuonna 2013 Newcomer-blogina palkittiin Puutalobaby.

Itse olen harmillisen huono lukemaan 1.) blogeja ylipäätään, koska tunnun niin harvoin löytävän mitään oikeasti innostavaa, 2.) Lilyn ulkopuolisia blogeja. Lisäksi olen hieman skeptinen sen suhteen, voiko näissä äänestyksissä pärjätä muut kuin hyvin tietynlaiset, yhdestä muotista olevat blogit? No toisaalta, Puutalobaby on aika erilainen kuin perus-muotiblogi...

Tältä pohjalta mietin, mitä itse ehdottaisin. Muutama kiva blogi on ehtinyt aloittaa jo aiemmin kuin 2012, mikä esti myös sen, että olisin voinut ehdottaa itseäni, pöh ja nyyh. En tiedä, voiko sama ihminen ehdottaa useampaa, mutta tässä nyt kuitenkin kaksi hyvää vaihtoehtoa:

Pink Bubble

kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää bloggaamisesta. Mukana on niin spekulaatiota blogijuoruista, käytännön ohjeita toimivan ja kiinnostavan blogin luomiseksi kuin tarpeellista koodinpätkääkin. Blogi on paitsi asiantunteva ja kiinnostava, myös hyvin kirjoitettu.

Parempia polkuja

on treeniblogi, mutta sellainen, josta puuttuvat dieettiruokavaliojutut grammoineen ja kanafilekuvineen, pullistelevat selfiet ja ylipäätään kaikenlainen esittäminen. Tiinuska "pyrkii parempien elintapojen kautta puolimaratonille", ja kirjoittaa samalla myös matkajuttuja sekä pohdiskelevia postauksia motivaatiosta ja hyvinvoinnista. Motivaatiosta, joka on välillä kadoksissa, ja hyvinvoinnista jonka saavuttaminen ei aina ole niin helppoa. Ennen kaikkea tämä blogi on siis aito.

Suosittelen tutustumaan molempiin!

Vinkkaa mieluusti myös kommenttikentässä blogeja, joita itse äänestäisit tai joita suosittelet luettavaksi (aloitusvuodesta ja aihepiiristä riippumatta).

***

Trendi & Lily are looking for the Newcomer among Finnish blogs. Cast your vote here http://www.lily.fi/newcomer.

Kommentit (4)

Kristaliina
5/4 | 

Uuuu, tuo Pink Bubble vaikuttaa tosi kiinnostavalta - kiitos vinkistä, klikkasin heti omaan suosikkikansiooni :)

Tiina / Parempia polkuja
6/4 | 

Mikä suuri kunnia saada tällainen maininta pienelle blogilleni. Olen suorastaan hämilläni ja kiitän sinua lämpimästi sanoistasi! Erityisen mukavalta tuntuu saada tällainen tunnustus juuri sinulta; bloggaajalta, jonka arvotan aikalailla kärkipäähän täällä suomalaisten "treeniblogien" maailmassa. Kiitos <3 Ps. Pitäisikö meidän jatkaa meidän punnerrushaastetta, mutta ottaa alkuun vähän maltillisempi tavoite, esim. 50? ;)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/4 | 

Kiva että ilahdutti :) Musta on hyvä, että blogimaailmassa on moniäänisyyttä ja sun blogi on virkistävästi erilainen kuin monet muut treeniblogit, ja siitä näkee että teet sitä antaumuksella.

Totta kai sitä pitäisi ihmisen punnertaa ihan sikana! Mä olen kyllä hieman lannistunut siitä, että lusmusti jätin sen haasteen kesken ja vielä niin pian -_- Ehkä sitä voisi kohtapuoliin yrittää uudestaan, ja 50 on hyvä tavoite. Mutta tarvitsen vielä vähän aikaa, että pääsen itsestäni yli :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012