Aina kun haen vanhempaa lasta voimistelutreeneistä Kisahallista, jään vähän kyttäilemään cheerleadereita. Onneksi lapseni ovat myös kiinnostuneita heistä, enkä ole mies. Muuten mut varmaan ajettaisiin pois sieltä.

Ne cheerleaderit tekee tosi siistejä temppuja ja vaikuttaa tosi tervehenkisiltä ja reippailta, sellaiseen blondiin jenkkihymytyyliin, hiusten väristä riippumatta. Tokihan cheerleadereissä on myös ihastuttavaa joukkokohtaus-fiilistä, mikä vetoaa kaltaiseeni musikaalihulluun.

Kuvassa ei, yllättävää kyllä, ole minä. Kuva on täältä.

Koska kaikkea siistiä, kivaa ja liikunnallista pitäisi päästä itse koittamaan, niin mietin, että järjestetäänköhän missään cheerleadingia aikuisille? Tai siis järjestetäänkö sitä kohti keski-ikää hiipiville, rytmitajuttomille jäykkiksille, jotka eivät kehtaa huudella GO WHITES! GO BLUES! TONIGHT! tai sen puoleen mitään muutakaan?

On mulla lyhkäiset sortsit. Ja ponnari. Hymykin löytyy, ainakin siihen asti kunnes se hyytyy. LET'S GO!

MUOKATTU 27.10. 16.30 Mieletöntä! Helsinki Athletics Cheerleaders -seurassa on aikuisryhmä. Eikä mikä tahansa aikuisryhmä, vaan ryhmä nimeltä Elephants! Uskaltaisikohan tuonne soittaa ja kysyä, josko pääsisi mukaan. Uutta harratusta tekisi mieli ja joudun töiden takia jättämään väliin telinevoimistelun, missä piti tänä syksynä aloittaa.

Cheerleaders, who doesn't love them! Perky ponytails, american smiles, fit physiques...I could use some of that charm too. As I am almost middle-aged and ungraceful, with no sense of rythm, being a cheerleader might be a dream out of reach. Or not, take a look of this lovely team, which is with a delightful self-irony called Elephants!

Kommentit (3)

Ninan verkkareissa
4/3 | 

Telinevoimistelijanatsi sisälläni kavahtaa noita cheerleadereiden eli cheeppareitten hommia. Temput tehdään usein teknisesti ihan päin v&&"a ja tosi vaarallisesti. Ehkä aikuisryhmissä on eri meininki? Mä käyn nykyään Taitoliikuntakeskuksella, siellä on aikuisille paljon kivoja ryhmiä kanssa.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Heh, et oo ainoa, lapsen telinevoimisteluvalmentaja huomasi, kun kytättiin tossa ja katsoi "cheeppareita" tosi paheksuvasti ja pyöritti päätään :D

Tohon Taitoliikuntakeskukseen on pitänytkin tutustua kanssa! Sitä on niin paljon kaikkea kivaa, mitä haluaisin päästä koittamaan!

Vierailija
6/3 | 

justjoo ! on kyllä ihan väärää tietoa cheerleadingistä "Ninan verkkareissa" ! Meidän ryhmässä kaikki tehdään todella turvallisesti ja stunttien vieressä on spottaajia, että jos putoaa niin sääntö on että nousija ei maahan koske ! ottakaa ensin selvää ennen ku tuutte päätänne aukoon lajista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012