Täytyy nyt minunkin tehdä tällainen pieni Olin blogigaalassa -leuhotuspostaus.

Tämä huippulaadukas vessaräpsy on ainoa otos, joka minulla on. Silmät auki ja kaikkea. Ei ehkä sittenkään olisi pitänyt sluibata valokuvausseinän ohi.

Oli kivat bileet, ja PTB:n Newcomer-voitto oli näin Lilyläisenä oikein ilahduttava, ja meni kyllä oikeaan osoitteeseen. Sekä tietysti KMR:n (coolisti heittelen näitä lyhennyksiä tässä) myös! (Lue merijuttu, se on ihana.)

Ja kun muualla vilautetaan asuja ja mulla ei ole asukuvaa, niin kerrottakoon, että mulla oli teemaani sopivasti kädessä juoksuhanskat. Jätin ne narikkaan tosin.

Sitä tässä vain mietin, että Aussie Blog Awardseista puuttuu kategoria. Missä, oi missä olivat treeniblogit?

En tiedä oliko niitä jemmautuneena muihin kategorioihin, esmes lifestyleen, mutta kyllähän nyt paras treeniblogi pitäisi ehdottomasti valita! Mjoojoo ei ehkä voi olla omaa sarjaa jokaikiselle blogigenrelle, mutta silti.

P.S. Jos sinulla on kiva treeniblogi tai luet sellaista, kerro minullekin. Ninan Suomen parhaat treeniblogit -listalla olevat aika pitkälti jo tiedänkin (jos sinä et, niin käy kurkkaamassa!).

P.P.S. Meinaan toteuttaa FF:n ulkonäköuudistuksen. Ideani on siis todellakin aivan mahtis, laitan vihjaavan kuvan, arvaatko?

Siitähän se riemu repeää kun yritän könöttää johonkin kuvauksellisiin asentoihin. Kuvaajakin suorastaan ratkeaa innosta. Ans kattoo ny mitä tästä tulee. Kuvan otin täältä.

P.P.P.S. Älä hämäänny päätähuimaavasta päivitystahdista vaan huomaa myös aiemmin tänään ilmestyneet juttuni treenilomailusta Tallinnassa sekä fitness-ihanteen ongelmista. Huomenna juoksen Espooseen ja ahmin brownieita, joten mikäli ei kotvaan kuulu, jompikumpi koitui kohtalokseni.

***

I was at Aussie Blog Awards and had fun. Just wondering why there's no category for training blogs?

I'm also planning for some visual update for Fitness Führer. Guess what's my inspiration (hint: look at the picture)?

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012