Tulevana viikonloppuna Helsingin Kulttuuritalolla pidetään Tanssimessut: todellinen tanssin supertapahtuma, jossa ohjelmassa on muun muassa street- ja showtanssin SM-karsinnat sekä latino show SM-kisat. Tämän lisäksi uusitun Kultsan tiloissa voi jorata Stadin suurimmalla dancehall-tunnilla, shoppailla tanssitarvikkeita ja vaatteita sekä seurata upeita esityksiä. Paikalla on tanssin huippunimiä, joten inspiroitumista on varmasti tarjolla. Uudet opit voi samantien pistää käyttöön illan La Fresita Salsa Fiesta -jatkobileissä.

Mieletöntä, eikö? Haluaisit mukaan, vai mitä? Kerro kommenttiboksissa mikä on suosikkitanssilajisi tai -tyylisi ja paljasta myös inhokkisi, jos sellainen löytyy, niin olet mukana kahden festaripassin arvonnassa. Festivaalipassi ajalle 16.-17.3 (27 €, ovelta 50 €) sisältää 2 päivää, 3 tanssitapahtumaa, 4 tanssituntia sekä jatkobileet. Tällainen on siis tarjolla sinulle ja kaverillesi!

Jos et ole lilyläinen, niin muista jättää myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy torstaina 14.3. klo 24.

Tällaista meno oli viime kerralla:

http://www.youtube.com/watch?v=kbivu2iOgUE&noredirect=1

Onnea arvontaan!Kulttuuritalon Tanssimessut 16.-17.3.
Tsekkaa Fb-tapahtumasta ja Sneakers.fi -blogista lisätietoja.

Aikataulu:Lauantai 16.3.Klo 10-19 Street SM Karsinta (finaalit klo 15-18)

Klo 19-20 Show Of The Year Oppilasryhmät

Klo 20-21 Show Of The Year Muodostelmat

Klo 21-01 Jatkobileet (La Fresquita Salsa Fiesta)Sunnuntai 17.3.Klo 10-18 Show SM Karsinta (finaalit 15.45)

Klo 18-20 Latino Show SMTanssikurssit:
La klo 15 Sieva Streetdance

La klo 21 Stadin suurin Salsa-tunti alkeetSu klo 16 Siéva Streetdance

Su klo 17 Stadin suurin Dancehall-tunti alkeet

Su klo 18 Dancehall jatkoKaikki tanssikurssit sisältyvät festivaalipassiin. Yksittäinen tanssitunti on 10e (+ sisäänpääsylippu)Tapahtuman järjestää Dance.fi. Yhteistyössä: Dance.fi Tanssikoulu, La Nieve Fresca, FDO, Sneakers.fi, Dandy, Suomen Tanssitarvike, Sauna Caliente, Salsa Studio jne.
Lippuja myy Tiketti.

***

It's super duper dance weekend coming up in Helsinki. Join the fun and win two passes to Dance fair at Kulttuuritalo 6.-17.3. Answer to the comment box: What is your favourite dance style and what you can't stand? Remember to leave your email address! Participate latest on 14.3.

Kommentit (7)

Liv
1/7 | 

Muhun nappaa street, baletti, jazz ja nykytanssi. Joo ja jive  on ihanan vauhdikkaan näköistä! :) 

.. Mistä mä en pidä, on disco. Siis oikeesti, jotenkin koomista :D

paivauniaika@mail.com

SiniSu
2/7 | 

Mun rakkauslajini on aina ja ikuisesti baletti, vaikka jossain vaiheessa elämää hairahduin myös jazzin ja hiphopin pariin. Ei vaan ole balettia voittanutta <3
ssini85@hotmail.com

Kaptenska
3/7 | 

Lapsena tanssin balettia, mutta en koskaan tykännyt esiintyä eikä kroppani olisi koskaan täyttänyt tanssin vaatimia ehtoja joten harrastus jäi. Lukion lopulla uskaltauduin aikuisbalettitunneille ja viikko toisensa jälkeen palasin tunneilta kotiin hymysuin. Sittemmin olen tutustunut myös afroon, joka sekin on aivan omanlaisensa liikekielen ansiosta ja takia aivan ihanaa. Nykytanssia ja lyrical jazz-meininkiä katson aina kaiholla, olisi ihanaa osata itsekin.

Inhokkilajeja ei kai ole, mitä nyt kansantanssit ovat ehkä jättäneet vähän traumoja ja street-lajien liikekieli on itselleni aika vierasta (tanssiessa, katson kyllä mielelläni).

Violaaa
4/7 | 

Suunnilleen kaikki tanssiminenhan on hauskaa. Streettiä mielelläni tulen katsomaan, salsaa en haluaisi kokeilla, ehkä mielekkäintä ihasteltavaa on nykytanssi ( jos nyt jotain mieltymyksiä pitää nimetä...)

t. Viola, koirankeksi@netti.fi

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/7 | 

Balettia, balettia, balettia....olen samaa mieltä :D Toistaiseksi teillä on tosi hyvät mahikset voittaa, kun on tullut näin vähän osallistujia :D

Charlotta
6/7 | 

Suosikki tanssilajini on ehdottomasti show. Se on niin monipuolista ja vaihtelevaa! Tykkään todella paljon itse tanssia, mutta on myös todella ihanaa katsoa muiden esityksiä! Erityisesti tykkään katsoa show, disco ja nykytanssiesityksiä. Olen harrastanut showtanssia nyt 5v ja jouduin lopettamaan sen ainakin toistaiseksi pääkaupunkiseudun kalliiden hintojen takia. Olisi ihana päästä taas tanssimaan, koska tanssiminen on ollut aina osa elämääni. Olen käynyt myös disco, baletti, contemporary balettti, jazz, contemporary jazz, lyrical, latino, reggeaton ja nykytanssi tunneilla. Streettiä en ole koskaan kunnolla kokeillut...mutta se ei ehkä ole niin lähellä sydäntä :)...mutta toki sitäkin kelpaa katsella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012