Ainakin alkuvuoden kiinnostavin uutuuskirja on mielestäni Jarno Härkösen ja Jukka Rajalan Kehonpainoharjoittelu  - Movement.

Odottelen kuumeisesti omaa kappalettani, joten en osaa vielä kertoa lukukokemuksestani. Kaverini Kalle on ehtinyt jo tutustua kirjaan, joten lainaan tässä hänen arviotaan siitä: Todella hyvä kehonpainoharjoittelukirja suomeksi. Pesee helposti suuren osan Amazonin valikoimasta. Keräsi heti ensilukemalla valtavan määrän post-it-lappuja. Kuulostaa hyvältä vai mitä!

Kirjan kustantaja Fitra kertoo:

Monipuolinen suomalaisten body weight training -ammattilaisten kirjoittama teos kehonpainoharjoittelusta - - Kirja on vahvasti visuaalinen ja liikepankkipainotteinen. Teoksessa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.

Monipuolisen urheilutaustan omaava Jukka Rajala on Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia liikunta-alan kouluttajia mm. kehonpainotreenin ja kahvakuulan osalta. Rajalan CompactFit-yrityksellä on myös oma sali Helsingissä.

Jarno Härkönen on virallistettu personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä luennoitsija. MM-tason karateka on kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja sekä toiminnallisen harjoittelun asiantuntija.

Joko kiinnostaa? Hienoa! Arvon nimittäin yhden Kehonpainoharjoittelu-kirjan. Voit voittaa sen omaksesi kommentoimalla tähän postaukseen, millaisia kehonpainoharjoittelutavoitteita sinulla on, tai kuuluvatko tällaiset liikkeet treeniohjelmaasi? Osallistumisaikaa on tiistaihin 24.3. klo 24.00 saakka! Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muistathan jättää sähköpostisoitteesi sille varattuun kenttään.

Mikäli kirja ei riitä, vaan haluat päästä testaamaan lajia ihan ohjatusti, suosittelen Jarno Härkösen pienryhmävalmennuksia ja teemapäiviä, joita tällä hetkellä järjestetään Helsingissä ja Espoossa. Osa kevään uusista ryhmistä on jo startannut, ja loput käynnistyvät tänään torstaina 19.3. ja huomenna perjantaina 20.3. Kuulemma kaikkiin kuitenkin ehtii vielä mukaan!

Onnea arvontaan!

Kommentit (92)

Kieppis
1/92 | 

Juurikin viime viikon kuulatreeneissä kiivettiin persus edellä seinälle ja siinä tuli mieleen, että hei mähän voisin vielä joku päivä oppia seisomaan käsillä. Toinen pitkäaikainen haave on leuanvedon saaminen ihan sinne loppuun asti ilman avustusta.

Skutti
2/92 | 

Arvonnassa mukana! Tavoitteena näin aluksi leuanveto, saada edes se yksi leuka vedettyä. :-)

Jolli
3/92 | 

Ehdottomasti mukana! Oma treeni koostuu lähes pelkästään kehon painolla tehtävistä liikkeistä ja kaipaisin lisää inspistä tekemiseen. Tavoitteena saada lihaksia ilman välineitä :)
-Jolli

NinaMaria
4/92 | 

Kiinnostaa! Ihan vain siksikin, että elämä on muuttunut kiireisemmäksi ja salille ehtii entistä harvemmin, niin olisi kiva saada vinkkejä siihen miten tehdä hyvä treeni kotona ilman mitään erityisiä välineitä. Muutenkin tykkään lueskella kaikkia hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä kirjoja.

ninamariatuulikki@gmail.com

LauraJTTTTT
5/92 | 

Mun kehonpainotavoite on oppia punnertamaan oikeaoppisesti jalat suorina, eli tekeen miesten punnerruksia. Nyt harjoittelen kaltevilla pinnoilla ja pikkuhiljaa lasken kaltevuutta, kun voimat ja taidot kasvaa :) Muitakin tavoitteita tietty on, mutta yks kerrallaan ;-) Tuossa kirjassa on varmasti paljon kaikkia tosi kivoja vinkkejä!

Suvi K.
6/92 | 

Mun ikuisuusprojekteina on saada käsilläseisonta sujumaan ja päästä leuanvedoissa eroon kuminauhoista. Tuo kirja varmaan auttaisi asiaa!

Zuleika
7/92 | 

Mukana arvonnassa! Treenaan kehonpainolla niin paljon kuin cross training -salin jumpissa treenataan. Tuttuja ovat punnerrukset, dipit, leuanvedot, erilaiset vatsalihakset sekä käsillä seisomiseen tähtäävät harjoitukset. Unelmana olisi käsillä seisomisen oppiminen ja ehkä jopa siitä punnertaminen. Kompastuskivenä on kuitenkin se, että olen ihan uskomattoman nössö! Leuanvetoja olisi kiva vetää enemmän kuin se kaksi. Lisäksi pistoolikyykky olisi mahtavaa oppia, mutta tällä hetkellä se ei ole liikkuvuuden (saatikka sitten voiman) takia mahdollista.

Kesällä lenkkeily lisääntyy ja jumppa vähenee, olisi siis hienoa saadajoku opas, josta saisi ideoita ja motivaatiota harjoitella kotona lenkkeilyn ohessa kehonpainolla.

anna-emma
8/92 | 

Ehdottomasti kiinnostaisi tämä kirja! Olen aivan tumpelo minkään kuntosalilaitteiden kanssa. Kuntosalillani on ollut tarjolla ohjastettuja kursseja body weight -treenauksesta, mutta ajan (ja ennenkaikkea oikeastaan rahan, olenhan palkattomassa harjoittelussa puurtava opiskelija) puutteen takia en ole pystynyt niille osallistumaan.

Olen nuorempana ollut vetreä tanssija, ja jopa hienoista lihaksikkuutta oli havaittavissa juuri tanssituntien lihaskunto-osuuksien ansiosta. Minua ei siis kiinnosta lihasmassan luominen perinteisiä painoja nostelemalla, vaan liikkeisiin ja itsensä haastamiseen perustuva harjoittelu. Koen, että ominta liikuntaa olisi juuri oman kehon painolla treenaus. Pilates ja jooga ovat olleet tähän mennessä ihan mukiinmeneviä lajeja, en vain oikein aina jaksa sitä vaadittavaa hiljentymistä ja rauhoittumista. 

Ennenkaikkea haluaisin löytää liikuntamuodon, joka ei vaadi liikaa laitteita ja säätöjä (ja rahaa), ja jonka avulla saisin hieman takaisin sitä vetreän lihaksikasta tanssityttöä, joka on kadonnut 5 vuoden opiskelijaelämän jälkeen :)

iitukka
9/92 | 

Kehonpainotreenit kuuluvat repertuaariini lähinnä siltä osin, kun niitä ryhmäjumpissa tehdään. Jos en ehdi joskus jumppaan, saatan kotona tehdä kehonpainoharjoitteita itse. Salihifistely ei innosta! Kokonaisvaltainen kehonhallinta sen sijaan kiinnostaa, eli oman kehon avulla tehtävät toiminnalliset liikkeet, jotka kehittävät koordinaatiota, tasapainoa, voimaa ja ylipäätään juuri sitä kehon hallintaa. Kiinnostavan kuuloinen kirja!

Mma
10/92 | 

Mukana arvonnassa, treenaan tällä hetkellä leuanvedot mielessä, vielä ei mene yhtäkään...

camillaaa
11/92 | 

Tällä hetkellä oman painon treenaamista tulee lähinnä salilla kun tekee vatsoja, mutta ottaisin oikein mielelläni lisä variaatioita salitreeniin mukaan!

MR
12/92 | 

Mulla on myös tavoiteena leuanveto, treenailen tällä hetkellä vielä kuminauhan kanssa. Lisäideat kelpaavat aina, joten olen mukana arvonnassa.

tiippa
13/92 | 

Kyllä kehonpainoharjoittelu kuuluu ihan jokaiseen salitreeniin itsellä. Kehonpainoharjoittelulla haen usein tuntumaa seuraavaksi treenattavaan lihakseen ja kehonpainoharjoittelulla myös lihasten hermottaminen on tehokasta. Tuo kirja antaisi varmasti lisää ideoita!

Mary Ihmemaassa
14/92 | 

OOH! Mun treeni koostuu tällä hetkellä more or lessa ainoastaan kehopainoharjottelusta, koska kuntoututan selkääni ja mikään ei ole niin tylsää, kuin kuntoutustreeni (10 kuukautta so far). Eli kirja varmasti antaisi hurjasti lisämotivaatiota ja tekisin kuntoutuksesta huomattavasti kivemman uusilla vaihtelevilla liikkeillä. Sitten kun selkä on kunnossa aion vihdoinkin jatkaa harjoittelee sitä käsillä seisontaa :3

Mema
15/92 | 

Itse ajattelin alkaa kokeilemaan melkein pelkkiä kehonpainoharjotteita, kun kaikenmoisten vammojen saamisten jälkeen punttitreeni ei näytä sopivan mulle. Se "oma" laji siis hakusessa ja ehkä se löytyykin enemmän kehoa kuuntelemalla ja käyttämällä!

Maikkilainen
16/92 | 

Vähemmän on tullut tehtyä kehonpainoharjoituksia, mutta kirjasta saisi varmasti paljon uusia ideoita ja motivoisi vielä enemmän. Kuntosalilla tulee muuten ahkerasti käytyä.

marjukka.
17/92 | 

Oo, kiinnostava kirja, ottaisin sen mielelläni luettavaksi! Viimeksi kun joku antoi minulle pinkan kehonhuolto harjoitteita kokeiltavaksi, innostuin niistä niin, että parin kuukauden päästä taivuin jo spagaattiin. Ehkä tämän kirjan avulla oppisin siis vihdoin myös käsillä seisonnan! :)

possu
18/92 | 

Kiinnostavan kuuloinen kirja kotijumppaajalle. Nim. oman painon lisäksi mukana 45 kg koira...

empy
20/92 | 

Mun treeni tällä hetkellä koostuu lähes pelkästään kehonpainotreenistä, koska vammat. Tulee kyllä jämähdettyä usein samoihin juttuihin, joten tää kirja vois tuoda jotain uutta ideaa treeniin. Lisäksi haluisin ehdottomasti oppia seisomaan käsillä. Nyt opettelen päällä seisontaa, mikä sujuu tukea vasten jo, mutta ei vielä ihan ilman tukea. Jos vielä joskus onnistuis ihan pelkkä käsillä seisonta, oisin onnesta soikeena!

Miinami
21/92 | 

Pilateksessa teen liikkeitä oman kehon painolla, mutta muuten kuntoilen salin puolella painojen kanssa ja hikoilen lenkkipolulla. Tästä voisin saada uusia liikkeitä treeniin, joka tosiaankin kaipaisi taas vähän päivitystä, että saisin motivaation kohdilleen :) Tällä hetkellä kehonpainoharjoitteluni tavoitteet liittyvät siis tuohon pilatekseen ja siinä kehittymiseen :)

sara t
23/92 | 

Olen vasta alkumetreillä kehonpainoharjoittelun kanssa, joten kaikki vinkit ja neuvot tulevat käyttöön! Lihasten kasvattaminen ilman laitteita ja vempaimia kiinnostaa jo käytännöllisyytensäkin takia.

tiituliitu
24/92 | 

Käsillä haluaisin oppia seisomaan ilman, että seinä on selän takana tuomassa turvaa. Lisäksi haluaisin pystyä tekemään yli 5 leuanvetoa, nyt menee päivästä riippuen 2-3.

Poikaystäväni on todella kiinnostunut kehonpainoharjoittelusta ja välillä tulee kotona kehiteltyä omia jumppia. Tämä kirja olisi niihin loistava apu! :)

Nananna
25/92 | 

Kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja harjoittelenkin pääasiassa kehoni painolla. Olisi mukava saada lisää vinkkejä harjoitteluun ja tehdä treenaamisesta monipuolisempaa. Tavoitteena on saada hieman lisää lihasmassaa ilman varsinaisella salilla käyntiä. Niin kuin monen muunkin konkreettisena tavoitteena on, aion saada leukoja tehtyä ilman avustusta. Kaiken kaikkiaan tähtään kuitenkin yleiseen hyvinvointiin ja terveellisten elämäntapojen ylläpitoon :)

Tia...
27/92 | 

Haluaisin oppia etenkin yleistä kehonhallintaa ja toki myös voimaa - tuntuu, että se vähäinenkin tasapaino ja kontrolli mitä minulla joskus on ollut, on vuosien aikana kadonnut... Yksittäisistä liikkeistä tavoitelistalla olisi käsilläseisonta ja yhden jalan kyykky.

MMP
28/92 | 

Kirja kehonpainoharjoittelusta kiinnostaa, sillä harjoittelen muutenkin pelkästään kehonpainolla. Treenaan tankotanssia ja joogaa, joissa molemmissa on oleellista kehonhallinta. Tästä kirjasta saisi varmasti paljon vinkkejä, joilla kasvattaa voimaa ja kehonhallintaa.

Lillille
29/92 | 

Tavoitteenani on leuanveto ilman kuminauhoja! Myös käsilläseisonta olisi kiva opetella kunnolla.

Sanna1234
30/92 | 

Crossfitin kaveriksi olen ottanut kehonpainoharjoittelun. Tavoitteina ainakin käsillä kävely ja leuanvedot :)

Halla
31/92 | 

Minähän en muuten harjoittelekaan kuin kehonpainolla, mutta uusia ideoita otan innolla vastaan. :) Tankoilussa ja rengastrapetsilla tulee kuitenkin tietyn tyyppistä liikettä ja muutakin olisi kiva tehdä. Kässäritreeniä olen aloitellut taas pitkästä aikaa ja kylläpä se hapottaakin. :)

Antiloop
32/92 | 

kiintoisa kirja! Toistaiseksi harjoitteluni on satsin corepulsea ja sen lihaskunnossa tehtäviä punnerruksia. Leuanvetotangossa yritän edes jaksaa roikkua... Kuminauha on vielä kaupassa...

huiksu
33/92 | 

Käsilläseisonta ja -kävely olis tarkoituksena ottaa haltuun tän vuoden puolela. Ylipäänsän kehonpainotreenit on olut mukana viime syksystä lähtien, ja kehittyminen on kyllä huomattavasti nopeampaa kuin perinteisessä salitreenissä. Suosittelen!

Jonnanen
34/92 | 

Teen aika paljon kehonpainoharjoittelua! Ne ovat siitä mahtavia, että niitä voi tehdä lähestulkoon missä vain (tietyin rajoittein, tietenkin). Leuanvetoja menee tällä hetkellä muutama, ja seuraavana tavoitteena on käsilläseisontapunnerrus! Hyvä kehonhallinta on hyvästä jokaisessa lajissa, ja kehonpainoharjoittelu kehittää tätä erityisesti. Oma lajini on kilpasoutuku, jossa erityisesti keskivartalon hallinta on tärkeää. Etsin aina uusia ideoita keskivartalon (toiminnalliseen) vahvistamiseen!

Suvi1
35/92 | 

Ikuisuusprojektina on saada tehtyä edes se yksi leuanveto! :D Myös käsilläseisonta olisi kiva oppia.

iinaem
36/92 | 

Jotain pientä kehonpainotreeniä olen joskus yrittänyt tehdä/yritän vieläkin, mutta usein juurikin tiedon/taidon puutteen vuoksi se jää tekemättä. Juoksen kuitenkin semitavoitteellisesti, joten olisi hienoa parantaa tätäkin puolta kropastani, ettei vain tule kremppoja. Pienempiäkin tavoitteita tietysti on, esim. se pirun leuan vetäminen, käsillä/päällä seisonta (lapsena se kyllä onnistui!), ja vaikka kärrynpyöräkin vielä. :D

Stugenos
37/92 | 

Ah, juuri aloitettu ilma-akrobatian alkeiskurssi on innoittanut tekemään olemattomista lihaksista koko ruhon kantavia, jotta sais jotain siistejä liikkeitä toteutukseen asti eikä vain armottomaan räpellykseen. Joku tälläinen opus voisi helpottaa näitä kurssin välissä olevia kotitreenejä :D

jepajee
38/92 | 

Käsilläseisonta on seuraava isompi tavoite, sitä ennen haluan hallita vielä kyynärvarsilla seisonnan. Vähitellen olen saanut selän lihaksia säännöllisellä akrobatiatreenillä vahvistettua, leukojakin menee jo muutama. Olkapäiden asento on vielä vähän hakusessa.

Kisulainen
39/92 | 

Aikaisemmin juoksin ainoastaan, ja paljon. Rasitusvammojen myötä tajusin, että kannattaisi tehdä muutakin. Kun ei pystynyt juoksemaan, oli hyvä aika alkaa keskittyä omiin heikkouksiin. Leuanveto, siitä innostuin ensimmäisenä! Nyt tavoitteena on kesällä saada se maaginen 10 rikki. On ollut mahtava huomata, miten lihasten voima on tehdyt juoksustakin entistä lennokkaampaa!

HeidiNK
40/92 | 

Aloitin viime vuonna harjoittelemaan käsillä seisontaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Se olisi edelleen hauska oppia. Uuden harrastuksen (bjj) parissa olisi hyötyä kaikesta liikkuvuusharjoittelusta, kehonhallinnasta.. Mä tarvin ton opuksen! :)

kata72
41/92 | 

Teen leuanvetoja, punnerruksia, kyykkyjä, vatsalihasliikkeitä... Kirjasta saisi varmaan lisää vinkkejä.

Hanma
42/92 | 

Olen tosi innostunut kehopainoharjoittelusta, ja se on tuonut tosi paljon uutta ja iloa treeniin! Käsiseisonnan vahvistaminen ja puhdas leuanveto ovat tällä hetkellä itsellä ensisijaisia työstettäviä, ja monipuolisesti eri lihasten voiman kasvattaminen (osin huomaamatta) on treenin ehdoton valtti.

Ellimi
43/92 | 

Kehonpainoharjoittelusta voimaa ja liikkuvuutta akrobatiaan ja tankotanssiin, siinä tavoitteet! Niin ja leuanveto, tähtäimessä ensin se PUHDAS yksi! ;)

Vim
45/92 | 

Mukana arvonnassa! Harrastan crossfitia, joten kehonpainoharjoittelu kuuluu oleellisena osana treeneihini. Henkilökohtaisesti olen enemmän painojen nostelun ystävä, mutta kehonpainotreenikin kiinnostaa ja haluaisin kehittyä siinä paremmaksi. Nykyään sujuu jo leuanvedot ja punnerrukset melko hyvin, mutta paljon parannettavaa olisi mm. käsilläkävelyssä, pistoolikyykyissä ja voimistelurenkailla tehtävissä liikkeissä.

Anu
46/92 | 

Kehonpainoharjoittelu kuuluu treeneihin. Saan kehitettyä voima-, tasapaino- ja kehinhallintaominaisuuksia. Kirjasta saisi varmasti monta hyvää vinkkiä ja motivaatiota treeneihin.

Passeterie
48/92 | 

Tein uuden vuoden lupauksen että tänä vuonna harjoittelen käsilläseisonnan kun viime vuonna tavoitteena oli leuanveto.

em.
50/92 | 

Haluaisin saada tehtyä yhden puhtaan leuanvedon. Haluaisin myös päästä pistoolikyykkyyn, mutta toistaiseksi se on ollut polville liikaa

Hansku Koo
52/92 | 

Mukaan arvontaan. :) Kyykkyjä tulee tehtyä päivittäin, ja leuanvetoja yritän myös treenata.

johanna_p
53/92 | 

Leuanvetoa treenaan, tosin turhan satunnaisesti, Tavoitteena saada tehtyä useampi kuin se yksi toisto. Kehonpainoharjoittelua olisi tarkoitus lisätä kevään kuluessa.

miranan
54/92 | 

Kehonpainoharjoittelua tulee tehtyä ohjattujen tuntien ohessa sekä kotona että kuntosalilla. Kesän tullessa olisi ihanaa myös treenailla tuossa omalla pihalla, kun suunnitteilla on laittaa salikortti katkolle :)

Sarppa
55/92 | 

Olen fysioterapeutti, maratoonari ja pienen tyttövauvan äiti. Kehonpainoharjoittelua suosittelen fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin tueksi, maratoonarina juoksua tukevaksi harjoitteluksi ja äitinä tehokkaaksi kotona toteutettavaksi harjoitteluksi kiireen keskellä, kun ei tarvitse lähteä erikseen treenaamaan, vaan pelkkä ajan järjestäminen riittää. :) Omana tavoitteenani on ollut palauttaa lihasvoimatadot ennalleen raskauden ja synnytyksen jälkeen. Kehonpainoharjoittelulla on ollut turvallista lähteä liikkeelle. Kirja kiinnostaa kovasti: oman liikepankin kasvattaminen ja kirjan ilosanoman jakaminen tuttaville ja töihin palatessa asiakkaille. :) Ja oma maaliskuun haasteeni on ollut leaunveto: nollasta on lähdetty ja nyt menee jo pari, jee! :) Kiitos myös sinulle aidon ja persoonallisen blogin pidosta. En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt oli aika kiittää. Seuraan sinua säännöllisesti. :) Ehkäpä nähdään joskus maratonilla.

MutiNa
56/92 | 

Onhan tuota kaikennäköstä mitä haluaisi omalla kehonpainolla tehdä. Päällimäisinä tavoitteina hallittu käsilläseisonta ja sinne meneminen ilman, että takana on tukea (että mä pelkään käsilläseisontaa, jos poistetaan takaa seinä...) ja muutaman leuanvetäminen ilman mitään kevennyksiä.

maryjane
57/92 | 

Haluaisin vahvistaa mun niveliä ja tukilihaksia. Etenkin kassatätihommissa hartiat ja selkä on kovilla =/

miiti
58/92 | 

Hep!
Viittaa täällä käsi ylhäällä. Ehdottomasti osallistunut arvontaan. Haaveena saada kirjasta vaihtelua kotona tehtyyn "jumppa-punttis harjoitteluun".

jolielaide
59/92 | 

Olen aloittanut treenaamisen salilla ja lenkkipolulla, mutta haluaisin kokeilla kotona treenaamista kehonpainoharjoittelun avulla. Näin rapakuntoiselle kovana tavoitteena olisi ekaksi saada tehtyä edes se yksi leuanveto ja muutama punnerrus. Myöhemmin haluaisin kokeilla myös käsilläseisontaa ja mahdollisesti myös käsilläkävelyä.

Yesshe
63/92 | 

Ainainen toiveeni on saada tehtyä puhtaasti 10 leuanvetoa ja oppia seisomaan käsillä. Olen aloittamassa projektiani menemällä movementin kurssille. Kirja on myös toiveena. Se on varmasti huikea :) ja todellakin hankittava itselle tavalla tai toisella.

Riika
64/92 | 

Itsellä olisi tarkoitus saada kesään mennessä edes vedettyä se yksi nätti ja puhtaasti toteutettu leuka. Se on niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Silti ensimmäisiin suorituksiin verrattuna kehitystä on onneksi tapahtunut ja tavoite on realistinen.

summerlove
65/92 | 

Päälläseisonta sujuu jo, seuraavana tavoitteena käsillä seisominen, ehkä tämän kirjan avittamana! :)

Kintsu
66/92 | 

Leuanvedot olisi aika kova juttu. Muutenkin tykkään kehonpainolla tehtävistä harjoitteista kun niitä voi tehdä kotona. Tällainen kirja motivoisi varmasti :)

Piude
67/92 | 

Olen käynyt kehonpainoharjoituksissa nyt noin puoli vuotta. Toivon, että jossain vaiheessa saisin puristettua yhden pistoolikyykyn ja, että pääsisin jotenkin alkuun käsilläseisonnan harjoittelussa. Suurin haasteeni on olemattomat voimat käsissä ja selässä, mutta hiljaa hyvä tulee :)

Minde
68/92 | 

Olen löytänyt kehonpainoharjoittelun sopivimmaksi treenimuodoksi juoksun, uinnin ja joogan lisäksi. Varsinkin näin opiskelijana, kehonpainoharjoittelu on edullinen mutta tehokas treenimuoto. Se ei vaadi suuria välineistöjä ja sitä voi tehdä melkein missä vain. Siinä näkee myös kehityksen nopeasti ja se innostaa haastamaan itseään. Olisin tosi innoissani tästä kirjasta! :)

Hapero
69/92 | 

Treenaaminen koostuu lähinnä pelkästään kehonpainoharjoittelusta, kun lähin sali on aivan liian kaukana!

MMinne
70/92 | 

Wau, tämä kiinnostaa ehdottomasti! Kehonpainoharjoittelun liikepankkia kasvattaisin oikein mielelläni! Varsinkin näin kevään ja kesän tullen voisi takapihalla touhuta yhtä sun toista. Nykyisin siellä tulee heiluttua kuulan kanssa..

TinttiS
71/92 | 

Kehonpainoharjoittelu kiinnostaa kovasti ja säiden lämmetessä kiinnostaa siirtyä tekemään harjoitteita ulos. Erityisesti pidän erilaisista punnerrusvariaatiosta ja kokoa kehoa kuormittavista liikkeistä, joissa myös syke nousee.

Takkuli
72/92 | 

Kehonpainoharjoitteet kuuluvat treeniini. Punnerrukset ja kyykyt pääasiassa. Leanveto olisi sellainen missä haluaisin kehittyä.

jannna
75/92 | 

Seison käsillä, teen punnerruksia ja harjoittelen leuanvetoa. Olisi mahtavaa saada uusia ideoita kehonpainoharjoitteluun kotona tehtäviä treenejä varten!

Slasal
76/92 | 

Oi, olen pyrkinyt lisäämään treeneihin koko ajan enemmän kehonpainoharjoittelua ja nyt jo ikuisuustavoitteelta tuntuva tavoite olisi saada yksi leuanveto. Ehkä kirjasta saisi lisää vinkkejä ja motivaatiota harjoitteluun, jotta vihdoin pääsisin tavoitteeseen!

Jepa
77/92 | 

Kehonpainolla harjoittelu on juurikin minun juttuni - voin tehdä koska ja missä vain. Treenivinkit tulisi todella tarpeeseen.... Käsilläseisonnankin toivoisin oppivani.

Vips
78/92 | 

Leuanveto, sujuva päälläseisonta ilman tukea ja sen jälkeen käsilläseisonta. Lukuunottamatta leuanvetoa erilaisia harjoitteita tulee tehtyä joogatunneilla ja joskus harvoin kotona.

Hnna
80/92 | 

Luin jostain jutun tästä kirjasta ja innostuin: haluan lisää voimaa juoksemisen tueksi, kehonhallinta ja esimerkiksi käsilläseisonnan opettelu kiinnostaa.

Sminki
81/92 | 

Haluaisin oppia seisomaan käsillään taas. Joskus lapsena se vielä onnistui. Ja se leuanveto. Edes yksi.

elmeri08
82/92 | 

Haluaisin osata seistä käsillä, tai aloittaen kevyemmästä , ainakin tehdä vatsalihas liikkeen "jalkojen hinauksen" varaten painoa käsille ja hartioille :)

satsuuuuu
83/92 | 

Kehonpainotouhut kiinnostaa, arvonnassa mukana! Olen tankotanssija, ja kävin viime syksynä telinevoimistelussa. Uskon vahvasti siihen, että kehonpainotouhuilla pääsee kovaankin kuntoon, jos osaa treenata. Ehkäpä tuo kirja auttaisi tässä :)

aijja_86
84/92 | 

Tää tulis tarpeeseen, kun mua ei saa salille ja teen omaan tahtiin kehonpainotreenejä, mutta lisävinkit ovat aina hyvät! Saisi kroppa uusia virikkeitä.

IdaVeeee
85/92 | 

Hii! Arvonnassa mukana! Tällä hetkellä tavoittelen lisää toistoja myötäote leuanvetoon. Kehonpainoharjoittelu kiinnostaa, meillä täällä Jyväskylässä puuhataan kaupungista Suomen Street Workout pääkaupunkiakin :) Kuinka cool ois joskus kyetä johonkin ihmislippuun, hä. Ehkä sit eläkkeellä, mut toivo elää!

Soile
87/92 | 

Olisi niin siistiä osata seistä päällään, tehdä leuanveto tai pistoolilkyykky!

J4ssu
88/92 | 

Kyllä kehonpainolla tulee tehtyä jonkinverran. Koen sen paljon tärkeämmäksi, kuin yksittäisten lihasten työstämisen laitteissa. Vapailla painoilla ja kehonpainolla tulee treenattua.

Plop
89/92 | 

Ooooh, tämä olisi juuri sellainen kirja mitä olen etsinyt! Usein tulee tehtyä todella pitkiä työpäiviä, joten ohjattuun liikuntaan tai salille ei yksinkertaisesti ehdi. Omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita sen sijaan voisi tehdä ihan siellä omassa olohuoneessa, juuri itselle sopivaan aikaan.

EL
90/92 | 

Mä oon aina arvostanut kehonpainolla tehtäviä liikkeitä, mutta Youtube-videoissa on paljon sellaisia, jotka vaativat jo valmiiksi hyvää kuntoa ja tekniikan suhteen kovaa luottoa itseen. Ehkä tuon kirjan avulla uskaltaisi kokeilla myös uusia liikkeitä – ja tulisi tehtyäkin niitä pelkän haaveilun sijasta.

katariinak
91/92 | 

Olen täysin hurahtanut kehonpainolla tehtävään harjoitteluun, joten kirja olisi huippu saada omaksi! Tavoitteenani olisi joskus seistä yhden käden käsilläseisonnassa :)

Taru / Wannabe Juoksija
92/92 | 

Melkein missasin tän.. Onneksi on Instagram! Kehonpainoharkka kiinnostaa. Kuus leukaa ja pistoolikyykky molemmin jaloin on ehkä parasta mihin kykenen. Tai ainakin kykenin ennen kun hiihtäissä teloin itselleni nilkkamurtuman ja päädyin leikkauspöydälle. Kehonpainotreenit tulee (todellakin) olemaan lähitulevaisuuden juttu! Haluaisin, siis aion, oppia seisomaan käsillä vakaasti ja pitkään. Ja paljon muutakin :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012