Tanssimessuarvonnassa kaksi festaripassia voitti nimimerkki Violaaa, olet saanut sähköpostia! Arvonta suoritettiin äärivirallisesti Kimblen nopalla.

Kuva ei liity tapaukseen vaan siinä esiintyvä noppa on huijari. Tai liittyy sillä tavalla, että löysin tuon ensin, mutta koska siinä oli vain numerot 1-3, en voinut kyseistä kuutiota käyttää.

Violaaahan oli sitä mieltä, että Suunnilleen kaikki tanssiminenhan on hauskaa. Niin onkin. Muitakin vastanneita kiinnosti useampikin laji, mutta ykkössuosikki oli kuitenkin baletti. Niin minullakin. Ehkä. Ehkä tankotanssi. En pysty päättämään!!!

Hirveästi inhokkeja ei sen sijaan noussut. Disco mainittiin ja street tuntuu vieraalta parillekin. Olen samaa mieltä näistäkin. Itse en myöskään lähtisi ihan heti tanhuamaan.

Pari balettikuvaa vielä silmän iloksi (ja sen hyvitykseksi että postasin tuollaisen kauhean en-ole-pessyt-hiuksiani-viikkoon-otoksen):

Kuva ballerinaproject.com. Kyseisen projektin kuviin kannattaa muuten tutustua!

Kuva famiv.com

Kuva täältä.

Hhhmm okei. Joutsenlammen esittäjänä kiinalainen sirkus. Kuva täältä.

Miksi valita, molempi parempi! Kuva täältä.

***

Tickets to the Dance fair won Violaaa. We all just love ballet, and it's easy to see why!

Kommentit (1)

Violaaa
2/1 | 

Kiitos! Good Old Kimble rules.
Edessä siis mukava viikonloppu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012