Pelastakaa Lapset ry:n perinteinen Joulujuoksu juostaan 5.12. Juoksulla kerätään varoja kotimaan hädänalaisille lapsille, ja tänä vuonna Teräsmeduusat ovat mukana juoksemassa ja keräämässä lahjoituksia kampanjalle.

Jutun juju on seuraava: Mitä enemmän teette lahjoituksia, sitä suurempi Teräsmeduusa-spektaakkeli on luvassa!

Eli mitä enemmän saamme kerättyä Teräsmeduusojen kautta rahaa, sitä näyttävämpi on juoksumme. Ja mehän nämä osaamme, kuten voitte muistaa esimerkiksi Terässian Fitness-showsta tai Halloween Runin Top Gun -teemasta.

Mitä lahjoituksella sitten saa, paitsi itselle hyvää mieltä ja lapsille tuikitärkeää apua?

Upeat asumme ovat Piruetin valmistamat (saatu).

Lahjoitusten kokonaissumma 0-299 euroa: Pelastakaa lapset -pipot

Jos lahjoituksia tulee alle 300 euroa, sonnustaudumme kuvissakin näkyviin iloisiin Pelastakaa lapset -pipoihin. Hiostavat kuin perkeleet, mutta melko tylsää ja turvallista, eikö? Ette varmaan voi tyytyä pelkkiin pipohin, kun saatavilla olisi vaikka mitä muuta...

Lahjoitusten kokonaissumma 300-599 euroa: Tiernapojat

Hyvää iltaa, hyvää iltaa, itse kullekin säädylle! Seuraavalla portaalla neljän naisen joukkueemme pukeutuu Tiernapojiksi. Kenet nähdään Herodeksen, tuon styränkin roolissa? Kenet maalataan Murjaanien kuninkaaksi? Mitä se Knihti oikein tekikään? Jaksaako Mänkki pyörittää tähteään maaliviivalle saakka?

Mainittakoon, että emme laula. Ankeaa. Jos haluat enemmän, tiedät, miten sitä saa!

Lahjoitusten kokonaissumma 600-999 euroa: Seimikuvaelma

Kolmannen portaan ylityttyä Teräsmeduusat vaihtavat bibliavaihteen silmään. Mukana jouluevankeliumista tuttua jengiä, ja show on hyvä. Vielä parempaakin tosin olisi tarjolla...

Lahjoitusten kokonaissumma yli 1000 euroa: Seimikuvaelma de luxe

Luvassa spektaakkelien spektaakkeli, josta emme vielä paljasta kaikkea. Asiasanat: aasi, kapalot, majatalo. Tässä emme todellakaan pääse helpolla, eli jos haluat nähdä liikkuvan seimikuvaelman joulukuisessa räntäsateessa, höllää kukkaronnyörejä hyvän asian puolesta! Kutsu mukaan myös kaverit, toverit ja sukulaiset. Mitä enemmän rahulia Pelastakaa Lapset ry:lle kertyy, sitä enemmän Seimikuvaelma de luxessa on sitä luxea ja taattua Teräsmeduusat-sekoilua!

Okei, olet mukana! MITÄ TEET:

Lahjoitustapoja on kaksi:

a) Osallistu Joulujuoksuun 5.12. Töölönlahden ympäristössä. Näet samalla Teräsmeduusat-spektaakkelin livenä! Ilmoittaudu tästä linkistä: http://www.joulujuoksu.fi/fi/ilmoittaudu/  ja kirjoita lisätietoja-kenttään TERÄSMEDUUSAT.

b) Lahjoita haluamasi summa ja juokse itsellesi sopivana ajankohtana, ohjeet täältä: http://www.joulujuoksu.fi/fi/juokse-ja-lahjoita/ Kirjoita lisätietoja-kenttään TERÄSMEDUUSAT. Juoksu ei tietenkään ole pakollista, mutta suositeltavaa!

Muista mainita Teräsmeduusat maksun yhteydessä, niin voimme seurata lahjoitusten kertymistä!

Lue lisää siitä, miten lahjoituksesi auttaa.

Keräyslupa 2020/2013/2544

Tämä on vastikeeton yhteistyö. Kaikki lahjoitukset menevät suoraan Pelastakaa Lapset ry:lle, eikä Teräsmeduusat tienaa tästä mitään.

Teräsmeduusoissa sekoilevat myös Lotta ja Miia.

***

Give us your money. Well, not to us but to Pelastakaa Lapset and they'll help children in need.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012