Taasen luvassa muotibloggausta. Ei siis kun tyylibloggausta. Ei kun miten musta nyt tuntuu, että kumpikaan termi ei ihan osu?

Muistatteko kun kaipasin kasaria treenikassia, ja näin bussipysäkin äijällä just hienon? Ja että parin päivän päästä samanlainen just hieno sattui tielleni? Tässä vihdoin esillä ihastuttava treenikassini, arviolta miltei saman ikäinen kuin kantajansa ja kotimaisen Kassimatin tuotantoa.

Täpäkän ulkonäkönsä vuoksi veska saa anteeksi sen, että pitkää hihnaa ei ole (mutta lyhyet riittävät olalle) sekä vuorin ja sisätaskujen puutteen. Sitä paitsi laukkua kantaessa arkinen helsinkiläisranta muuttuu Bahamaksi, ainakin melkein.

Bloggaajan rantatyylin täydentää vain aavistuksen ummehtuneelta tuoksahtava laukku. Viattoman rantaleijonan suojelemiseksi hänen naamansa on poistettu.

Kaasuttelemme yhdessä auringonlaskuun.

Vielä paras rantabiisi perjantai-illan iloksi:

www.youtube.com/watch?v=_WZKcA79eg4?

***

My 80's gym bag. It holds my stuff takes me to the Bahamas - almost.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012