Yhteistyössä Finnmatkat.

Menin sitten ostamaan kirpputorilta Gran Canaria -matkaoppaan, vaikka ajattelin sen olevan turha ostos. Johan tässä tunnetaan paikka, kun on useampana vuonna tultu käytyä. Las Palmasissa juostava maratonikin on minulle järjestyksessään kolmas.

Enpä olisi voinut olla enempää väärässä. Oikeastaan nyt koen lievää paniikkia siitä, että olen lähdössä vain viikoksi. Miten ikinä ehdin nähdä ja kokea kaiken, mitä haluan!

Varsinkin ensimmäisenä vuotena maraton vaikutti muun loman ohjelmaan aika paljon. En ollut kovin kykenevä  muuhun liikuntaan, vaikka toki uiskentelin ja yritin vähän jotain vaellustyyppistäkin ihan siinä hotellin nurkilla. Vaikka nykyisin olen maran jälkeen toimintakykyinen, olin jotensakin juuttunut siihen ajatusmalliin, että voin 1.) juosta, 2.) uida, 3.) pyöräillä. Matkaopasta lukiessani tuli vastaan älyttömästi kaikkea muuta innostavaa. Haluan surffaamaan! Suppaamaan! Vaeltamaan! Melomaan! Puhumattakaan edes kaikista kulttuurikohteista, jotka aiemmin olin vähän sivuuttanut.

Mikäli nyt hotellilla treenaamiselta ehdin... Matkustamme kuten tavallista Finnmatkoilla, ja majoitumme Tres Vidas -hotelliin Bahia Felizissä. Hotelli kuuluu Finnmatkojen Blue Village -konseptiin, ja tarjoaa muun muassa monenlaisia liikunta-aktiviteetteja. Jumppien, kuntosalin ja rantalentopallon lisäksi lomaillessaan pääsee osallistumaan Les Mills tunneille. Hotellin valikoimassa on BODYVIVE™, CXWORX™ ja BODYBALANCE™ -tunnit. Finnmatkojen Instagramista kurkin, että Bodybalance pidetään joka aamu - ihanaa! Ulkona, auringon noustessa, sanoinko jo että ihanaa!

Blue Village -konseptiin kuuluu myös monipuoliset palvelut lapsille. Uskoisin, että omiani kiinnostaa ainakin 6–11-vuotiaille tarkoitetut BORN TO MOVE™ -tanssitunnit. Tai ainakin itse haluaisin änkeä mukaan! Vaikka altaassa puljaaminen pitää lapset liikkeessä, on tosi hyvä että myös ohjattuja aktiviteetteja on tarjolla. Pallerot kun ovat tottuneet voimistelutreeneihin useamman kerran viikossa, ja kirjaimellisesti kiipeilevät seinille jos mitään liikunnallista puuhaa ei ole tarjolla.

Löysin myös Las Palmasista kiinnostavan joogakoulun, ja tankotanssistudion Maspalomasista. Saa nähdä ehtiikö tässä rannalla makaamaan ollenkaan!

Lähdemme lauantaina, enkä millään malttaisi odottaa! Lopetin kaiken treenaamisen jo männä viikonloppuna, ja omalla kohdallani se seinille hyppiminen on jo alkanut...

Finnmatkat tarjoaa matkamme ja majoituksemme.

***

Just when I tought I already know Gran Canaria quite well, I found out there's still like a million new things to do! In addition to the marathon I'm looking forward to surf, sup and maybe hike. I'm also going to enjoy Les Mills classes in our hotel Tres Vidas and maybe visit to a local pole dance school.

Kommentit (7)

joh
8/7 | 

Oooo kiitos tästä, mekin ollaan lähössä Gran Canarialle maaliskuussa! Saako sinne teidän holskuun tulla les mills-joogaamaan muista hotelleista? Rahaa vastaan toki. Ollaan myös Bahia Felizis mutta jossain vähemmän fiinissä luukussa (omatoimimatkailua nääs). Varattiin kyllä viiden päivän surffikurssi (niin että jos vihaan touhua syvästi heti kättelyssä, tulee mielenkiintoinen loma :D) mutta jos sen jälkeen jaksais muutakin... Minkä niminen se löytämäsi joogakoulu on?

Karoliina/Candyontherun
9/7 | 

Kuulostaa niin ihanalta!! :) Aktiivilomat on kyllä ihan parhaita! Tietysti pitää olla sopivassa suhteessa rentoilua ja hyvää ruokaa myös! :) Tsemppiä maralle ja nautinnollista lomaa!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/7 | 

Oi ihanaa! Kysyin Finnmatkoilta, ja he lupasivat ilmoittaa kun saavat vastauksen hotellilta :)

Viisi päivää on kyllä aika uskalias veto :D Mutta mä uskon, että se on tosi kiehtovaa puuhaa kyllä! Vaikka mua vähän pelottaakin...

Joogakoulu on Las Palmasissa http://www.itsyogagrancanaria.com/en/ Googlaamalla löytyy varmasti lähempääkin, jos ei jaksa kaupunkiin asti lähteä. Tosin ihan kätevästi sinne bussilla pääsee.

Uraäidin Ruuhkavuodet
11/7 | 

Kuulostaa hyvältä! Me olimme juuri löhölomalla mutta siellä kyllä tuli ikävä esim. salitreeniä. nuo Ble Vilaget ovat kyllä hulppeita. Aino vika niissä on, että on helppoa jumahtaa vain hotellille, kun hotellialueelta löytyy kaikki aktiviteetit ja palvelut, eikä tule pistettyä nokkaansa hotellialuen ulkopuolelle ollenkaan. Mutta en usko että teille käy niin, kun olet kerran jo perehtynyt kohteen tarjontaan jo etukäteen.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
12/7 | 

Valitettavasti noille tunneille pääsee vaan jos majoittuu jossain Bahia Felizin Blue Villageen kuuluvassa hotellissa.

Mutta tykkäät varmasti surffaamisesta, se oli tosi hienoa!!!

Ja jos vielä jaksat/ haluat salille, niin San Agustinin ostarilla on Beach Gym, joka oli tosi hyvin varusteltu. Laitteiden lisäksi löytyy renkaat, boksit, permanto jne. Kertamaksu kympin, useampi käyntikerta suhteessa halvemmalla. Palkkariksi kannattaa hakea saman ostarin alakerrasta gelatoa, top kolmosessa ikinä missään syömistäni gelatoista!

Visit Spainilta ehdottivat myös käymistä San Agustinissa sijaitsevan Gloria Palacen thalassossa.

San Agustin on muutaman minuutin taksimatkan päässä Bahia Felizistä, neljältä taksi kustansi n. femman. Bussilla pääsee myös.

Ihanaa lomaa :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/7 | 

Kyllä tässä vähän niin kävi :D Huomattavasti enemmän ollaan muilla lomilla kierrelty muualla, nyt kun oli kivaa ohjelmaa hotellialueella niin siellä viihdyttiinkin tavallista enemmän. Tosi helppo ratkaisu kyllä tämmöinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012