Ei tässä kauaa kotona viihtynyt. Tai no, olisin viihtynyt, mutta kun aikataulut riippuvat useammasta ihmisestä, on mentävä silloin kun on mahdollisuus.

Tällä kertaa lähden Rodokselle, ja kun se ei sinällään kuulosta tarpeeksi retrolta, varmistin asian varaamalla huoneen hotellista, jota kuvailtiin ilmaisulla aikamatka 80-luvulle. Sen oli varmaan tarkoitus olla pelote, mutta itsehän vain innostuin. 

Reissu on hommattu miniminibudjetilla, joten voi olla, että vastassa ei ole vinkeä retromeno ja -majoitus vaan jumalanhylkäämä läävä.

No tarkoituksena ei ole lojua hotellissa, vaan olen toivonut ohjelmaan uimista, uimahyppäämistä, polkupyöräilyä, polkujuoksua, haikkausta, purjehdusta ja purjelautailua ja ja..! Lupasin myös raahata itseni kaupunkiin, vaikka se ei kiinnosta yhtään. Saapi nähdä, mitä tässä ehtii, olen matkalla kuitenkin vain viikon.

Muistojeni mukaan kasarilla ei ollut internettiä, mutta sen verran poikkean teemasta, että blogi päivittyy myös matkan ajan.

***

Next trip! This time I'm off to Greece.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012