Huomenna on sitten Tukholman maraton. Jotenkin tosi vaikea uskoa.

En ole ajatellut tapahtumaa kovinkaan aktiivisesti. En ole oikein ehtinyt, teinhän päätöksen mukaan lähtemisestä vasta pari viikkoa sitten.

Vaatteet eilisistä kuvauksista: treenimekko H&M, Cosmic Boost -lenkkarit Adidas, takki oma ja Uffista.

Jännittää kyllä ihan älyttömän paljon! En muista onko minulla koskaan aiemmin ollut tällaista maraflunssaa! "Sairastelu" alkoi viime viikolla, ja tällä viikolla olen "flunssan" lisäksi kärsinyt mm. pahoinvoinnista ja voimakkaista kolotuksista.

Tuleva mara on ensimmäinen, jonka juoksen suuren maratonsuunnitelmani mukaisesti. Se siinä ehkä ahdistaakin. Nyt jos en jostain syystä onnistu, voi olla että ei onnistu koko suunnitelmakaan.

Valmistautuminen on ollut samanlaista kuin kolmelle edellisellekin kokomaralle, eli treenaamatta mennään.Tosin myönnettäköön, että maaliskuisen Rooman maran jälkeen olen juossut valojänistestin, cooperin, yhden surkeasti sujuneen puolimaratonin ja hhhmm...kolme lenkkiä? Ehkä tämä lasketaan jo treeniksi?

Kävin hakemassa etnisestä kaupasta viime hetken varusteita. Inkivääriolutta pahoinvointiin, vaseliinia hiertymiin ja Zandu Balmia ihan mihin tahansa.

Edeltäneiden perusteella ei voi lähteä heittämään mitään arviota. Ateena: Vaikea sää, vaikea reitti, meni hitaasti mutta kevyesti. Las Palmas: Upea sää, helppo reitti, oli hirveintä ikinä. Rooma: Mahdoton sää (joka osoittautui mahtavaksi), keskitason reitti, lähes ennätys.

Tukholman sää vaikuttaa tässä vaiheessa aika hyvältä, 11 astetta ja sadetta. En tiedä tuleeko vähän vilpo, mutta sade on toistaiseksi osoittautunut mukavaksi jutuksi maralla. Katsojien kannalta sää on kyllä harmillinen. Itse päätin lähteä Tukholmaan juuri siksi, että tunnelmaa ja kannustusta on hehkutettu niin paljon. Saa nähdä mikä meininki sitten on, jos tsemppaajien pitää palella kaatosateessa.

Palailen sunnuntaina, enkä pääse postaamaan ennen sitä. Mahdollisuuksien mukaan päivitän fiilikset Instagramiin @fitnessfuhrer ja Facebookiin.

Jos en kuule tätä useaan otteeseen, tulen olemaan hyvin pettynyt koko juttuun!

***

Stockholm marathon tomorrow! Really?! Already?! Oh dear.

Kommentit (4)

kia
7/4 | 

[url https://musiceman.com]دانلود آهنگ[/url]
[url https://tabanmusic.com]دانلود آهنگ[/url]
[url https://javan-music.com]دانلود آهنگ[/url]
[url https://silamusic.ir]دانلود آهنگ[/url]
[url https://badaztomusic.com]دانلود آهنگ[/url]
[url https://biamusic.ir]دانلود آهنگ[/url]
[url https://musicweek.ir]دانلود آهنگ[/url]
[url https://musiclove.ir]دانلود آهنگ[/url]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012