Nyt on ihme lenkkari. Törmäsin Addun uuteen Energy Boost -malliin Runner's World (UK):n kenkäarviossa, jossa popo sai parhaan tulokkaan arvonimen. Uutta ja ihmeellistä kengässä on sen Boost-välipohja, joka ei ole EVA-vaahtoa vaan TPU-muovia, eli lämpömuovautuvaa polyuretaania. Juu, termit eivät sano minullekaan juuri mitään, mutta EVA-vaahto on sitä, mistä välipohjat nykyisin tehdään, ja tämä uusi on pikku kapseleista koostuvaa, hieman styroksin näköistä ainetta, jonka tarkoituksena on antaa erinomainen vaimennus - ja se boosti.

Siinä on sitten kuvassakin kunnolla ilmaa välissä. Tämä on miesten malli ja kuva on Addun sivuilta.

Runner's Worldissa kirjoittivat, että popo on heidän testaamistaan lähes 880 parista baunssaavin. Kevyt ja ponnahtavainen kenkä, vallankumouksellisella energian palautusominaisuudella, oli lopputulema. Pieni takapotku, tai vähän suurempikin, ei tosiaan olisi pahitteeksi.

Boost-välipohjalla on ilmeisesti tulossa myös Adizero- ja Adistar -mallit. Koska olen Adidas-tyttö, niin näitähän on ehdottomasti päästävä kokeilemaan! Toivon mukaan vain istuisi jalkaan, väittävät, että ainakin Energy Boost on piukka ja nafti, kokokin käsketään ottaa puolta numeroa suurempana kuin yleensä.

Statit ja infot löytyy Adidaksen nettisivuilta. Lukaise myös perusteellinen arvio käyttökokemuksineen Arctic Sports Addicts-blogista.

Naisten mallissa oli saatavilla sama musta kuin miehillekin, turkoosi ja näköjään on tulossa tämmöinen liila. Kelpaisi! Kuva adidas. com.

***

I'm very interested of Adidas' new Energy Boost running shoe. Runner's World rated it as Best debut, and described it as A light bouncy shoe with revolutionary energy return. As I'm an Adidas-girl I can't wait to try!

Kommentit (2)

Tiinuska
3/2 | 

Vitsi innostuin tästä jutusta, sillä tilasin viikko sitten netistä nämä Boostit kun sai 20% alennuksella (120e)! Tilasin just nuo violetit, jotka ovat kyllä aika herkut, nam :) Nyt alkoi vain hieman huolettaa, että ovatkohan kengät liian pienet... Onneksi nettitilauksen saa palauttaa tarvitaessa, mutta olisihan se sangen mukavaa, jos pääsisin samantien uusia popoja testailemaan. Kirjoitellaan puolin ja toisin kengäkokemuksista, kun päästään tositoimiin, eikös vaan? :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Ai niitä sai jo liiloina, ehdottomasti paras väri noista! Ei ne välttämättä ole pienet, sivuilla sanottiin jotekin että "for a tradiotional fit" tms. pitäisi ottaa isompi koko. Että ne ovat ihan tarkoituksella naftit. Mulla on vaan niin helposti turpoavat jalat ja olen melkoinen herneprinsessa niiden kanssa, että lähden suosiolla isompaan kokoon. Samasta syystä mun pitää mennä kauppaan sovittelemaan ensin, muuten en uskalla tilata netistä. Ja täytyyhän tätä mallia käydä kokeilemassa, vaikka veikkaan että se tulossa oleva Adistar olisi mulle parempi. Palataan asiaan!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012